- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
malesef durum böyle olur cnm; ileri derece dayak yiyen kadın, durumu kanıksamış sa dayak yemediği zaman ,anormal tutum sergiler,bazen neden yemiyorum diye de sorgular...tıpkı dayak yiyen çocuğun ,dayağı ilgi gösterisi gibi algılaması gibi!Şiddete alışmış galiba
Peynir ekmek gibi..
Ayyy ben kayınvalideme öyle bişey desem kocam beni haşat eder kocamda benim anneme kötü söz etse bende onu aynı şekilde ama dün ben annelerine sinirle geri kafalı dedim yol ortasında motorla giderken kafama patlattı bi tane çok onur kırıcı
malesef durum böyle olur cnm; ileri derece dayak yiyen kadın, durumu kanıksamış sa dayak yemediği zaman ,anormal tutum sergiler,bazen neden yemiyorum diye de sorgular...tıpkı dayak yiyen çocuğun ,dayağı ilgi gösterisi gibi algılaması gibi!
Güzel kardeşim adam seni dövmüş ne diye daha süt falan istiyon muhattap olmasana.. bence ara babanı ailece konuşun böyle bi durum ilk defa mı oluyo bilmiyorum ama hele bi de kaynananın yanında yemin ederim ciğerim yandı bu ne rezilliktir ya Allah kahretsin böyle rezil adamları.. bi de maddi konuda eşin seni mağdur etmiyosa annesine verdiği paraya hiç karışmasaydın keşke.. eşim ne olursa olsun birbirimizi kedi köpek gibi yesek bile ben bırakır giderim başka odaya o evladımızın yanından ayrılmaz ve çocuğa hiç çaktırmaz olanları kakara kikiri oynarlar... bir de asla çocuklarını bırakıp gitme.. ailen gelsin toplanıp konuşun gideceksen de evlatlarını al da git sonra çok pişman olursun çocuk mu bırakılır o kocayaKaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
Kafana patlattı mı?Ayyy ben kayınvalideme öyle bişey desem kocam beni haşat eder kocamda benim anneme kötü söz etse bende onu aynı şekilde ama dün ben annelerine sinirle geri kafalı dedim yol ortasında motorla giderken kafama patlattı bi tane çok onur kırıcı
Asla şiddet göstermedi bu zamana kadar ama ben annende babanda öyle işte geri kafalısınız dedim aslında onlara demek istemedimde sinirler çıktı ağzımdan oda elini arkaya uzattı ve kafama vurdu haksızsın dedim eğer dedi bende senin annene babana hakaret edersem sende gel bana vur elimi kaldırırsam şerefsizim dediKafana patlattı mı?
Ya senin bu konuya hayret etmene lüzum yok, aynı hayatı yaşıyorsunuz zaten.
Sizler nasıl evlilikler yaşıyorsunuz anlamıyorum ben valla.
Çok normal tabi, birbirine vurmak. Tamamdır.Asla şiddet göstermedi bu zamana kadar ama ben annende babanda öyle işte geri kafalısınız dedim aslında onlara demek istemedimde sinirler çıktı ağzımdan oda elini arkaya uzattı ve kafama vurdu haksızsın dedim eğer dedi bende senin annene babana hakaret edersem sende gel bana vur elimi kaldırırsam şerefsizim dedi
anladığım kadarıyla siz kayınvalidenize borç verdiniz.o da borcu geri vermeyeceğini söylemek için sizi çağırdı.gittiğinizde parayı vermiyorum dedi.ya olayı öyle bi anlatmışsınki bu konunun aralarında ve öncesinde başka bir muhabbet yaşanmış olması lazım arada bağlantı kurulmuyor.Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
Değil tabi ama ne desem boş onla evlenmeyi ve evlenmeyi ben istedim şimdi napsam ne desem olmuyor anlatamam şuan ama çok çok neyse yaÇok normal tabi, birbirine vurmak. Tamamdır.
Kaynanam bizi çağırdı bizden borç para almıştı onu konuşmak icin . Kaynanam dedi beni ilgilendirmiyor . Bende boyle diyince senin avucu parayı koyduk sana verdik dedim . Birden esim üstüme atladı dövmeye başladı . Neye uğradığımı şaşırdım .kaynanam tuttu. Bende giyindim ciktim bisey demedim evime geldim . Ağladım ağladım . Aksam üzeri esime mesaj attım sut al diye . Geldi eve kapıyı actım . Sutu attı gitti içeri . Cocukları bile sevmedi . Kaynananda 10defa arıyor ne yapıyorsun bende inadına cvp veriyorum iyiyim . 3 tanede cocuğum var . Esim kaynanama gitmiş yemek yemiş .gelirkende sutlac sarma bizede getirmiş . Geç saate kadar ordaydi . Eve geldi kapıyı actım direk içeri gecti getirdiklerinide dolaba koyup gecti . Açmayız tokmuyuz uzgunmuyiz hic sormuyor . Kızlar babami arasam gelip beni götürsünmu . Cocuklarımı bırakıp gidicem . Ne yapıcam bilmiyorum . Yardımcı olun . Evim var cocuğum var gelir var ama huzur yok.kaynanam aradığında soyliyeyimmi ben babami ariyacam bıktımartik
Sizi bir başka konudan hatırladım. Sanırım esinizin öfke kontrolü sorunu var ancak benim de aileme geri kafalı dense bozulurum açıkçası.Değil tabi ama ne desem boş onla evlenmeyi ve evlenmeyi ben istedim şimdi napsam ne desem olmuyor anlatamam şuan ama çok çok neyse ya
Kendi düşen ağlamaz modundasın sanırım?Değil tabi ama ne desem boş onla evlenmeyi ve evlenmeyi ben istedim şimdi napsam ne desem olmuyor anlatamam şuan ama çok çok neyse ya
niye uyanmasını bekliyosun ayrıca niye evi terk etmek için babanı bekliyosun.gerçekten garipsin yani.bide çocukların yerine kardeşinin kpss sınavını niye düşünüyosun.yok yaa vallahi ben açıkçası sende bi gariplik olduğunu düşünüyorum.Şimdi uyuyor uyanınca ayrılmak istediğimi soylicem babamı çağıracam gelsin götürsün beni
Bence de eşler birbirlerinin ailesine laf etmesin..aileye laf sokmayın ya en umursamazına bile dokunur böyle şeyler.. süper viden bi evliliğiniz olsa bile böyle şeyler girdi mi araya eşler birbirinden soğuyo kızgınlıklar geçmiyo falan filan...Sizi bir başka konudan hatırladım. Sanırım esinizin öfke kontrolü sorunu var ancak benim de aileme geri kafalı dense bozulurum açıkçası.
Sizde biraz ailesine karsı ılımlı olmayı deneyin. Eşinizde öfkesini kontrol etmeyi öğrenmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?