- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Bana cok saygısızsın, ne aşkın ne sevgin ne de saygın kaldı bana artık dedim.
Kendine neden diye sorsana bi dedi.
Neden diye sorsam nolcak aşıkmı olcaksın yeniden dedim.
Aşıkmı olcaksın yeniden değil, ben zaten sana aşık oldum ilk ve son dedi.
Ben de bana diyorum zaten başkasına demiyorum dediğimde o hic bitmez ne söylersem söyleyim dedi.
Hissetmiyorum bunu dedim, hala beyfendi iki güzel laf edemiyor. Bunun sorumlusu sensin diyor.
Bana cok saygısızsın, ne aşkın ne sevgin ne de saygın kaldı bana artık dedim.
Kendine neden diye sorsana bi dedi.
Neden diye sorsam nolcak aşıkmı olcaksın yeniden dedim.
Aşıkmı olcaksın yeniden değil, ben zaten sana aşık oldum ilk ve son dedi.
Ben de bana diyorum zaten başkasına demiyorum dediğimde o hic bitmez ne söylersem söyleyim dedi.
Hissetmiyorum bunu dedim, hala beyfendi iki güzel laf edemiyor. Bunun sorumlusu sensin diyor.
Sürekli seni suçlayarak bir yere varamayacağını anlamalı aslında :26:
Bunlar ayni tornadan mi cikiyor nedir. Niye seni sucladigina gelince, kendisini suclu gormeye ne cesaretinin ne de olgunlugunun olmasi. O garip anlasilmaz bunyeleri smsucluluk hissiyle basbasa kalmak yerine karsidakini suclamayi kolay ve kendi icinde daha anlasilir kiliyor. Kendi kendisine bile itiraf etmez bunlar suclu olmaktansa boyleysem sebep sensin demek heranlamda islerine gelir.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Anlatamıyorum ki.. Onca lafı söyleyip bırakıp giden o, iki güzel laf söylemeyip beni suclayan yine o. Halbuki huyuma gitse yumuşayacağım ve bunu biliyor.
Şeytan diyo güle güle de diye de onu da yapamıyorum. Aslında bu kadar konuşmam bile hata..
Sorma hayatım ya.. Hala beni suclar gibi şeyler yazıyor. İki güzel laf etse, sevdiğini anlatmaya calıssa coktan bu duruma bile gelmeyecektik.
Sinir stresten vücudumda kırmızı kırmızı şeyler cıkmaya başladı.
Ona da yazdım zaten, sendeki kırmızılıklar bende de cıktı 2 gunde mutlumusun bak senin gibi oldum dedim. O da anlayabildin mi beni biraz dedi.
Umursanmamak nasılmış dediğimde de bay hazır cevap "umursamamak nasılmış, göründüğü gibi değil di mi? Kendi kendimi yerken sen oralı olmuyordun" diyor. Ne desem bi cevabı var adamın.
Anlatamıyorum ki.. Onca lafı söyleyip bırakıp giden o, iki güzel laf söylemeyip beni suclayan yine o. Halbuki huyuma gitse yumuşayacağım ve bunu biliyor.
Şeytan diyo güle güle de diye de onu da yapamıyorum. Aslında bu kadar konuşmam bile hata..
Oyle hep bir cevaplari vardir agizlarinda. Inat da var tabiki yapida, senden bir guzel birsey duysun acilir ama sen de bikmissindir eminimki. Ah guzelim kac yasina gelirse gelsin bu hep boyle olacak emin ol. Tartismanin bu yonu haric seni mutlu ediyordur muhakkak yoksa devam etmek istemezdin. Buyumuyorlar canim buyumeyecek olgunlasmayacak o da. Suan ayrilmak istemiyorsan vur kac yap. Yani guzel birsey + soylemek istedigin agir seyler.
bu oğlan çok nazlıymış beee ben bile yoruldum. ablası kulağını çekse iyi olcak bak benim kardeşim olsaydı çekerdim kulağını. aaa kız gibi naz yapıyor seviyorum desin adam gibi kıvırıp durmasın. sinir oldum ya şu yazdıklarına bak tam dayaklık
Anladığım kadarıyla sen hala onu seviyorsun.. Ayrılmanızda çok büyük bir neden yoksa neden konuşmanız bir hata olsun ki.. Onun da hala barışmak istediği apaçık ortada.. Yoksa niye annemler sordu öyle oldu böyle oldu diye yazsın ki sana.. Yalnız bence bunu fazla uzatmayın diğer arkadaşlara katılıyorum çok sert olmayın ki sizden hala ümitli olsun azıcık uğraşsın..
Çok seviyorum hem de...
Hala konuşuyoruz zaten, o bana düzel diyor ben ona düzel diyorum. O bana ilk sen düzeldiğini göster diyor, ben ona diyorum.. Orta yolu bulamadık. Ama bu kadar kolay düzelmeyi istemiyorum. Çünkü ilerde en ufak bir hatamda sanki o beni affetmiş gibi üste cıkacak ve ben sana demiştim düzel diye yapamadın diyecek.
Hep benim hatalarımı öne sürüyosun ama tek hatalı ben değilim gör artık bunu dedim, O da "tamam sen önce kendi hatalarını ört sonra beni bekle bakalım ne oluyo? ne dersin?" dedi.
Ben de "sen ayağına paspas olmamı bekliyosun, gel-git şunu yap,bunu yap modundasın farkındamısın. Önce sen neden düzelmiyosun, şu odun halinden bir kurtulup ilk günkü gibi sevgisini aşkını belli eden adam olmayı dene" dedim ve aldığım cevap "sen neden ilk günkü gibi olupta yaratıcı olmuyosun" oldu.
Allahım cıldırcam, ikimizde inadız.
Çok seviyorum hem de...
Hala konuşuyoruz zaten, o bana düzel diyor ben ona düzel diyorum. O bana ilk sen düzeldiğini göster diyor, ben ona diyorum.. Orta yolu bulamadık. Ama bu kadar kolay düzelmeyi istemiyorum. Çünkü ilerde en ufak bir hatamda sanki o beni affetmiş gibi üste cıkacak ve ben sana demiştim düzel diye yapamadın diyecek.
Ah guzelim tam tahmin ettigim gibi... Sertliginde devam edersen ( uslup ) o kacar. Kacmak en kolayi cunku.
"O da "tamam sen önce kendi hatalarını ört sonra beni bekle bakalım ne oluyo? ne dersin?" dedi. " bu mesajinda kendi kafasinca sana olumlu adim atiyor. ( ama iste kendi kafasina gore) cunku karsidakinin adimina, ilimliligina, sucu paylasmasina bunyesinin ihtiyaci var. Hatta cok restlesirseniz sana ben adim atiyorum ama sen hep olumsuzsun der, senin cevabina nazaran.
Kıyamam ya =) Tek bir cümlesine bakıyorsunuz aslında değil mi.. Bence biraz daha devam eder sonra fark eder mutlaka ayrılma sebebiniz neydi bilmiyorum gerçi o ayrılmış anladığım kadarıyla.. O yüzden ilk adımı elbette o atmalı..
Evet canım. Ama beklenen cümle geldi. Ben senın hayatında neyim dedim ve sen benım hayatımsın dedi.
Ben dürtmeden adam güzel bişeyler söyleyemiyor ya.
yat uyu bence uykum geldi yatıyorum de sabaha kadar kendini yesin dursun. bu ne böyle ya düzel düzel diyeceğine adım atsın tamam bir kez daha şans tanıyalım bizim için desin. ikimizde hatalıymışız bu kez tekrarlamayalım hataları desin demiyor. senden ilk adımı bekliyor sakııııın atma hep alttan almışsın alışmış. Seviyor belliki sabret o adım atsın
Erkek işte canım ne bekliyorsun geneli böyle ne yazık ki =) Ee madem hayatınım neden ayrıldın falan deseydin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?