- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06
-
Sagol canım teşekkür ederim cuma günü tekrar etmeyi düşünüyorumGünün geçince yap canım suan yok gibi göremedim
Canm benm ilk sezeryanı mi korkudan ve soğuktan titredigim için uyumadım iğne kaydı ondan ama istedim çok belden uyusmayi busefer olur insalalhsezeryan olcagın için olur tabiki artık annede yada bebekte ciddi bir sorun yoksa belden uyumalı yapıyorlar. genel anetezi bebek için daha sakıncalı. hayırlısı olsun hakkında cnm. çabuk sagıklı ve güzel geçsin Allah isteyen herkese nsb etsün
olsun inşallah bu ay olur öyle dua et herseyin hayırlısı olsun bizler içinKızlarrr günaydn galiba adetim başladı
Sonuc ne oldu merak ettim ?Kızlarrrrrr yok mu aranızda yerleşme yaşayan
ben sana kendimle ilgili bişey anlatayım ben aüustos ayında o kadar net hamilelik üzerine belirti yaşadım ki tamam hamileyim dedim ve o ay adet oldum bende artık uğraşmayacağım ne olursa olsun dedim hiç kafama takmadım hatta adet olursam o zamanlarda sunları yaparım böyle yaparım diye plan yaparken adetime 1 gün kala hormon testi için sağlık ocağında test yaptırmıştım.bir baktım değerim 11 çıktı ben kimyasal diye düşündüm ve 2 gün sonra 56 derken en son 599 çıktı.kese göründü .yani kafana hiç takmadığın anda oluveriyor birde ben Allahım bana salih kullarından bir evlat nasip et diye hep dua etmiştim.Kızlar gebelik testi atacağım aktif olan arkadaşlar rica etsem bakabilir misiniz???
Canım olmuyor İnan elde değil kızım da çok istiyor bir kardeşi olsun ilk defa 5.gün adet oldum lekelenme tarzında olduğu için çok umut etmiştim ama maalesef 5.gün sabahı adet oldumelden bişey gelmiyo tabi en azından bir tane evladın varmış bu kadar takma bence bende 6 aylık evliyim
bir kimyasal gebelik yaşadım geçen ay sadece 1 kere test yaptım bence adet gününün geçmesini bekle kendini daha fazla yorma
Çok teşekkür ederim canım benim sağol hep öyle diyorum Allahım hayırlısı neyse onu nasip et diye ama işte çıkmıyor bir türlü hep aklımda pko var bende bu ay soğan kürü denedim daha ovulasyona var bakalım bu ay ne olacak???ben sana kendimle ilgili bişey anlatayım ben aüustos ayında o kadar net hamilelik üzerine belirti yaşadım ki tamam hamileyim dedim ve o ay adet oldum bende artık uğraşmayacağım ne olursa olsun dedim hiç kafama takmadım hatta adet olursam o zamanlarda sunları yaparım böyle yaparım diye plan yaparken adetime 1 gün kala hormon testi için sağlık ocağında test yaptırmıştım.bir baktım değerim 11 çıktı ben kimyasal diye düşündüm ve 2 gün sonra 56 derken en son 599 çıktı.kese göründü .yani kafana hiç takmadığın anda oluveriyor birde ben Allahım bana salih kullarından bir evlat nasip et diye hep dua etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?