- 10 Haziran 2025
- 106
- 39
- 13
- 24
- Konu Sahibi selinxoxoli
-
Kaç yaşındasınız?Kızlar merhaba. Sosyal medyadan biriyle tanıştım. Normalde kimse kolay kolay ilgimi çekmez ama bu adamla ilk anda enerjimiz çok tuttu. Yaş farkımız da var, o benden oldukça büyük ve kariyer anlamında da çok ileride. Bi mekanda buluştuk bi şeyler içtik beni çok beğendiğini açıkça söyledi, daha ilk dakikalarda sürekli iltifat etti. Sonra birlikte evine geçtik, yemek yedik, şarap içtik, sohbet derken fiziksel olarak da yakınlaştık.
Ona geçmişte hiç ilişki yaşamadığımı, sadece 2-3 kez ön sevişme deneyimim olduğunu söyledim. Bunu duyunca hem çok şaşırdı hem de hoşuna gittiğini söyledi. O an içinde bulunduğum ruh haliyle, normalde tercih etmeyeceğim bir şeyi (anal birliktelik) yaşadık. İlk kez deneyimlememe rağmen iyi hissettirdi ama biraz kafam karıştı.
Sonrasında da yanımda çok tatlıydı. Sarıldı, ve sürekli saçımı öpüp durdu. Enerjini çok beğendim sen de başka bir şey var gibi cümleler kurdu. Hatta çalışmayı çok istediğim şirkette çalışıyor ve ben hiçbir şey söylemeden bizim şirkete gelsene, sana çok yakışır dedi. Gerçekten çok destekleyici bi tavrı vardı. Beni eve bıraktıktan sonra da ilgiliydi. Ama hep ilk ben mesaj atıyorum. İkinci görüşmeyi de ilk kendi istemişti. En son mesajda buluşmayı ima ettim. En kısa süre içinde buluşalım dedi o kadar. 1 haftadır ne o yazıyor ne ben. Kendimi geri çektim ama içim içimi yiyor yazmak istiyorum.
Sizce bu adam gerçekten ilgileniyor muydu? Yoksa sadece anı mı yaşadı? Yorumlarınızı merak ediyorum
Kızlar merhaba. Sosyal medyadan biriyle tanıştım. Normalde kimse kolay kolay ilgimi çekmez ama bu adamla ilk anda enerjimiz çok tuttu. Yaş farkımız da var, o benden oldukça büyük ve kariyer anlamında da çok ileride. Bi mekanda buluştuk bi şeyler içtik beni çok beğendiğini açıkça söyledi, daha ilk dakikalarda sürekli iltifat etti. Sonra birlikte evine geçtik, yemek yedik, şarap içtik, sohbet derken fiziksel olarak da yakınlaştık.
Ona geçmişte hiç ilişki yaşamadığımı, sadece 2-3 kez ön sevişme deneyimim olduğunu söyledim. Bunu duyunca hem çok şaşırdı hem de hoşuna gittiğini söyledi. O an içinde bulunduğum ruh haliyle, normalde tercih etmeyeceğim bir şeyi (anal birliktelik) yaşadık. İlk kez deneyimlememe rağmen iyi hissettirdi ama biraz kafam karıştı.
Sonrasında da yanımda çok tatlıydı. Sarıldı, ve sürekli saçımı öpüp durdu. Enerjini çok beğendim sen de başka bir şey var gibi cümleler kurdu. Hatta çalışmayı çok istediğim şirkette çalışıyor ve ben hiçbir şey söylemeden bizim şirkete gelsene, sana çok yakışır dedi. Gerçekten çok destekleyici bi tavrı vardı. Beni eve bıraktıktan sonra da ilgiliydi. Ama hep ilk ben mesaj atıyorum. İkinci görüşmeyi de ilk kendi istemişti. En son mesajda buluşmayı ima ettim. En kısa süre içinde buluşalım dedi o kadar. 1 haftadır ne o yazıyor ne ben. Kendimi geri çektim ama içim içimi yiyor yazmak istiyorum.
Sizce bu adam gerçekten ilgileniyor muydu? Yoksa sadece anı mı yaşadı? Yorumlarınızı merak ediyorum
Yok o değil onunla iletişimimi kestimBu evli olan adam mı ? :)
Kız valla fake değilim haha. Önce ten uyumuna bakmak lazım değil mi amaFake olurda bu kadar olmaz. Her önüne gelenle evine geçip bir şeyler içiyor
İnanalım mı şimdi?
Biliyorum maalesef şu an ghostlanıyorum sanırımghosting nedir biliyor musunuz?
Adam bulmuş sizin gibi birini tabi pohpohlayacak . Siz nasıl bir akıla daha yeni tanıştığınız biriyle anal ilişki yaşadınız? Seni çok beğenmiş evlenmek istiyor aşkından ölüyor galibaKızlar merhaba. Sosyal medyadan biriyle tanıştım. Normalde kimse kolay kolay ilgimi çekmez ama bu adamla ilk anda enerjimiz çok tuttu. Yaş farkımız da var, o benden oldukça büyük ve kariyer anlamında da çok ileride. Bi mekanda buluştuk bi şeyler içtik beni çok beğendiğini açıkça söyledi, daha ilk dakikalarda sürekli iltifat etti. Sonra birlikte evine geçtik, yemek yedik, şarap içtik, sohbet derken fiziksel olarak da yakınlaştık.
Yok o değil onunla iletişimimi kestim
Adam sizden faydalanmış geçmiş ancak yine sevişmek isterse arar. Yapmak istemediğiniz şeyleri yapmayın lütfen tanımadığınız adamlarla. Sonra farklı sağlık sıkıntıları nedeniyle gelirsiniz buralaraKızlar merhaba. Sosyal medyadan biriyle tanıştım. Normalde kimse kolay kolay ilgimi çekmez ama bu adamla ilk anda enerjimiz çok tuttu. Yaş farkımız da var, o benden oldukça büyük ve kariyer anlamında da çok ileride. Bi mekanda buluştuk bi şeyler içtik beni çok beğendiğini açıkça söyledi, daha ilk dakikalarda sürekli iltifat etti. Sonra birlikte evine geçtik, yemek yedik, şarap içtik, sohbet derken fiziksel olarak da yakınlaştık.
Bakire degilim ama ben bu kadar ilk buluşmada eve gecmedim. O dot yokmus bende demek ki. Her anlamda.e aynı muhabbet ama baktım şimdi eski konunuza. eve geçip birşeyler içip bakireyim demişsiniz. her ilk buluşmada bakire bakire eve mi geçiyorsunuz?
Ayyy hayır tabii ki ben hep olgun erkeklerden hoşlanıyorum olgun oldukları için de kariyerleri oluyor. Ayrıca ben demedim senin şirkete geleyim diye okuduğum mesleği duyunca kendisi söylediKaç yaşındasınız?
Adam tam bir toy bulmuş faydalanmış. Bir daha yükseldiği zaman buluşur sizinle.
Fake olduğunuzu düşünmek istiyorum, ilk deneyimde anal yaşamak, adam kariyerli diye kafalamayı düşünmek, aynı şirkete kapak atmaya çalışmak falan…
Hahahah bende de o cesaret 2-3 aydır varBakire degilim ama ben bu kadar ilk buluşmada eve gecmedim. O dot yokmus bende demek ki. Her anlamda.
Cesaret değil bu yalniz.Hahahah bende de o cesaret 2-3 aydır var
Yok bu 36 değil daha 33. İlkinde bi şey yaşamadım ama gerçekten de. Bu sefer yaşadımİkisi de 36 yasında ve size anüsten bastırmışlar (kendi beyanın)
Anladım hshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?