Lekeler, Çiller Kızlar ne olur yardım! Ne yapsam kurtulamadım :((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

üzüldüm ya kadıncağıza o kendi göbeğine bakıyor mu acaba karısına bunu söylerlen... ! bulursam yazacağım siz de yazın nolur bu dertten çok fena muzdaribim :/

üzüldüm ya kadıncağıza o kendi göbeğine bakıyor mu acaba karısına bunu söylerlen... ! bulursam yazacağım siz de yazın nolur bu dertten çok fena muzdaribim :/
merak etmeyin bulacağım.gece gündüz arıyorum.tanımıyor eşini bilmem ama çok üzgün adını yazmayayım üzülmesin zaten okuyordur muhtemelen.elbette yazacağım .bilirsiniz yazarım :)

Merhaba kızlar uzun süredir leklelerle uğraşan biriyim ama çaresi yok sanırım. Sinoz leke kremini bende denedim hiç faydasını görmedim. Belki birilerinin işine yarar diye olumsuz yorumumu yazdım sitesine yorumumu sildi ve beni engelledi inanmayın derim. Hala lekelerle uğraşıyorum cildi daha beter ettim diyebilirim. Bu aralar bende LR diye bir markanın ürünlerini kullanıyorum Pazartesi başladım sadece gece sürüyorum satıcı çok faydalı olduğunu söyledi bakacazz artık birde bana zeitgard diye bir cihaz tavsiye etti bir dünya para verdim sonucu merakla bekliyorum. Artık satıcılara karşı çok ön yargılıyım aslında bir hata yaptım tekrar kandım bu ürünleri aldım inşallah faydalı olur

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Ya maalesef Sinoz dan memnun olmayan da çok.ama ne enteresan bende %50 açtı.hala şüphe içerisindeyim.Ben de nasıl oldu.Ama kullanım şekli ve benim yaptıklarımın faydası var mı bilemem.2.si aldım ilki kadar etkili olmadı.Öbür aldığınızı da beğenen var ama beğenmeyen de çok var.Hatta burada da sayfa açıp boşa para vermeyin diyen oldu.sizin kullanıp ta kullanma aşaması devamlı bizlere neler oluyor bitiyor diye yazmanızı rica edeceğim...
NOT:Lekeli cildiniz olduğu için 50 faktör güneş korumanızı evde dahil 4 mevsim kullanınız...

Evet güneş kremi kullanıyorum. Dermatolog Solante Pigment güneş kremini önermişti onu kullanıyorum uzun süredir.
Sinoz sizde açma yaptıysa ne güzel. Diğer ürünleri bir süre kullanayım sizleri bilgilendiririm. En son çarem dermamelan yaptırmayı düşünüyorum. Buradan araştırdığım kadarıyla o da çözüm değilmiş yinede riskine girmeyi düşünüyorum
öylede böylede lekeli zaten

Canım haklısınız ama acele etmeyiniz.Bakın leke açma diye bir mevsim var.yazın olmaz.Bu işlere aylarımı verdim.gece gündüz araştırdım.buldum sayfa açtım paylaştım.ama kimse beni dinlemiyor gibime geliyor.Bende açtı evet ama kullanmaktan kullanmaya da fark var.hakiki gül suyuyla sildim.Düzenli kullandım.maskeler yaptım .1.kutudan sonra bildiğiniz bütün kremleri de denedim.aylardır uğraşıyorum.%90 a geldim ama bir gün güneş korumamı unuttum ve %30 geri gittim.yani lekenizi bilmiyorum.resim atın isterseniz.Hata yapmayınız.Cildinizi asla soymayınız soydurmayınız .geri dönüşü olmayan hatalar psikolojinizi de bozar.sonrasında eklenen lekeler olursa daha çok üzüleceksiniz.

geçmiş olsun canımcım, bakalım benim yüzümde iyi gidiyor şu an. güzel olacak diye umuyorum. ama düzenli kullanıyorum.

Cilt soydurma yaptırdım kimyasal peel ama 2 hafta bebek gibi bir yüz sonrasında lekeler devam. şimdilik lr ürünleri kullanıyorum sadece gece sürüyorum. İnşallah fayda eder. Benimde araştırmadığım konu, denemediğim krem kalmadı tabiri caizse servet ödedim diyebilirim ama sonuç sıfır. Umarım sizin denemelereiniz sonuç verir.

Canım geçmiş olsun .ne zaman yaptırdınız.Ve sinozu ne zaman kullandınız net bir şekilde yazar mısınız...

inşallah canımcım, seninki de işe yarar :/

Kimyasal peel 1 yıl önce yapıldı. sinöz leke remini ekim ayı gibi kullanmaya başladım 1 kutu kullandım hiç bir fark göremeyince tekrar almadım. ben kesin dermamelan yaptırıcam bu kış inşallah biraz pahalı doktorla konuştum 3000 tl vedevam kremi var devam kremi 1100 Tl ortalam 2 ay gidiyormuş demek ki 2 ayda bir devam kremi almak gerekiyor biraz tuzlu olack ama çözüm olması için yaptırmam gerekiyor fondöten kullanmaktan bezdim onlarda kapatmıyor zaten

canım size bir şey daha sormak istiyorum .siz kendinize TCA yaptınız mı.2014 te.eski mesajlarınıza baktım yapmışsınız.bunu sormamın da bir nedeni var.sakın yanlış anlamayınız...

çok iyi gidiyor ben sinoz leke kremi kullanmaya devam ediyorum :)) daha önce yüzüm hiç bu kadar kadifemsi olmamıştı. ama düzenli kullanıyorum. sen selülite bi çare bulabildin mi
Canım çok sevindim.Lekeleriniz geçti mi.o nasıl.ben bir krem aldırdım arkadaşıma geçenlerde.zaten çok etkili dediler.eğer ona yararsa size de vereceğim.
hatta onunki geçer ya da azalırsa inan herkesin geçer ...

evet canım kısa sürede bayağı açılma var :) ya bu derdime de (selülit) çare olursan sana her gün dua ederim valla :) hatta şimdi de edeyim olsa da olmasa da canın sağolsun o ayrı :)

evet canım kısa sürede bayağı açılma var :) ya bu derdime de (selülit) çare olursan sana her gün dua ederim valla :) hatta şimdi de edeyim olsa da olmasa da canın sağolsun o ayrı :)
Canım çok sağ olunuz.arada lütfen gelişmeleri yazın.beğenmeniz için de henüz erken ama fayda oluyor ise ne güzel.Dediğim gibi faydası olsun hemen bilgi vereceğim.boşa para vermeyin.siz de araştırın .
Ben herkese dua ederim birileri de bana etsin yani :)

Merhaba hanımlar,

Eğer sağlık ve güzellik için sonuçları kanıtlanmış ürünler istiyorsanız instagramdan iletilime geçebilirsiniz zeynepkapdan_lr
LR ile değişiminize inanamayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…