Kızlar ne yapmalıyım? Gideyim mi?

Sonundaaaaa konuyu buldum ve okudum
Dün konuna rast gelmiştim ..,
Gittin mı gitmedin mı cok merak etmiştim 😊
Oooh gitmemissin.. Tebrik ederim
Heyecanla da neticesini okudum :)
Cok mutlu oldum senin adına
Böyle kavgalar bazen daha cok bağlıyor sizi birbirinize

Sevenler birbirlerinin sivri uçlarını yontuyor böyle iste

Mutluluklar canim

Kızlar çok tatlısınız ya, sanal da olsa böyle destek görmek çok güzel bir duygu
Evet bizim ki biraz gına derecesinde bir kavga ama sonunda orta yolu bulduk
Şimdi baya sıcak davranıyor. Kaç gecedir adam iyi geceler bile demeden yatıyordu bugün seni seviyorumlu bir iyi geceler mesajı aldım
Hepinize cok tesekkür ederim, bugün mutlu uyuyacaksam burada yorum yazan arkadaşlarımızın sayesinde

Her zaman dinlerim canım
Allah onunda bir dermanını verir inşallah. Paylaşırsan ben de yardımcı olmaya calısırım.

siyahkolik...barışmışsınız çok sevindim inş bidaha tartışmanız olmaz mutlu mesut olursunuz.Güzel konuşmuşsun sevgilinle, o da senle. Dün işten çıkınca yazamadım evimde net yok ta.Şimdi okuyabildim Allah bozmasın

Evet canım barıştık. Çabuk mu yumuşadım acaba diyorum düşünüyorum aslında. Sonucta hatalıydı ama sanki ben birşey yapmışım gibi bir konuşma oldu. Ya da bana öyle geliyor.
Haftasonumuzu mahvettin demiştim ona. Yeniden plan yaptı haftasonuda birlikte olcaz. Yorumlarınız için çookkk teşekkür ederim, iyi dileklerin için de tatlım

yok bence kaybetme korkusu olmuş.Ayrıca anladığım kadarıyla gözünde değerlisin.Sadece sevgilin benim gibi özr dileme özürlü biraz

yok bence kaybetme korkusu olmuş.Ayrıca anladığım kadarıyla gözünde değerlisin.Sadece sevgilin benim gibi özr dileme özürlü biraz

Evet ağzından o özürü alamadım ama inat ettim zorlada olsa alcam
Adam sitem ederek sevgisini gösteriyor anca ben soru sorarsam o şekilde güzel bir iki kelime çıkıyor ağzından :)
Aslında hayalimdeki barışma bu değildi. Süründüğünü daha çok görmekti

Yuh bu kadar olur. Aynı benim "eski" sevgili. Zira oda beni terkedip 15 dk sonra geri gelmişti. suclusu da ben olmstum. geri adım atmayınca özür de dilemedi bende geri adım atmadım. sürüncemedeyiz.
sende geri adım ama ama ipleri de koparacak kadar germe. adama bak ya. sinir oldum ben buradan ona. bende de var bunun aynı modelinden. şunlara bi temiz sopa attırmak lazım aslında, hakettikleri bu

Neyseki canım çok sevindim " kadının fendi erkeği yenmiş "

Evet canım erkek milleti diyince de kızıyorlar işte :)
Ama neyseki benim ki aşık olduğunu ve beni sevdiğini söyledi, yoksa bizde sürüncemede kalacaktık:)

Evet canım erkek milleti diyince de kızıyorlar işte :)
Ama neyseki benim ki aşık olduğunu ve beni sevdiğini söyledi, yoksa bizde sürüncemede kalacaktık:)

Maşşalh canım benim çok sevindim adına, yola gelmiş.
Demek ki burunlarını sürtmek lazım, bende bayram boyunca bunu yapacam. aramicam msj da atmicam. bakalım nolacak

bence çabuk yumuşamadınn .. fazla naz asık usandırır orta noktayı bulduktan sonra sıkıntı yok

ayhhh çok mutlu oldum huzurunuz bozulmasın ınsalllah sayfaları sabırsızlıkla okudum...

çok şekersiniz gercekten kocaman bır maşallahhh dıyorum sıze darısıda basıma ınsallah

Maşşalh canım benim çok sevindim adına, yola gelmiş.
Demek ki burunlarını sürtmek lazım, bende bayram boyunca bunu yapacam. aramicam msj da atmicam. bakalım nolacak

Çok teşekkür ederim tatlım. Evet evet ben bile bunu yapabildiysem herkes yapar diye düşünüyorum :)
Ben hayatta sessiz kalamazdım illaki arardım ama bu sefer kararlı oldum. Dene canım işe yarıyor cidden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…