Kızlar ne yapmalıyım moralim Cook bozuk

Bende aynen böyle düşünüyorum.

Güzel kardeşim adam seni dövmüş ne diye daha süt falan istiyon muhattap olmasana.. bence ara babanı ailece konuşun böyle bi durum ilk defa mı oluyo bilmiyorum ama hele bi de kaynananın yanında yemin ederim ciğerim yandı bu ne rezilliktir ya Allah kahretsin böyle rezil adamları.. bi de maddi konuda eşin seni mağdur etmiyosa annesine verdiği paraya hiç karışmasaydın keşke.. eşim ne olursa olsun birbirimizi kedi köpek gibi yesek bile ben bırakır giderim başka odaya o evladımızın yanından ayrılmaz ve çocuğa hiç çaktırmaz olanları kakara kikiri oynarlar... bir de asla çocuklarını bırakıp gitme.. ailen gelsin toplanıp konuşun gideceksen de evlatlarını al da git sonra çok pişman olursun çocuk mu bırakılır o kocaya

Kafana patlattı mı?
Ya senin bu konuya hayret etmene lüzum yok, aynı hayatı yaşıyorsunuz zaten.
Sizler nasıl evlilikler yaşıyorsunuz anlamıyorum ben valla.

Adam dovmeye yeltendikten sonra bsy olmamis gibi süt isteme msji atinca uste cikar gbi bir de trip yapmis haliyle..
Ne dedigin belli degil.. Ustune gelmesi olayi umrunda mi, farkinda misin; o da belli degil..
Kimseyi arama.. Ortaligi ayaga kaldirip sonra vazgececek biri gibisin.. En iyisi kesin karar almadan kimsenin canini skma..

ÇOCUKLARINI BIRAKIP GİDECEKSEN ÖMÜR BOYU DAYAK YE KIR DİZİNİ OTUR NE KADAR BENCİL Bİ KADINSIN YAA SEN O ÇOCUKLARI LEYLEK Mİ GETİRDİ ALLAH HİÇ Mİ İÇİNE ANALIK MERHAMET DUYGUSU VERMEDİ 3 ÇOCUK YAPANA KADAR AKLIN NEREDEYDİ
DAYANAMIYORUM DEMİŞSİN O ZAMAN ÇOCUKLARINIDA ALACAN 4 ÜNÜZE YENİ HAYAT KURACAN ÇALIŞACAN BAŞKA YOLU YOK O ÇOCUKLARIN HAKKINA GİRMEK KADAR DA KÖTÜ BİŞEY YOK.

ARKADAŞLAR BOŞAN GİT DEMİŞSİNİZ BİDE ÇOCUKLARINI SAHİPSİZ BIRAKACAK SA KAYNANAYA SAYGISIZLIK YAPMASIN KOCASINA HE HE DESİN OTURSUN OTURDUĞU YERDE ŞUAN BENİM İÇİN ÇOCUKLARIN SELAMETİ DAHA DA ÖNEMLİ AYRICA BU KADINI YEDİĞİ DAYAKLAR DEĞİL MADDİ SIKINTILAR RAHATSIZ ETMİŞ O YÜZDEN DE GİTTİĞİ YERE ÇOCUKLARINI GÖTÜRMEK İSTEMİYO OHHHH NE GÜZEL YAA YAP ÇOCUKLARI SONRADA BİRAZDA BEN RAHAT EDEYİM DEYİP BENCİLLİĞİN DİBİNE VURUP ÇOCUKLARI GÖTÜREMEM DİYO YA ALLAH AŞKINA HİÇ VİCDAN YOK MU GİT ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYAN BİNLERCE KADININ BURDA YAZISI VAR ÖNCE ONLARI OKU ONDAN SONRA KARAR VER OTUR OTURDUĞUN YERDE YADA GİDECEKSEN ÇOCUKLARINI BIRAKMA

Kafana patlattı mı?
Ya senin bu konuya hayret etmene lüzum yok, aynı hayatı yaşıyorsunuz zaten.
Sizler nasıl evlilikler yaşıyorsunuz anlamıyorum ben valla.
Asla şiddet göstermedi bu zamana kadar ama ben annende babanda öyle işte geri kafalısınız dedim aslında onlara demek istemedimde sinirler çıktı ağzımdan oda elini arkaya uzattı ve kafama vurdu haksızsın dedim eğer dedi bende senin annene babana hakaret edersem sende gel bana vur elimi kaldırırsam şerefsizim dedi

Çok normal tabi, birbirine vurmak. Tamamdır.

dayak yemişsin gelirken süt al diye mesaj çekiyorsun hiçbir şey olmamış gibi..
boşuna babanı arama gidesin yok zaten belli..
zaten gitmeye niyeti olan alır çantasını gider ille birinin gelip almasına gerek yok yani..

uyanınca adama babamı arıycam diycende adamda seni ikna edecek bütün olay bu..

sen adamın seni dövmesine değil dayaktan sonra gönlünü almamasına bozulmuşsun.. gönül almadı diye boşanma olmaz bugün almazsa yarın alır bekle biraz sabırlı ol..

anladığım kadarıyla siz kayınvalidenize borç verdiniz.o da borcu geri vermeyeceğini söylemek için sizi çağırdı.gittiğinizde parayı vermiyorum dedi.ya olayı öyle bi anlatmışsınki bu konunun aralarında ve öncesinde başka bir muhabbet yaşanmış olması lazım arada bağlantı kurulmuyor.

Hiç bir şey anlamadım

Çözüm arıyor gibi değilsiniz konu sahibi.
Çocuklarıniz kaç yaşında diye sordum cevap vermediniz.
Çocuklar okula gidecek yastaysa zaten anne babana çok yük olmaz. Vaktin çoğunda okulda olacaklar. Sanırım siz gitmeyi düşünmüyorsunuz. Dayak çok onur kırıcı bir durum. Umarım kendiniz hakkında en doğru kararı verirsiniz

Değil tabi ama ne desem boş onla evlenmeyi ve evlenmeyi ben istedim şimdi napsam ne desem olmuyor anlatamam şuan ama çok çok neyse ya
Sizi bir başka konudan hatırladım. Sanırım esinizin öfke kontrolü sorunu var ancak benim de aileme geri kafalı dense bozulurum açıkçası.
Sizde biraz ailesine karsı ılımlı olmayı deneyin. Eşinizde öfkesini kontrol etmeyi öğrenmeli.

Şimdi uyuyor uyanınca ayrılmak istediğimi soylicem babamı çağıracam gelsin götürsün beni
niye uyanmasını bekliyosun ayrıca niye evi terk etmek için babanı bekliyosun.gerçekten garipsin yani.bide çocukların yerine kardeşinin kpss sınavını niye düşünüyosun.yok yaa vallahi ben açıkçası sende bi gariplik olduğunu düşünüyorum.

Bence de eşler birbirlerinin ailesine laf etmesin..aileye laf sokmayın ya en umursamazına bile dokunur böyle şeyler.. süper viden bi evliliğiniz olsa bile böyle şeyler girdi mi araya eşler birbirinden soğuyo kızgınlıklar geçmiyo falan filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…