- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.023
- 448
- 35
Ya mecburiyet kavuk edilmez ki. Boşanmak istiyorum bu süreçte çocuklarımın mağdur olmasını istemiyorum sen git annende kal ben kendime ve çocuklara düzen Kurana kadar bu evde çocuklarımla yaşıcam de. Koy eşyalarını Valize gönder. O evde hakkın varMecburum şimdi bile aglıyorum
Bizzat benim babaannem, yengem dayak yerken izlemişti.vallahi bir insan karaktersizse karaktersizdir net.ne insanlar var,aileleri katil ,hırsız o aileden,pırlanta gibi evlatlar yetişiyor.
bu insanın,hiç mi suçu yok.
kayınvalide tipik bir "kaynana" işte.yurdum insanı.hataları var mıdır,elbette vardır.ama ben de çok vicdansız olduğunu düşünmüyorum.oğlu gelinini döverken,eline çayını alıp,seyreden kayınvalideler gördü,bu gözler.kayınvalide yine müdahale etmiş oğluna.
vallahi bir insan karaktersizse karaktersizdir net.ne insanlar var,aileleri katil ,hırsız o aileden,pırlanta gibi evlatlar yetişiyor.
bu insanın,hiç mi suçu yok.
kayınvalide tipik bir "kaynana" işte.yurdum insanı.hataları var mıdır,elbette vardır.ama ben de çok vicdansız olduğunu düşünmüyorum.oğlu gelinini döverken,eline çayını alıp,seyreden kayınvalideler gördü,bu gözler.kayınvalide yine müdahale etmiş oğluna.
Arkadaşlar ben bu üyenin taaaa ilk konusu hatırlıyorum vurdum duymaz kocam adıda
Kocası yine aynısını yapmişti kulağımdan ameliyat olacağım hasar kaldı diyordu bilmiyorum ama arkadaş bana tutarsız geliyor.
İstediğinz kadar bosan falan yazın boşuna arkadaş bosanmak niyetinde değil kocasına bağımlı.burda kocasını taslatıp bşrsey diyemediği için içini soğutuyor bence.
Kaynı falan evi kameraya alıyordu hani? Bu o üye işte.evet ben de baktım şimdi sizin yorumunuzu görünce. dayak yiyip de gelirken süt al diye mesaj atmasının ardındaki mantık zaten uzuns üreden beri dayak yeyip buna kendini alıştırmış olması.
Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
Kaynı falan evi kameraya alıyordu hani? Bu o üye işte.
Ailecek bir tuhaflar zaten.
Herhalde içlerinde kala kala konu sahibi de bir hoş oldu.
:) Çok bir şey kaybetmiyorsun inan.ay o konuyu bilmiyorum ben
Şiddete alışmış galibaBu kadar şey yaşadıktan sonra eşinize gelirken süt al mı dediniz!
evet ben de baktım şimdi sizin yorumunuzu görünce. dayak yiyip de gelirken süt al diye mesaj atmasının ardındaki mantık zaten uzuns üreden beri dayak yeyip buna kendini alıştırmış olması.
Hepimiz kadınız hepimiz hassasız bu konuda ve bence bu arkadaş alişmiş kanıtsamiş dayak yemeyi kocasıda laftan anlayacak bir tip değil ozur dileyeceğini hiç sanmıyorum çünkü kadın bunun yanliş olduğunu hiç belli etmiyor ki ya mesaj atıyor sut al dıye ya dayaktan sonra kalkıp kahvaltı hazırlıyor günaydın askım diyor.adam için normalleşmiş artık.
Dediğim gibi arkadaş bosanmaz tek amacı kocasını taşlatıp içini rahatlatmak
Şiddete alışmış galiba
Peynir ekmek gibi..
Cok kötü bir durum ama.sizin için normallesmis gibi geldi bana kaynana nin yanında dayak ye sonra süt getir de ilginç yanı şaşırdım bence tepkinizi koyunKaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?