Kızlar ne yapmam lazım sizce

Sadece anı yasadi

Kız valla fake değilim haha. Önce ten uyumuna bakmak lazım değil mi ama
Daha ilk kez tanıştığın adamın evine gitmek sex yapmak adama dönüp bakireyim ben demek,hııı hııı fake kardeş size üstün hizmet madalyası her merhaba dediğiniz adamın evine gidip" bakire" kalmak büyük başarı ,adam seni şirkete aldırırsa tadından yenmez ......( Hikâyeyi geliştir,masum kız havası ver öyle her çağırılan yere giden kız imajı çizme)

bakire kalcam diye kakasını tutamayana kadar en bakire madalyası verelim konu sahibesine
Ya isteyen anal seks de yapar. Ama bunu adami kacirmamak icin, onun beklentilerini karsilamak icin yapmamak lazim. Cinsel hayati oturmus, degisiklik isteyen yetiskin bir kadin gitsin yapsin. Ilk bulusmada eve atan adami tatmin etmek icin yapan genc kiz sadece yaptigiyla kalir.

Ki isin "bakireyim diye anal yapiyorum" boyutuna girmiyorum bile. Zar duruyorsa bakireyimdir zihniyeti iste.

e aynı muhabbet ama baktım şimdi eski konunuza. eve geçip birşeyler içip bakireyim demişsiniz. her ilk buluşmada bakire bakire eve mi geçiyorsunuz?
Sanırım şey gibi.
Bakireyim deyince erkek birden dizlerinin üzerine çöküp benimle evlenir misin diyecek.
Yahu bakireysen sosyal medyada tanışıp evine gittiğin adamla amaç az çok belli.
Bakireyim deyince alnından mı öpecekler ?
Adam direkt analdan uygulamış geçmiş.
Yani sevişeceksen tam seviş madem.
Hayır analdan cinsellik yaşayınca bakirelik devam mı ediyor sanıyorlar anlamıyorum
Aman saçma sapan ilişkiler, yürek yemişlikler.

Adam bulmuş sizin gibi birini tabi pohpohlayacak . Siz nasıl bir akıla daha yeni tanıştığınız biriyle anal ilişki yaşadınız? Seni çok beğenmiş evlenmek istiyor aşkından ölüyor galiba
Onu da yapmasaydım bu da önceki konumda açtığım adam gibi konuşmayı keser diye korktum. Çünkü bekareti almak istemiyorlar

Kız valla fake değilim haha. Önce ten uyumuna bakmak lazım değil mi ama
ten uyumunu anlamak için anal sekse gerek yoktu bence ya.

ilk görüşmede sevişilmez vs. gibi katı bir bakışım yok ama adamın amaç belliymiş, bu saatten sonra size saygı da duymayacaktır. anal da yapmasaydınız be arkadaşım ya. öf yani.

yediğim içtiğim aldığım zevk yanıma kar kaldı diyip devam edin yolunuza madem.

Çok namusluyum diye bir şey demiyorum ki. Adamlar bekareti almak istemiyorlar

Onu da yapmasaydım bu da önceki konumda açtığım adam gibi konuşmayı keser diye korktum. Çünkü bekareti almak istemiyorlar
Ya bir git ya
Bekareti almak istemiyorlar derken ?
Hahah ya :)
Üzerime kalır korkuları mı var hayırdır ?
Üff lütfen artık gelişin ciddiyim ya.
Bekaretinizi kendiniz halledin madem dildo ile
Çok dert ediyorsan hatta parmaklarını da kullanabilirsin.
Ne saçma şeyler şunlar ya :)

sıkıntı orda işte daha 23 yaşında evlenene kadar bakire kalmak için anal seks yapsa ohoooo..

Çok namusluyum diye bir şey demiyorum ki. Adamlar bekareti almak istemiyorlar
Ilk gorusmede yataga atmaya calisan koca koca adamlar yerine yasiniza uygun biriyle sevgililik ilişkisi icinde yasasaniz "bekareti almakla" ilgili sorun olmayacak ama siz bilirsiniz.
Biz de bakireydik, biz de sevistik, hic de "o zaman anal yapalim" moduna girmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…