Kızlar ne yapmalıyım? Gideyim mi?

Söylediklerini unutamıyorum dedim haklısın dedi. İkimizde ılımlı olcaz dedi.
Ben senin hayatında neyim dedim ve bana sen benım hayatımsın dedi. Henüz birşey diyemedim

Tamaaaam guzel birsey soyle:)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Demiyor işte, ben soru sorunca cevabını veriyor beyfendi ama kendiliğinden söylemıyor.
Şimdi insan gibi konuşmaya başlayabildik. Haklısın demeler başladı.

Bu tornadan cikanlar boyle canim. Simdi hiiiic takma kafana, birlesmenin yarattigi bir ic huzur vardir sende simdi, onun tadini cikar emi:)

Demezmiyim :) insan hayatım dediği birine boyle seyler söylermı dedim haklısın ama insan hayatım dediğini üzermi diyor hemen. Üzmez senin gibi yapmaz dedim :)

Su noktada mola al, saldiriya gecme. Kizginligini cikarmak icin uygun zaman degil. ama onu oyle demedi, yapmadi, ben niye affettim vs. Icsesine kulak verme, ilk once iliski ayrilik tokadindan bir ciksin, acisini cikarirsin:)

İçim rahatladı evet hala seviliyorum demekki
Ama öyle kolay değil :))

İçim rahatladı evet hala seviliyorum demekki
Ama öyle kolay değil :))

Yuzumde bir gulumsemeyle okuyorum mesajini:) insallah cok ama cok sevilirsin. Buyuk meselelerle karsilastirmasin Allah. ( sen guzel rahat bir uykuya dalarsin simdi ne guzel, imrenmemek elde degil)

Evet canım iyi ki gitmemişim. Gerci gitsem bu sefer beni cepte görecekti. Bu kadar konusmayacaktık bile kesin :)

Ay ya ınanrmsn okadar hycnlı okuyorumkı gelşmelerı cok tatlsnz ya ama yorum yapan ablalar yada kardslerm harıkasnz. Okadar gzl dstek oluyosunz kı bn ble mtlu oldum ıykı szn gbıler war . :-D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım evet herkesten Allah razı olsun cok yardımları dokundu.
İçim içimi nasıl yiyordu tahmin edebiliyosunuzdur :) Ama nasıl rahatladım anlatamam. Çok seviyorum onu
Bizimki tam bir aşk, öyle tesadüfen başlayan birşey değil tanıyarak olan birşey. Çok teşekkür ederim benimle bu heyecanı paylaştığınız icin

Canım benim cok tesekkur ederim. Çok tatlısınız ya kendi derdiniz gibi yardımcı oluyorsunuz
İnşallah canım Allah kimseyi karşılaştırmasın en büyük derdimiz boyle olsun

Paylasmak ne kelıme sankı yanındaymsm okadar hycnlandm ama byldm ya ck gzl allahm szı hc ayrmasn . Dün çatladm meraktan acaba bugun ıftara gtcekmı syahkolık acaba oglan msj atckmı okadr hycnlandm kı bıyandan temzlık bıyandan sankı sn 40 yldr tanıdgmsında merak etdm snunda rahatlatdn oh wala bır ömür mtlu olun cnım benım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim cok tesekkur ederim. Çok tatlısınız ya kendi derdiniz gibi yardımcı oluyorsunuz
İnşallah canım Allah kimseyi karşılaştırmasın en büyük derdimiz boyle olsun

Allah beni derdin buyuguyle karsilastirdi malesef ama olsun sukur.
Yardimci olabiliyorsak ne guzel, ben kendi adima cok mutlu olurum. Huzurlu, acisiz, dertsiz nefes aliyorsan derdinin ardindan ben buna cok ama cok sevinirim:) senin adina inan coooook ama cok sevindim.

Mesajlarınız yüzümü gülümsetti. Allah razı olsun canım. Yaşınızı öğrenebilir miyim?

Allah'ım derdin dermanını da veriyor. Derdini bilmiyorum ama atlatmışsın sanırım. Çok teşekkür ederim canım Allah herkese mutlu huzurlu bir hayat sunsun.

Allah'ım derdin dermanını da veriyor. Derdini bilmiyorum ama atlatmışsın sanırım. Çok teşekkür ederim canım Allah herkese mutlu huzurlu bir hayat sunsun.

Yook canim ya nerdeee...
dert oldugu gibi duruyor...
Sen bugun ic huzurunla soyle guzel bir keyif yap, ben sonra derdimi de paylasirim:)
Amiiiin diyorum, insallah huzur hepimizle olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…