- 10 Haziran 2025
- 106
- 39
- 13
- 24
- Konu Sahibi selinxoxoli
-
Ayy zaten benim normalde isteyeceğim bir şey değildi diye yazdımmm:/En azından biraz olgunlaşıp mantıklı kararlar verene kadar tanımadığın insanların evine gidip külotunu indirmesen yeter, yoksa totonda hasta beziyle gezmek zorunda kalacaksın gibi zira kullanılıyorsun.
Gerçekten bakireyim kızlar bu konuda niye yalan atıyım ya hahaah söylesem size niye yalan söyleyeyim
Asko zaten ben istiyorum normal yoldan onlar istemiyor sorumlu hissediceklerini düşünüyolar. İkisi de hiç bakire biriyle olmamış zatenYa anlamıyor musunuz? Tamam bakiresin ama herşeyi yapıyorsun sadece zar olan yere girdirmiyorsun.
Erkekler gerçekten bakireyim deyip anal ilişki yaşadığınızda bakire olmadığınızi kabul ediyor. Hos bende oyle düşünüyorum affedersin girmis iste ha arka ha ön neden normal yoldan ilişki yaşanıyorsun bakireyim diyebilmek icin ama değilsin işte
Teşekkür ederimmm çokBu arada erkekler ve onlara söylenen yalanlar zerre umurumda değil.
Ben sadece genç bir hemcinsimi uyarmak istiyorum. Bir erko için kendinden yeme, bir hastalık vs kaparsın, gizli kamera vs olur hayatın kayar kızım. Hiçbir erko için değmez. Kimseye yaranmak için bedenini, sağlığını, psikolojini mahvetme.
Yoksa yemişim bekaretini de, erkonunun hakkında ne düşündüğünü de. Esas onlar kendilerine baksınlar, başlatmasınlar bekaretlerine.
Popo önemli tabi neyse ki sadece uzaktan sevmekle kalmamişDış görünüş olarak güzellik standartlarına uyuyorum. He bi de gördüğüm en güzel popo demişti bana hahshss
Kızlar update vereyim mi size yazarsaAnal seks seven adam elindekini harcamaz. Konu sahini talepkar davranmaya baslamazsa, adam darlandigini hissetmezse, araya baskasi da girmezse iki ay sonra da olsa yazar bence. Bekleyip gorecegiz bakalim.
Yani tekrar ne zaman anal yapacaginizi cok merak etmiyorum acikcasi kendi adima ama istiyorsanız yazarsiniz.Kızlar update vereyim mi size yazarsa
ee değil miŞimdi sen bundan sonra evine gittiğin adamlara da bakireyim mi diyeceksin
Sende kendine bakire diyorsan yaniGerçekten bakireyim kızlar bu konuda niye yalan atıyım ya hahaah söylesem size niye yalan söyleyeyim
Bakireyim diyorum evet ama sözde zaten sadece zarın olduğunu betimlemek için yoksa gelip burda ben çok masumum falan demiyorumSende kendine bakire diyorsan yani
İki gün sonra hastalıkta kaparsın senBakireyim diyorum evet ama sözde zaten sadece zarın olduğunu betimlemek için yoksa gelip burda ben çok masumum falan demiyorum
Normal yolla ben de istiyorum onlar istemiyo ben napim şimdi bu durumda amaCesarete bak,kendine gel bence.Ayrica erkeklerin seks için söylediklerini ciddiye alacak kadar toy olmanda korkutucu.Adam alacağıni alana kadar seni tanrıça ilan eder.Yaşayacaksan adam gbi birini bul,hak yolunu yaşa bari,yoksa bu gidişle tamponu çizdirirsin.Aklini başına al yolun yol değil.
Tamam selin sen de git acurla dene.Normal yolla ben de istiyorum onlar istemiyo ben napim şimdi bu durumda ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?