Kızlar bir aydır konuştuğum kişi son zamanlarda çok geç yazıyordu falan ben de biraz soğuk davranınca iş yoğunluğu vs. gibi bir aöıklama yaptı ben konuyu açmadığım halde.En son bugün görüşecektik akşam.Ve işinin bitmediğini söyledi özür dalan diledi.Ama ben baya bekledim onu .Yani sizce de işinin uzayacağını daha önceden söylemesi gerekmez miydi.Şimdi de ne yapıyorsun yazdı görüldü attım.Sizce ne yapmalıyım?
Kesinlikle çok haklısın.Ama onun yaptığı bir var bir yok olmak gibi bir şey.Ben tüm iletişimimi keseceğim onunla .Zaten benimle olmak istiyorsa bir şeyler yapar bir şekilde.Ha ben iletişimi kestiğimde o da hiçbir şey yapmazsa benimle konuşmak için o zanan anlarım ki beni önemsemiyor
bir süre sende çok yoğunmuşsun gibi davran,geç cevap ver,arama mesaj atma,aradığında işim var ben sana dönerim de ama akşam anca dön falan yani....bakalım tepkisi ne olacak
bir süre sende çok yoğunmuşsun gibi davran,geç cevap ver,arama mesaj atma,aradığında işim var ben sana dönerim de ama akşam anca dön falan yani....bakalım tepkisi ne olacak
Şimdi bizim durumumuz şöyle.Bir atdır falan konuşuyoruz o beni aylardır aramış fotoğrafımı çekmiş ve beş ay sonra bana ulaştı.Dediğim gibi bir atdır her gün günaydın mesajı atar konuşuruz dışarıda da hoş vakit geçiriyoruz haftada bir iki kere.Ama şu sın zamanlarda hep geç yazıyor mesela akşam sinemaya gidiyır vana beş saat sınra yazıyor hani müsait değilim sobra yazacağım dese ben beklerim ama hiçbir şey demeden geç yazıyor.En son iki gün önce oba nedenini söylemeden artık konuşmak istemiyorum dedim anında mesaj yazdı neden ne oldu arayım ya da yüz yüze konuşalım ben memnunum konuşmaktan falan dedi ben de tamam yüz yüze konuşuruz dedim ve dün akşam içün sözleştik.Tabi o bana iki gün önce daha ben konuyu açmadan sana geç yazıyorum iş yoğunluğundan hep dedi ki tabiki olabilir çalışıyor akşama kadar ama eline telefonu alıp yazmak o kadar zor mu.Neyse işte dün akşam için sözleştik ben hazırlandım falan buna mesaj attım kaçta buluşalum diye iki saat sobra ben hala işteyim dedi .Tamam dedim sonra iki saat sonra çok özür dilerim çok mahcubum falan dedi ben de sorun değil dedim .Daha sonra ne yapıyorsun yazdı ben de iki üç saat sonra mesajna cevap verdim yattım.Sabah bir kalktım gece bir gibi uyumuşum falan demiş görüldü attım ben de.Sınra da hiç yazmadım daha yeni de günaydın mesajı attı ben de günaydın dedim ve naber falan yazdı cevap vermedim.Sence ne yapayım cevap vereyim mi? Yani anlattıklarım doğrultusunda sence benimle ilgili mi yoksa umyrsamıyor mu beni? Ya da ben mi abartuyorum birazcuk
Erkekleri boyle sacma sapan taktikleri var . Belki taktik yapiyordur. Önce bütun ilgiyi kiza vereceksin sonra soguk davranacaksin . Kız aşkindan olecek diye. bilemedim şimdi
Erkekleri boyle sacma sapan taktikleri var . Belki taktik yapiyordur. Önce bütun ilgiyi kiza vereceksin sonra soguk davranacaksin . Kız aşkindan olecek diye. bilemedim şimdi