Kızlar nolur bakın kafayı yiyeceğim artık bu testlerden çift çizgiyi be Zaman göreceğim

Yumurtlama sorunum var mı onu bilmiyorum ama anormallik olduğu kesinbende de pko var

Allah'ım yardımcın olsun inşallah yüzünü güldürsün kuzum be deyim bilemedim
İnşallah canım hepimizin yüzünü güldürsün rabbim inşallah.
2kaybim var heray umitsizlige düşmek yoruyor.
Sen kaç yıllık evlisin canım yaşın kaç
Biz 2bck yıl istemedik bu kalan zamanda da iki sefer. Düşük oldu

Tabi aynen öyle 31 yaşındayım 8 yıllık ewliyim canım bir kızım var ablası 3 te kaybım var beklemedeyim 2 gebelik kaybım geçen yıl 1 gebelik kaybım daha oldu beklemedeyim

Tabi aynen öyle 31 yaşındayım 8 yıllık ewliyim canım bir kızım var ablası 3 te kaybım var beklemedeyim 2 gebelik kaybım geçen yıl 1 gebelik kaybım daha oldu beklemedeyim
Allah bağışlasın canım rabbim güzel ömürler versin kızına. Bir defa olmuş canım ikincisi de olur. İlki hemen olmusmiydu acaba şuan kiler stres ten mı ? Birde canım sağlıklı beslenme ye yonelttin mı kendini bir süre detox yapıp sağlıkla beslensen... Birde esin ve sen zencefil zerdeçal fln da yiyin bal la. İltihap ları fln soker

Amin canım teşekkür ederim ewt ewlendım korunmayı bıraktığım ay değilde diğer ay hamile olduğumu öğrendim o zaman 23 yaşındaydım canım şimdiki gibi değildim herşeyin daha farklı yumurtalıkların bile

Yaşım 23 tü şimdi 31 kilom 58 diye şimdi 72 kilo var göbek var var var var

amin cnm cümlemizin ilki kaç yasında... sezeryan olcam ben...sen??
İlki 7 yaşında teyzesi evet bende sezeryan benim 15 haziran ama 6 hazirana dogurmak istiyorum tabi olursa babamın dönüm gününde ve inşallah bu sefer belden uyusmali olurum ya bütün uyumak istemiyorum

İlki 7 yaşında teyzesi evet bende sezeryan benim 15 haziran ama 6 hazirana dogurmak istiyorum tabi olursa babamın dönüm gününde ve inşallah bu sefer belden uyusmali olurum ya bütün uyumak istemiyorum
sezeryan olcagın için olur tabiki artık annede yada bebekte ciddi bir sorun yoksa belden uyumalı yapıyorlar. genel anetezi bebek için daha sakıncalı. hayırlısı olsun hakkında cnm. çabuk sagıklı ve güzel geçsin Allah isteyen herkese nsb etsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…