Kova burcu...ilk onu demem lazım...ne yapsam yaranamadım.kızsam sevsem hiçbişey olmadı....hediye yollamıştım doğumgünü diye...olduğu gibi geri yollamış....çok üzüldüm çokkkk....bende mesajla çok saydım sayıştırdım....birdaha dönmez sanırım((....arıyorum arıyorum açmıyor....bitti de diyorum demiyor...sus pus....hiç cevap yok....tepki yok.....hediyeleri yollama hariç tabi....davranışları aşırı sert.....ne yapacağımı şaşırdım.Çok zor bir adammm... (((....
Arıyorsun onu, sevdiğin için, ama o açmıyor. Neden? Çünkü sevmiyor, istemiyor. (büyük ihtimal.)
Senle sert konuşuyor. Neden? Çünkü sevmiyor, istemiyor. (büyük ihtimal.)
Seni kaale almıyor, sorularına cevap vermiyor. Neden? Çünkü sevmiyor, istemiyor.(büyük ihtimal.)
Bunların tersini düşün birde,
sevse, sana ilgisi olsa neden telefonları açmasın ?
Neden hediyeni geri yollasın ?
Neden senle sert konuşsun ?
Gerçekler acıdır ama zamanla insan alışır; nelere alışmıyor ki insanoğlu..
Unutma, "bir insana verilcek en büyük cezalardan biri onu yok saymaktır."!
Ve anlattığına göre bu insan seni "yok sayıyor".
Öyleyse niye bu üzüntü, bu sıkınıtı ??
Bırak, seni istemeyeni sen hiç isteme, emeğine, zamanına, sevgine, gözyaşına yazık..!
Hatalarından ders alarak ilerle, önüne bak, geçmişe takılı kalma.
Ne yapacaksınız?
Onsuz hayatınıza devam edeceksiniz!
İlla adamdan küfür falan mı duymak istiyorsunuz?
Susmak zaten bir çok sorunun cevabıdır...
istemeyen istemiyorum diyebilir mesajlarımın aramalarımın kesilmesi için.çok mu zor...ama hiç tepki yok.elbette insanı kararsız bırakıyor...umut kesemiyorsun...
aynı durumu bende yasadım..aradım acmadı mesaj cektım cevap vermedı..msnde yazdım konusmadı..
ve ben artık ılgılenmedım hıc bır sekılde..ne aradım nede sordum..msnde de grunce konusmadım..onun yaptıgının aynısını uyguladım..bı sure sonra kendısı dondu ama kabul etmedım..
belırsızlık cok kotu ve ınsanın gururunu cok kırıyo ama elın her ne zamn tele gıtse arama sormaa daha kolay unutursun ve farzetkı sana bıttı dedı kı suan varlıgınıda hıssetmıyosun..
hıc bır sekılde uzme kendını ve yoluna devam et daha cok mutlu olursun canım..
kımse bulunmaz hınt kuması degıl..emınım kı cok deger verdın sen ona ama o bunu haketse senı bu durumda bırakmazdı..
o yusden sende hıc arama kapat konuyu ve donersede sen yasat aynısını ama gerı donme
bir arkadaşımı hatırladım. onunda erkek arkadaşı kova burcuydu. bir kavgalarında bitirdi gitti. kız yalvar yakar aradı. olmaz, yapamayız biz dedi her defasında. arkadaşımın ağlamaktan gözleri şişmişti. ama dönmedi sevgilisi. o da onunla ilgili herşeyi yırtıp attı. msn den falan heryerden sildi. ortak arkadaşlarıyla dahi onunla ilgili konuşmadı. kabullendi birdenbire olan bu ayrılığı.
sonra ne mi oldu? 7 ay sonra eskiyen sevgilisi geri döndü. bu sefer o yalvardı yakardı özledim pişmanım seviyorum vs. dedi. ama arkadaşımın güveni bittiği ve ayrılığı kabullendiği için dönmedi ona. senin konuna gelicek olursak arama sorma bırak kendi haline. onsuz da yapabileceğinin sinyalini ver. hayatının merkezine koyma. ne kadar onsuz yapamayacağını anlarsa o kadar geri çeker kendini. dönerse bi şans daha vermeye değer mi diye düşünürsün. ama bu süreçte dönmeyecek aramayacakmış gibi hayatına devam et.
inan en kötü karar bile kararsızlıktan belirsizlikten çok daha iyidir.
Gurur yapıyordur.. Bazı insanlar aşkından ölse de aramaz, sormaz, kendi bildiğini okur..
Bence sen şu aramalarını, mesajlarını bi kes bakalım..
Ona biraz düşünmesi için zaman ver..
Ararsa arar, aramadı koyy sepeteee...
bir ay önce beni yine sinir etti.böyle ben alttan aldıkça yıkıcı davrandı...ben de alay edercesine mesajlar çektim..beni seviyosun ama olmaz...bitti artık..vs yazdım gülerek...benim için profilmi dondurdun.tepkilerin seni çok ele veriyor...vs...yazdım...ondan bir ay sonra ben msj çektim aradım.bu sefer hiç tepki yok ne telde ne face te....bende bitir başla bitir başla...dengem bozuldu.adam bir kez telde doğru dürüst konuşma imkanı verse bu kadar sürünmicem.ama resmen süründürdü...
İşte senin bu bitti,olmazz demelerin onun ağrına gitmiş olabilir..
O böyle yaparak senden sanki intikam alıyo gibi geldi bana..
Hani sen beni istemedin, bende seni istemiyorum gibisinden..
Amannn boşver cnm ya kimse için üzülmeye değmez..
Zaten seni seviyosa elbet döner sana..
Ama dediğim gibi sakın arama sorma
canım ben de kovayım
aradaki bikaç msjı okumadım
anladığım kadarıyla vaktinde ters şeyler söylemişsin, ama bu laflar sonradan biz kovaların aklına geldikçe eksiler çoğalıyoooo, gitgide kendi içimizde büyütüyoz.
ve tepki görmeme benim de tipik hareketimdir.
arayıp sormanı merak etmeni bekliyo bir kova olarak eminim. ama asla açmaz yada soğuk biredayla bitti demek için acar teli...
durum bu
canım ben de kovayım
aradaki bikaç msjı okumadım
anladığım kadarıyla vaktinde ters şeyler söylemişsin, ama bu laflar sonradan biz kovaların aklına geldikçe eksiler çoğalıyoooo, gitgide kendi içimizde büyütüyoz.
ve tepki göstermeme benim de tipik hareketimdir.
arayıp sormanı merak etmeni bekliyo bir kova olarak eminim. ama asla açmaz yada soğuk biredayla bitti demek için acar teli...
durum bu
bak kendimi nası ifade etsem kovalrı anlamak gerçekten zordur.
dengesizliğin içinde denge var bizde ama bunu anlamak öyle 3-5ayla olmaz.
farklı şehirle misiniz?
adım kadar eminim yazdığın msjı 40 kere okuyodur şuan.
zamangeçsin sonra eğer hala istiyosan dikil karşısına ve sadece sarıl
hediye,süslü püslü sözlerbize aldatmaca gibi geliyo.
samimi ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?