- 10 Haziran 2025
- 106
- 39
- 13
- 24
- Konu Sahibi selinxoxoli
-
Tşkler aşk deniyecemTamam selin sen de git acurla dene.
Bekaretini almak istemeyen erkeklere inat nimetlerle bütünleş.,
ilk tanışmada adamın evine gitmek nasıl bi cesaret örneği?Kızlar merhaba. Sosyal medyadan biriyle tanıştım. Normalde kimse kolay kolay ilgimi çekmez ama bu adamla ilk anda enerjimiz çok tuttu. Yaş farkımız da var, o benden oldukça büyük ve kariyer anlamında da çok ileride. Bi mekanda buluştuk bi şeyler içtik beni çok beğendiğini açıkça söyledi, daha ilk dakikalarda sürekli iltifat etti. Sonra birlikte evine geçtik, yemek yedik, şarap içtik, sohbet derken fiziksel olarak da yakınlaştık.
Ona geçmişte hiç ilişki yaşamadığımı, sadece 2-3 kez ön sevişme deneyimim olduğunu söyledim. Bunu duyunca hem çok şaşırdı hem de hoşuna gittiğini söyledi. O an içinde bulunduğum ruh haliyle, normalde tercih etmeyeceğim bir şeyi (anal birliktelik) yaşadık. İlk kez deneyimlememe rağmen iyi hissettirdi ama biraz kafam karıştı.
Sonrasında da yanımda çok tatlıydı. Sarıldı, ve sürekli saçımı öpüp durdu. Enerjini çok beğendim sen de başka bir şey var gibi cümleler kurdu. Hatta çalışmayı çok istediğim şirkette çalışıyor ve ben hiçbir şey söylemeden bizim şirkete gelsene, sana çok yakışır dedi. Gerçekten çok destekleyici bi tavrı vardı. Beni eve bıraktıktan sonra da ilgiliydi. Ama hep ilk ben mesaj atıyorum. İkinci görüşmeyi de ilk kendi istemişti. En son mesajda buluşmayı ima ettim. En kısa süre içinde buluşalım dedi o kadar. 1 haftadır ne o yazıyor ne ben. Kendimi geri çektim ama içim içimi yiyor yazmak istiyorum.
Sizce bu adam gerçekten ilgileniyor muydu? Yoksa sadece anı mı yaşadı? Yorumlarınızı merak ediyorum
rica ederimTşkler aşk deniyecem
Hahahaanal yapmanız için gerekli tüm sözcükler bunlar herhalde hopppp kilit açılıyor.. Eki Görüntüle 3622043
zarlı olduğunuzu söylemeseniz bir dahaki kişiye sizin iş olur aslında, zaten zarlı kalmak da istemiyorsunuz, alnınızda zarlı da yazmıyordur(bakire diyemedim)
Bulduğun adamlar normal değil çünkü.Kendi akranın birini bul ve mümkünse tanımadan kimsenin evine de gitme.Bunu alışkanlık haline getirirsen,kendini korkutucu durumlar içinde bulursun.Kendine saygın olsun.Normal yolla ben de istiyorum onlar istemiyo ben napim şimdi bu durumda ama
Teşekkürler artık ben de gitmeyi düşünmüyorum hatta uzun bi süre yeni birini hayatıma almak istemiyorumBulduğun adamlar normal değil çünkü.Kendi akranın birini bul ve mümkünse tanımadan kimsenin evine de gitme.Bunu alışkanlık haline getirirsen,kendini korkutucu durumlar içinde bulursun.Kendine saygın olsun.
Kullandırma kendini.
Analı kendi teklif etti ben değil :) ve ben uzun zamandır paylaşım yapmıyorum. Demek ki benimle aynı durumda olanlar varmışBu kaçıncı seviştik beni arar mı konusu ya son günlerde ? Bence yalan söylüyorsunuz bekaretiniz adam sizinle tam sevgili olana kadar kalsın diye analı siz teklif ediyorsunuz. Onlarda direk atlıyor. Analı her kadın yapmaz aslına bakarsan her erkekte çok sevmez hijyen problemi yüzünden. Hangi erkek bakireyip deyip anal takılan bir kadınla bir gelecek istesin yahu siz aklınızı mı yitirdiniz ?
Ne hoş bir teklif :) eminim öyle olmuştur :)Analı kendi teklif etti ben değil :) ve ben uzun zamandır paylaşım yapmıyorum. Demek ki benimle aynı durumda olanlar varmış
O an libido yükselince öyle oluyor ayrıca alkol etkisindeyizNe hoş bir teklif :)
Sizden başka kimsede libido yok zatenO an libido yükselince öyle oluyor ayrıca alkol etkisindeyiz
Umarım trolsündür, hemcinsim adına utandım.O an libido yükselince öyle oluyor ayrıca alkol etkisindeyiz
Kadınların libidosu yükselmiyor sanırım sadece erkeklerin mi yükseliyor??Umarım trolsündür, hemcinsim adına utandım.
Analı kendi teklif etti ben değil :) ve ben uzun zamandır paylaşım yapmıyorum. Demek ki benimle aynı durumda olanlar varmış
Hayır ya bu başka birisi. O evli çıktı diyorum :) evli adamla da işim olmasın bi zahmetBence konu sahibi kişinin yaşını değiştirip değiştirip aynı kişiyi soruyor
Kadınların libidosu tabiki yükseliyor ama gel beni totomdan dürt demiyor.Kadınların libidosu yükselmiyor sanırım sadece erkeklerin mi yükseliyor??h
Bence acun daha iyi bi nimet.Tamam selin sen de git acurla dene.
Bekaretini almak istemeyen erkeklere inat nimetlerle bütünleş.,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?