=) bırakın bu burc işlerini kova değil çok afaderseniz eşek burcuda olsa tüm insanlar aynıdır.
benmde sevgilim yay burcu aynen bu şekilde kavga sırasında ve sonraki günlerde insanı çıldırtan bir sabrı vardır aramaz konuşmaz mesaj atmaz bende daha çokk sinir olup üstüne gidip arardım. .
ama anladımki üstüne gidince olmuyor. üstüne gitmiyeceksin kendinden düşün bunu. ne kadar umursamaz davranırsan karşında ne oluyoruz bu böyle değildi düşüncesine kapılıp o arar.
Şahsen beni her kavgadan sonra arayan bir sevgilim olsa neden hemen barışayım önce süründürürüm nasılsa arıyor onu sinir ederim vs
O yüzden uzunca bir mühdet arama seni seviyorsa eğer arar
canım cidden öyle bak. kova erkeği yalan söyler yüzü bile kızarmaz ilginç ama tanıdıkalrımın eşleri çocukları kova olanlar için de hep bunu diyorlar. beni çok kırdı defalarca kırdı. ayrıca sana bir tavsiye ona karşı biraz gizemli ol. pat pat her şeyi söyleme. senin düştüğünü düşünür çünkü kendi yaptıklarının ayıp olduğunu düşünmez bunu yaptığın zaman. hakaret de etme. inan bir bildiğim var da söylüyorum güzelm :)
ben ne düşecem.....yokkkkk...ben ona dedim ki günden güne hareketlerinle kendini küçük düşürdün....dedim...zaten artık aramam sormam yaaa...yeter...bıktım valla....bikaçgündür aramıyorum bu mesajlardan sonra....mesaj atmıyorum.bi kısacık mail attım o da özürdiledim..kısmet vs yazdım...gel git filan hiççç karıştırmadım...off yaaa artık takmamaya çalışıcam......
biz kızlar duygusalız işteseni çok iyi anlıyorum. ama sabret ve hayırlısını dile. mesaj da atma en doğrusunu yapıyorsn
konuyu cok kapladım ama bende bi terazi bulsam atlayacam bi daha bırakmıycam
canım sabrın gücün varsa devam ama en iyisini sen bilirsin
herşeyin hayırlısı
yıpratma kendini, hiç kimse vazgeçilmez değil.
öyle kolay kolay seni beyninde kalbinden atamaz,anlaşabildiği çok azinsan olduğunun farlında aslında
ayyyy aminnn inşallah...ne beddualar ettim bir bilsen....onada yazdım mesajla....allah seni yalnızlıkla imtihan etsin benim gibi ve güleryüzlü eşe hasret kalırsın inş.dedim...inan neler çektirdi...insan olduğumu unuttumyaaaaa.........
2 yıldır ömrümü yedi az önce tartştk cocuk gibi tlfn kapattı birde sadece şakasına yalan söylüyorsun dedim yalan sölylüyrsm konusma benmle kapatyrm dedi alıştı artık tbi alttn alıorum onu bırakmıyorum cook güvenio bana sinir oldumm şuan canımı nasıl yaktı Allah görüyor hepsini evlenelimm bir hepsinin acısını cıkarcammmöff cook sevyrmm bişide yapamıorumm gıcık oluyorum o an onu boğmakk istiyorum
Ben anlamadm smdi Durp dururkenmi böle davranmaya basladı?
canım problem ikinizin de tutarsız davranışları bana kalırsa. ikinizde de sevgi var ama bu laflarla,snirle söylenen şeylerle birbirinizi yıpratmışsınız. bi ayrıl bi barış bi ayrıl bi barış artık restlerin de anlamı kalmaış.a yrılınca yine barışıız nasılsa die bakıyor. bi de bu tavrı artık sevmemesi değil, inadından,güya sana gurur yapıyor, seni sallamıyor. sen de onu sallamıycan.a rtık bitti demesini sen bekleme, ondan bi cevap istiyosun ev alamıyosun, neden çünkü o da istemiyo bitmesini.sen böyle ilgilen, ara sor, o da trip yapsın,hediyeyi geri yollasın egosu okşansın. amaaan ne uyuz bi tavır!!
sen salla hiiiçççç arama sorma, bitmiş gibi davran. kendi hayatına bak, kariyerine,okuluna arkadaşlarına sarıl, onu önemseme. bak nasıl tıpışşş tıpışş gelicek. zaten bu süre zarfında sen de kendine daha çok güveniyo olursun,güzelliğin,havan artar.belki de sen artık onu istemiyceksin. kaçan kovalanır diye boşuna dememişler.. hem erkeğin nazlısı olmaz,naz yapmak kıza yakışır
Canım sen ne yap biliyomusun
Şöle iyi bi falcı bul. Baktır bakalım noluyo, ne bitiyo, şuan ne düşünüyo ??? Geleceği göremiyorlar tabiki ama şuanı çok iyi biliyorlar.. Hem seninde en azından kafan rahatlamış olur.. Ben sevgilimle böyle sorunlar yaşadığım zaman direk kendimi falcılara atıyorum..Ne haltlar karıştırdığını öğreniyorum sayelerinde Sende dene bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?