- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi kelebekse38
-
İsterseniz beni de azarlayın ama ' kızlar ne yapmalıyım ' diyen birine yardım etmek için doğru bulduğum şeyleri yazdım.
Okuyunca eminim siz de hak veriyorsunuz ama hem suçlu hem güçlü olmak sizde alışkanlık haline gelmiş ne yazık ki..
Bence önce kendi yuvanın farkına var.. Sonra ordan bişeyleri el altından annene veya bir başkasına eşinden gizlice vermenin ' hediye ' olmadığını farket..
Sonra gel burdakilerle laf ebeliği yap.
Yoksa eşinden senin gibi davranırsa ortada SİZ diye birşey kalmaz, herkes kendi ailesine müslüman.. Bu böyle sürer gider.
Sordun söyledik , ister ders al ister alma ama kimseye ' saçlama ' vb. türden üslup kullanma hakkına sahip değilsin. Kullanınca da emin ol kimseye birşey olmuyor, aksine böyle yaparak haklı isen bile haksız duruma düşürüyorsun kendini ' kaynanası haklı ' ( hediyesini bile almamakta ) dedirtiyorsun insana.
maksat hediye almamak desene...
bahaneler hazır
niye riski olsun?
seviyeyi ben değil burda senin gibi milleti yargılamaya meraklı işi gücü bu olan insanlar düşürüyor senin gibilere bu son cevabımevet merak uyandıryorsunuz bende
bakalım bu sefer seviyeyi nereye kadar düşüreceğini bekliyorum
ya ne biçim insansın ben ne hediye alayım diye mi sormuşum yukarda
beden konusunda
almıycaksan daha ne istiyosun o zaman
bak zaten burda benle yalnız kalmışsın...kimse cevap vermiyor sana benden başka
bence değerimi bil
ben azarlıyorum hakedenleri
aksini iddia etmedim zaten
mrb arkadaşlar benim sorunum şu:geçtiğimiz anneler gününde ne anneme ne kayınvalideme hediye almadım çünkü kaynanam bunları hiç kullanmaz ama şimdi geçenlerde işe tekrar başladım izindeydim anneme bi yatak örtüsü babama babalar günü için kardeşimle ortak bi saat aldım.kaynanama hiçbir şey almadım(aldıklarımdan eşimin haberi yok)ama şimdi düşünüyorum alsam mı diye sonra vazgeçiyorum ne gerek var diyorum kadın hiç kullanmıyor ne alırsam alayım bende sinir oluyorum bu duruma.hiç hoşlanmıyorum kadından.aldıklarımı eşime söylesem mi acaba?vicdanen rahatsız oldum sonra fakat eşimde annesine duvar saati almıştı aylar önce.sizce rahatsız olmalı mıyım?
Konu sahibi de herkese cevap veriyor , bi bana vermiyor nedense :S?
tebrik ediyorum seni işte bende tam da onu yapıyorum.hakkedenleri.................
İsterseniz beni de azarlayın ama ' kızlar ne yapmalıyım ' diyen birine yardım etmek için doğru bulduğum şeyleri yazdım.
Okuyunca eminim siz de hak veriyorsunuz ama hem suçlu hem güçlü olmak sizde alışkanlık haline gelmiş ne yazık ki..
Bence önce kendi yuvanın farkına var.. Sonra ordan bişeyleri el altından annene veya bir başkasına eşinden gizlice vermenin ' hediye ' olmadığını farket..
Sonra gel burdakilerle laf ebeliği yap.
Yoksa eşinden senin gibi davranırsa ortada SİZ diye birşey kalmaz, herkes kendi ailesine müslüman.. Bu böyle sürer gider.
Sordun söyledik , ister ders al ister alma ama kimseye ' saçlama ' vb. türden üslup kullanma hakkına sahip değilsin. Kullanınca da emin ol kimseye birşey olmuyor, aksine böyle yaparak haklı isen bile haksız duruma düşürüyorsun kendini ' kaynanası haklı ' ( hediyesini bile almamakta ) dedirtiyorsun insana.
seviyeyi ben değil burda senin gibi milleti yargılamaya meraklı işi gücü bu olan insanlar düşürüyor senin gibilere bu son cevabım
bana hala cevap vermedi
bi daha soruyorum
şimdiye kadar ne aldında beğenmedi, kullanmadı?
ben kaynanam hediyemi almıyor dedim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?