Kızlar ne yapacağımı bilmiyorum! :(

Diyorum ya amacım sadece bilgi almak. Zorluklardan korkmuyorum kimse kolay sartlarda yaşamıyor. Sadece sizlerle konuşmak istedim
oyle tabi kimse kolay yasamiyor ama bazi konular herkese gore degisir. Mesela ben ne ırk, ne dil, ne din, ne maddiyat konusuna takilmam evlilik konusunda. Ama bu tarz meslege sahip biriyle yasam surduremem. Bu da benim kendi kisisel hassasiyetim. Cunku bir gun degil bir omur hayatınızi neredeyse yalniz yasayacaksiniz, hicbir zaman simarmaya, zayif olmaya fırsatınız olmayacak, yeri gelecek tek basiniza hastalanacak, tek basiniza dogurup cocuk buyuteceksiniz. En zoru da her zaman esinize motivasyon saglamaniz gerekecek. Diyorum ya herkesin harci degil, yapana saygim sonsuz. Ama ben kendimi taniyorum, yapamazdim. Siz de once kendi hassasiyetlerinizi belirleyin.

Asla
İnsanları mesleğe göre yargılamamak gerek. .
Seviyorsan , mutluysan tamamdır. .
Asla meslegine gore yargilamiyorum beni mesleğiyle değil kalbiyle sevdi benim amacım yargılamak değil sadece ne yaşadığınızı bilmek.. yoksa ben onu çok seviyorum ve çok mutluyum

oyle tabi kimse kolay yasamiyor ama bazi konular herkese gore degisir. Mesela ben ne ırk, ne dil, ne din, ne maddiyat konusuna takilmam evlilik konusunda. Ama bu tarz meslege sahip biriyle yasam surduremem. Bu da benim kendi kisisel hassasiyetim. Cunku bir gun degil bir omur hayatınızi neredeyse yalniz yasayacaksiniz, hicbir zaman simarmaya, zayif olmaya fırsatınız olmayacak, yeri gelecek tek basiniza hastalanacak, tek basiniza dogurup cocuk buyuteceksiniz. En zoru da her zaman esinize motivasyon saglamaniz gerekecek. Diyorum ya herkesin harci degil, yapana saygim sonsuz. Ama ben kendimi taniyorum, yapamazdim. Siz de once kendi hassasiyetlerinizi belirleyin.
Anlatmak istediğinizi anladım teşekkürler..

Benim nişanlım da 6 haziran da eğitime gidiyor hiç içime sinmiyor istemiyorum özel harekatçı olmasını niye diyorum normal çalışıp akşam evine gelebileceği düzenimizi kurup bir daha bozmayacağımız bir mesleği olmuyor. Ama ona mecburen hiç yansıtmıyorum morali bozulmasın canı sıkılmasın diye inanın elimde olsa hiç göndermeyeceğim çok üzülüyorum ondan gizli ağlıyorum. Bir de kime sorsam niye onu seçti çok zor dedikçe burda de bi topic de okuduklarımla filan iyice içim karardı ben onsuzluğa zor katlanırım tamam ama ondan ziyade kaç gündür başına bir şey gelirse nasıl yaşarımı düşünmeye başladım artık ayrı kalmayı filan geçtim yani. Offf çok zor bir mucize olsa ve gitmesi o eğitime hiç başlamasa zaten dalgıç kendi mesleği de var kafam çok karışık kimseye de bir şey diyemiyorum. Annesine anlatıyorum kızım ona destek ol üzülme ağlama yanında diyor ama ben öyle kötü durumdayım ki kimseye anlatamıyorum ve istemiyorum yanımda olsun o huzurumuz olsun bir ekmeği bölüşür de yerim ben o çalışmasın hatta ben çalışayım ama yinede yanımda olsun canına bir şey olmasın ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
Şu an ne durumdasın canım merak ediyorum çünkü seni en iyi anlayacak kişi benim

Ya Allah aşkına yaa. Bu ne saçma bir sorudur. Niye polis,asker bu vatanın evladı değil mi??? Ne demek ailem nasıl tepki verir. Ailen tepki verecekse ben olsam sizinle birlikte olmam. İnsan mesleğine göre yadirganır mi? Üstelik vatanı için çalışan insanlara böyle yaklaşımı kınıyorum!!!

Back
X