- 18 Mart 2011
- 8.868
- 29.429
- 748
- Konu Sahibi selinxoxoli
-
Hemi de cinselliğin afrikasındaatıverseydin üstlerine ne demek almak istememek.
Ama o olgun ve kariyerli seviyorIlk gorusmede yataga atmaya calisan koca koca adamlar yerine yasiniza uygun biriyle sevgililik ilişkisi icinde yasasaniz "bekareti almakla" ilgili sorun olmayacak ama siz bilirsiniz.
Biz de bakireydik, biz de sevistik, hic de "o zaman anal yapalim" moduna girmedik.
Sağ ol knkSüperrrr
Bekareti almak istemiyorlar derken.Çok namusluyum diye bir şey demiyorum ki. Adamlar bekareti almak istemiyorlar
İlgileniyorsa da yaptığınız şeyden sonra ilgisi bitmiştir yani hiç kimseyle birlikte olmadım diyip anal teklifini tekte kabul eden kadın için düşüneceğim tek şey demek ki bu kendini itelicek enayiyi bulana kadar bu şekilde ilişki yaşıyor der hayatta güvenmemKızlar merhaba. Sosyal medyadan biriyle tanıştım. Normalde kimse kolay kolay ilgimi çekmez ama bu adamla ilk anda enerjimiz çok tuttu. Yaş farkımız da var, o benden oldukça büyük ve kariyer anlamında da çok ileride. Bi mekanda buluştuk bi şeyler içtik beni çok beğendiğini açıkça söyledi, daha ilk dakikalarda sürekli iltifat etti. Sonra birlikte evine geçtik, yemek yedik, şarap içtik, sohbet derken fiziksel olarak da yakınlaştık.
Ona geçmişte hiç ilişki yaşamadığımı, sadece 2-3 kez ön sevişme deneyimim olduğunu söyledim. Bunu duyunca hem çok şaşırdı hem de hoşuna gittiğini söyledi. O an içinde bulunduğum ruh haliyle, normalde tercih etmeyeceğim bir şeyi (anal birliktelik) yaşadık. İlk kez deneyimlememe rağmen iyi hissettirdi ama biraz kafam karıştı.
Sonrasında da yanımda çok tatlıydı. Sarıldı, ve sürekli saçımı öpüp durdu. Enerjini çok beğendim sen de başka bir şey var gibi cümleler kurdu. Hatta çalışmayı çok istediğim şirkette çalışıyor ve ben hiçbir şey söylemeden bizim şirkete gelsene, sana çok yakışır dedi. Gerçekten çok destekleyici bi tavrı vardı. Beni eve bıraktıktan sonra da ilgiliydi. Ama hep ilk ben mesaj atıyorum. İkinci görüşmeyi de ilk kendi istemişti. En son mesajda buluşmayı ima ettim. En kısa süre içinde buluşalım dedi o kadar. 1 haftadır ne o yazıyor ne ben. Kendimi geri çektim ama içim içimi yiyor yazmak istiyorum.
Sizce bu adam gerçekten ilgileniyor muydu? Yoksa sadece anı mı yaşadı? Yorumlarınızı merak ediyorum
Bayan bayanin kurdu.Kızlar çok zorbasınız gerçekten://
Öldürülüp valizle çöp kenarına atılmaktan iyidir.Kızlar çok zorbasınız gerçekten://
Olgun dediğiniz adam 33 yaşında mı?Yok bu 36 değil daha 33. İlkinde bi şey yaşamadım ama gerçekten de. Bu sefer yaşadım
Cinsel deneyim yok ama ten uyumu önemli öyle mi? Sevismiyorum deyip analı anında kabul edince adam da inanmıştır zatenKız valla fake değilim haha. Önce ten uyumuna bakmak lazım değil mi ama
Yani 30+ kariyerli adamlar 23 yasinda tek gecelik bakire kizla olmaz zaten. Basima kalmasin diye dusunur. 2+2=4Ama o olgun ve kariyerli seviyor
nasil ayni adam degil ya?O an içinde bulunduğum ruh haliyle, normalde tercih etmeyeceğim bir şeyi (anal birliktelik) yaşadık. İlk kez deneyimlememe rağmen iyi hissettirdi ama biraz kafam karıştı.
Hemi de cinselliğin afrikasında
Konu sahibi diğeri gibi kaçıp gitmesin diye anala da razı olmuş ama o da yetmediyse demek.Yani 30+ kariyerli adamlar 23 yasinda tek gecelik bakire kizla olmaz zaten. Basima kalmasin diye dusunur. 2+2=4
Her evine gidenle analdan seks yaparsa yakında altına bez bağlayarak gezer.nasil ayni adam degil ya?
hazirandaki senden 10 yas büyük evli pilotla da "ilk kez" anal yapmistin, o ne iş?
ille de baska adam diyorsan daha kötü . her etkilendigin adamin evine gecip totondan iliskiye girecegine insan gibi ac kukunu iliskiye gir. kim niye saygi duysun ki ileride kocasına kendini kakalamak icin bakireyim diyen ama seninle g.tünden isi ilerleten kadina?
tabii ki sana, bu ikiyüzlülüğüne verdikleri deger bu olacak
nasil ayni adam degil ya?
hazirandaki senden 10 yas büyük evli pilotla da "ilk kez" anal yapmistin, o ne iş?
ille de baska adam diyorsan daha kötü . her etkilendigin adamin evine gecip totondan iliskiye girecegine insan gibi ac kukunu iliskiye gir. kim niye saygi duysun ki ileride kocasına kendini kakalamak icin bakireyim diyen ama seninle g.tünden isi ilerleten kadina?
Hayır onunla yapmadık. Hatta çok korkmuştum ilk kez evine gittiğim adam da oydu. Sadece bastırdı demiştim giren çıkan bi şey olmadınasil ayni adam degil ya?
Cunku bakireyim ayagina hem de ilk gece anal yapan kiza bakis acisi belli. Benimle yapiyorsa herkesle yapiyordur, niye ciddiye alayim, tek enayi ben miyim açısı. Haksizlar mi, erkek zihniyetine hak vermek istemem ama, haklilar.Konu sahibi diğeri gibi kaçıp gitmesin diye anala da razı olmuş ama o da yetmediyse demek.
Giren çıkan olmasına gerek mi var ?Hayır onunla yapmadık. Hatta çok korkmuştum ilk kez evine gittiğim adam da oydu. Sadece bastırdı demiştim giren çıkan bi şey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?