Kızlar ne yapsam yaranamadım :(bitti mi?

ben de tanımadan önce böyle diyordum :) ama etkisi var az çok saçma gibi gelebilir ama yaşadığım için belirtme ihtiyacı duymuştum. yoksa erkeklerin ne kadar sabırlı olduğunu bilmeyen yoktur :)

ben ne düşecem.....yokkkkk...ben ona dedim ki günden güne hareketlerinle kendini küçük düşürdün....dedim...zaten artık aramam sormam yaaa...yeter...bıktım valla....bikaçgündür aramıyorum bu mesajlardan sonra....mesaj atmıyorum.bi kısacık mail attım o da özürdiledim..kısmet vs yazdım...gel git filan hiççç karıştırmadım...off yaaa artık takmamaya çalışıcam......

hayır burcu özellikle dedim ki....çünküüü KOVA burcu kendine hasss zor bir burçççç erkek için diyorumm bayanını tam bilemem..

biz kızlar duygusalız işte seni çok iyi anlıyorum. ama sabret ve hayırlısını dile. mesaj da atma en doğrusunu yapıyorsn

biz kızlar duygusalız işte seni çok iyi anlıyorum. ama sabret ve hayırlısını dile. mesaj da atma en doğrusunu yapıyorsn

biz onla çok uzun vadeli çıkmamıştık...hemen pat bitirdiği için....olamadı malesef...o yüzde işyeri numarası adresini sölememişti ben kendim buldum ve onada dedim...senin bende tüm bilgilerin var herşeyinn....dedim....olduğunu biliyor ve ben hiççç harekete geçmeyeceğim....bana tek istemiyorum desin diye tehdit bile ettim onu ama yokkk...teli açıpta bi istemiyorum yeter demedi.telde konuşmaktan aciz insan vs...yazdım.....baya dedim yani...yıllarca okusun dursun mesajları o zaman....çok etti bana...bikaç laf dedik diye...

Son düzenleme:
konuyu cok kapladım ama bende bi terazi bulsam atlayacam bi daha bırakmıycam
canım sabrın gücün varsa devam ama en iyisini sen bilirsin
herşeyin hayırlısı

konuyu cok kapladım ama bende bi terazi bulsam atlayacam bi daha bırakmıycam
canım sabrın gücün varsa devam ama en iyisini sen bilirsin
herşeyin hayırlısı

hayır fikirlerine ihtiyacım var ..kaplamadın est...hem sende kovasın bence mantıklı konuştun...o beni ölçüyor ve düşünüyor ...ben artık kesicem alakayı yaa...yeter...hiç olumsuzda davranmicem...gerçekten çok sabırlı ve mücadeleciyim ben bir terazi olarak....ama sinirlenince çok dengesiz olur çok kızarız....ona da dikkat! kovayla tek anşamadığım bu huyum oldu...

yıpratma kendini, hiç kimse vazgeçilmez değil.
öyle kolay kolay seni beyninde kalbinden atamaz,anlaşabildiği çok azinsan olduğunun farlında aslında

yıpratma kendini, hiç kimse vazgeçilmez değil.
öyle kolay kolay seni beyninde kalbinden atamaz,anlaşabildiği çok azinsan olduğunun farlında aslında

zaten dedim ki;sen git de aklın bi başına gelsin.tanış başkalarıyla dedim:)) yalanlar dolanlar ne kaprislerr....:))) aklın başına gelsin senin bi...dedim....bayaaa yaman konuştum yani....çokta çektim onu..çok attan aldım hep ben sabrettim biliyor....ömür billah unutamayacak...başka kim çeker bunu...

2 yıldır ömrümü yedi az önce tartştk cocuk gibi tlfn kapattı birde sadece şakasına yalan söylüyorsun dedim yalan sölylüyrsm konusma benmle kapatyrm dedi alıştı artık tbi alttn alıorum onu bırakmıyorum cook güvenio bana sinir oldumm şuan canımı nasıl yaktı Allah görüyor hepsini evlenelimm bir hepsinin acısını cıkarcammmöff cook sevyrmm bişide yapamıorumm gıcık oluyorum o an onu boğmakk istiyorum

hee o naz yapmış...ona tel mi kapatılırmış....aman sallama...naz da sevgidendir hem...ben bana tel kapatılmasına hasret kaldım yaaa....sinirden gülüyorummm

Ben anlamadm smdi Durp dururkenmi böle davranmaya basladı?

hayır tabiki....bir aydır görüşmüyorduk....en son ben alaycı sinirlendirici mesajlar çekmiştim bitirelim demiştim.ama bununda sebepleri vardı tabiki....ondan sonra ben tekrar msj çekmeye başladım.hediye aldım vs.....sonra reddetti filan....bende kızdım.:95:

canım problem ikinizin de tutarsız davranışları bana kalırsa. ikinizde de sevgi var ama bu laflarla,snirle söylenen şeylerle birbirinizi yıpratmışsınız. bi ayrıl bi barış bi ayrıl bi barış artık restlerin de anlamı kalmaış.a yrılınca yine barışıız nasılsa die bakıyor. bi de bu tavrı artık sevmemesi değil, inadından,güya sana gurur yapıyor, seni sallamıyor. sen de onu sallamıycan.a rtık bitti demesini sen bekleme, ondan bi cevap istiyosun ev alamıyosun, neden çünkü o da istemiyo bitmesini.sen böyle ilgilen, ara sor, o da trip yapsın,hediyeyi geri yollasın egosu okşansın. amaaan ne uyuz bi tavır!!

sen salla hiiiçççç arama sorma, bitmiş gibi davran. kendi hayatına bak, kariyerine,okuluna arkadaşlarına sarıl, onu önemseme. bak nasıl tıpışşş tıpışş gelicek. zaten bu süre zarfında sen de kendine daha çok güveniyo olursun,güzelliğin,havan artar.belki de sen artık onu istemiyceksin. kaçan kovalanır diye boşuna dememişler.. hem erkeğin nazlısı olmaz,naz yapmak kıza yakışır

Haklısın bebeğim yaa...ne güzel yazmışsın...aynı böyle...bende hiçbişey yapmıyorum artık.bitti aramıcam sormicam.arada kendi kendime ağlıyor hayaller kuruyor kendimi teskin ediyorum....böyle sıkıntı çekmek onu arayıpta cevap bulamamaktan daha iyi...boşa geçiyor günler ona üzülüyorum iştebu bana bitti demişti ama 4 ay önceydi..ondan sonra çok gelgitleri oldu özelden vs ulaşmaya çalıştı ama sinirlerim bozulduğu için bu sefer ben bitti vs demiştim.ordaki bitti demesini saymıorum ben....sonraki benim geri dönüşlerimde hiç cevap vermedi bitti demedi...buna kesin konuşsaydı bende umut kesecektim....

Canım sen ne yap biliyomusun
Şöle iyi bi falcı bul. Baktır bakalım noluyo, ne bitiyo, şuan ne düşünüyo ??? Geleceği göremiyorlar tabiki ama şuanı çok iyi biliyorlar.. Hem seninde en azından kafan rahatlamış olur.. Ben sevgilimle böyle sorunlar yaşadığım zaman direk kendimi falcılara atıyorum.. Ne haltlar karıştırdığını öğreniyorum sayelerinde Sende dene bencee

[canım,benim dini hassasiyetlerime uymuyor bu fikir.bilginiz olsun diyede yazayım.en iyisi samimi şekilde dua etmektir.B]

Falcılık nedir? Falcıya inanmak caiz midir?

İnsanın güzel bir olayla veya sözle karşılaştığında iyimserliğe; kötü bir hal ile karşılaştığında ise kötümserliğe kapılması, yaratılıştan gelen fıtrî bir hadisedir. Ancak, iyimserlik ve kötümserliğe kapılarak bu gibi hallerin tesiri altında kalmak kişiyi evhama sevk edeceğinden kötü sonuçlar doğurabilir.
Arapçadaki "F-E-L" kökünden olan fal sözcüğü iyimserlik ve iyiye yorma manasına gelmektedir. Hayırlı ve hayra teşvik edici sözler de bu kabil-dendir. Bu manadaki fal için peygamberimiz:
"İslam'da uğursuzluk yoktur. Ancak fal'ı (iyi sözü) beğenmekteyim" buyurmuştur. Görüldüğü üzere bir şeyi uğursuz saymak onun etkisinde kalmak yersiz ve dayanaksızdır. Bilakis ümitvar olmak Allah'a güvenip O'ndan güç alarak hayatımızı değerlendirmek her Müslümanın görevidir.
Günümüzde halk arasında fai diye ifade edilen ve kahve fincanı veya bir takım şeylere bakarak kişinin geleceği ile ilgili hususlarda hükümler çıkarmak yanlıştır, dinimizde yeri yoktur.
Günümüzdeki manası ile fal, cahiliyet döneminde müşriklerin uyguladıkları oklarla nasibini tespit etmek ve gelecekle ilgili bilgiler aktarmaktır ki, bunu yapmak ve ona inanmak dinen caiz değildir.

kişisel olarak tanımadıktan sonra yorum yapmak zor ama... kova burcu biriktirir, biriktirir sonra da keser atar. kova doldu ve taştı...

bu tepkisizlik olayı bende de var. size söyleyecek bi şeyi olmadığı için yanıt vermiyor olabilir, ya da söyleyeceklerinin bi şey değiştirmeyeceğini de düşünüyor olabilir.

bi çok kişinin aksine ben kova erkeklerini (eski sevgilim) severim

Zaten diğer mesajımda da geleceği göremediklerini belirtmiştim. Sadece şuanı ve geçmişi biliyorlar. Ve bunu bütün din adamları da kabul ediyor. Geleceği tabiki Allahtan başkası bilemez ama şuan olan şeyleri bildikleri için, bunları öğrenmekte bi sakınca görmüyorum. Ama fikrine de saygı duyarım tabi.. Herkesin kendi düşüncesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…