- 30 Aralık 2009
- 23.797
- 95.468
- 1.123
- Konu Sahibi selinxoxoli
-
23 yaşında kendinden büyük adamlara malzeme olacağına mantıklı ol kendi geleceğini şekillendir.Yok bu 36 değil daha 33. İlkinde bi şey yaşamadım ama gerçekten de. Bu sefer yaşadım
Sadece anı yasadiKızlar merhaba. Sosyal medyadan biriyle tanıştım. Normalde kimse kolay kolay ilgimi çekmez ama bu adamla ilk anda enerjimiz çok tuttu. Yaş farkımız da var, o benden oldukça büyük ve kariyer anlamında da çok ileride. Bi mekanda buluştuk bi şeyler içtik beni çok beğendiğini açıkça söyledi, daha ilk dakikalarda sürekli iltifat etti. Sonra birlikte evine geçtik, yemek yedik, şarap içtik, sohbet derken fiziksel olarak da yakınlaştık.
Ona geçmişte hiç ilişki yaşamadığımı, sadece 2-3 kez ön sevişme deneyimim olduğunu söyledim. Bunu duyunca hem çok şaşırdı hem de hoşuna gittiğini söyledi. O an içinde bulunduğum ruh haliyle, normalde tercih etmeyeceğim bir şeyi (anal birliktelik) yaşadık. İlk kez deneyimlememe rağmen iyi hissettirdi ama biraz kafam karıştı.
Sonrasında da yanımda çok tatlıydı. Sarıldı, ve sürekli saçımı öpüp durdu. Enerjini çok beğendim sen de başka bir şey var gibi cümleler kurdu. Hatta çalışmayı çok istediğim şirkette çalışıyor ve ben hiçbir şey söylemeden bizim şirkete gelsene, sana çok yakışır dedi. Gerçekten çok destekleyici bi tavrı vardı. Beni eve bıraktıktan sonra da ilgiliydi. Ama hep ilk ben mesaj atıyorum. İkinci görüşmeyi de ilk kendi istemişti. En son mesajda buluşmayı ima ettim. En kısa süre içinde buluşalım dedi o kadar. 1 haftadır ne o yazıyor ne ben. Kendimi geri çektim ama içim içimi yiyor yazmak istiyorum.
Sizce bu adam gerçekten ilgileniyor muydu? Yoksa sadece anı mı yaşadı? Yorumlarınızı merak ediyorum
Bakire degilim ama ben bu kadar ilk buluşmada eve gecmedim. O dot yokmus bende demek ki. Her anlamda.
Daha ilk kez tanıştığın adamın evine gitmek sex yapmak adama dönüp bakireyim ben demek,hııı hııı fake kardeş size üstün hizmet madalyası her merhaba dediğiniz adamın evine gidip" bakire" kalmak büyük başarı ,adam seni şirkete aldırırsa tadından yenmez ......( Hikâyeyi geliştir,masum kız havası ver öyle her çağırılan yere giden kız imajı çizme)Kız valla fake değilim haha. Önce ten uyumuna bakmak lazım değil mi ama
Ya isteyen anal seks de yapar. Ama bunu adami kacirmamak icin, onun beklentilerini karsilamak icin yapmamak lazim. Cinsel hayati oturmus, degisiklik isteyen yetiskin bir kadin gitsin yapsin. Ilk bulusmada eve atan adami tatmin etmek icin yapan genc kiz sadece yaptigiyla kalir.bakire kalcam diye kakasını tutamayana kadar en bakire madalyası verelim konu sahibesine
Sanırım şey gibi.e aynı muhabbet ama baktım şimdi eski konunuza. eve geçip birşeyler içip bakireyim demişsiniz. her ilk buluşmada bakire bakire eve mi geçiyorsunuz?
Onu da yapmasaydım bu da önceki konumda açtığım adam gibi konuşmayı keser diye korktum. Çünkü bekareti almak istemiyorlarAdam bulmuş sizin gibi birini tabi pohpohlayacak . Siz nasıl bir akıla daha yeni tanıştığınız biriyle anal ilişki yaşadınız? Seni çok beğenmiş evlenmek istiyor aşkından ölüyor galiba
SüperrrrEnerjini çok beğendim sen de başka bir şey var gibi cümleler kurdu.
ten uyumunu anlamak için anal sekse gerek yoktu bence ya.Kız valla fake değilim haha. Önce ten uyumuna bakmak lazım değil mi ama
Çok namusluyum diye bir şey demiyorum ki. Adamlar bekareti almak istemiyorlarYa isteyen anal seks de yapar. Ama bunu adami kacirmamak icin, onun beklentilerini karsilamak icin yapmamak lazim. Cinsel hayati oturmus, degisiklik isteyen yetiskin bir kadin gitsin yapsin. Ilk bulusmada eve atan adami tatmin etmek icin yapan genc kiz sadece yaptigiyla kalir.
Ki isin "bakireyim diye anal yapiyorum" boyutuna girmiyorum bile. Zar duruyorsa bakireyimdir zihniyeti iste.
Hâlâ bakire olduğunu düşünüyor musun????Onu da yapmasaydım bu da önceki konumda açtığım adam gibi konuşmayı keser diye korktum. Çünkü bekareti almak istemiyorlar
Ya bir git yaOnu da yapmasaydım bu da önceki konumda açtığım adam gibi konuşmayı keser diye korktum. Çünkü bekareti almak istemiyorlar
hhsnndnfnfnf ay çok güldüm allah affetsinSüperrrr
Ya isteyen anal seks de yapar. Ama bunu adami kacirmamak icin, onun beklentilerini karsilamak icin yapmamak lazim. Cinsel hayati oturmus, degisiklik isteyen yetiskin bir kadin gitsin yapsin. Ilk bulusmada eve atan adami tatmin etmek icin yapan genc kiz sadece yaptigiyla kalir.
Ki isin "bakireyim diye anal yapiyorum" boyutuna girmiyorum bile. Zar duruyorsa bakireyimdir zihniyeti iste.
bekareti almak…Çok namusluyum diye bir şey demiyorum ki. Adamlar bekareti almak istemiyorlar
Ilk gorusmede yataga atmaya calisan koca koca adamlar yerine yasiniza uygun biriyle sevgililik ilişkisi icinde yasasaniz "bekareti almakla" ilgili sorun olmayacak ama siz bilirsiniz.Çok namusluyum diye bir şey demiyorum ki. Adamlar bekareti almak istemiyorlar
Çok namusluyum diye bir şey demiyorum ki. Adamlar bekareti almak istemiyorlar
Aldım amino asiti çaktım bekareti hshsbekareti almak…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?