Kızlar ne yapmam lazım sizce

ilk tanışmada adamın evine gitmek nasıl bi cesaret örneği?
sizin bu ülkede yaşanan kadın cinayetlerinden haberiniz yok galiba?

Normal yolla ben de istiyorum onlar istemiyo ben napim şimdi bu durumda ama
Bulduğun adamlar normal değil çünkü.Kendi akranın birini bul ve mümkünse tanımadan kimsenin evine de gitme.Bunu alışkanlık haline getirirsen,kendini korkutucu durumlar içinde bulursun.Kendine saygın olsun.
Kullandırma kendini.

Teşekkürler artık ben de gitmeyi düşünmüyorum hatta uzun bi süre yeni birini hayatıma almak istemiyorum

Bu kaçıncı seviştik beni arar mı konusu ya son günlerde ? Bence yalan söylüyorsunuz bekaretiniz adam sizinle tam sevgili olana kadar kalsın diye analı siz teklif ediyorsunuz. Onlarda direk atlıyor. Analı her kadın yapmaz aslına bakarsan her erkekte çok sevmez hijyen problemi yüzünden. Hangi erkek bakireyim deyip anal takılan bir kadınla bir gelecek istesin yahu siz aklınızı mı yitirdiniz ?

Analı kendi teklif etti ben değil :) ve ben uzun zamandır paylaşım yapmıyorum. Demek ki benimle aynı durumda olanlar varmış

Analı kendi teklif etti ben değil :) ve ben uzun zamandır paylaşım yapmıyorum. Demek ki benimle aynı durumda olanlar varmış

Yoo haziranda da (geçen ay olur kendisi) paylaşımların var. Takmışsın bi 36 yaşında kariyerli erkekle yemekten sonra eve geçip anal yapma fantazisine. Sürekli aynı şeylerş yeni hikaye gibi anlatma peşindesin.
Hayırdır bu 36 yaşındaki adam sen misin? Yoksa sadece saplantılı mısın?

Kadınların libidosu yükselmiyor sanırım sadece erkeklerin mi yükseliyor??h
Kadınların libidosu tabiki yükseliyor ama gel beni totomdan dürt demiyor.
Bekaretin çok sorunsa senin tabirinle almak isteyen genc kaynıyor ortalık aldır kurtul :)
Sonra da 36 lık erkeklerle bakireyim ama temalı sevişme ritüellerinden sıyrılır keyfine bakarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…