Kızlar nolur bakın kafayı yiyeceğim artık bu testlerden çift çizgiyi be Zaman göreceğim

Canm benm ilk sezeryanı mi korkudan ve soğuktan titredigim için uyumadım iğne kaydı ondan ama istedim çok belden uyusmayi busefer olur insalalh

Ne değişecekse sanki çıkacak diyorum diğer tarafım da ya çıkarsa diye gaz veriyorinanmıyorum çıkmayacak

Ewt canım haklısın umut dünyası vardır zamanı elbet erken geldi 31 günde 1 oluyordum 30 lekelenme oluyordu 28 aksamı lekelenme oldu bugün bişey Yok ama olur

İlk defa başıma gelen birşey yaşıyorum galiba hiç böyle birşeyle karşılaşmadım dün akşam 9 cıvari lekelenmeler oldu dedim adetim başlıyor gece olmamıştı sabah yine yoktu biraz önce gittiğimde günlük pede kahverengi lekelenme bulaşmış ama bariz belli kahve kan kesin değil hani diyorlar ya yerleşme kanaması gibi sanırım hiç yaşamadım 3 4 gebeliğimde de yoktu sorum şu:1.hiç adet olmadan önce bu lekeyı görüp adet oldunuz mu(yani boşa heves etmeyim gebeliğe yormayım) 2.yasadıgım diyelim ki yerleşme kanaması normal adet olacağım gün perşembe 2 gün önce mı olur bu yerleşme kanaması NOLURR ARKADAŞLAR YERLEŞME KANAMASI YAŞAYAN CANLARIM NOLUR AYDINLATIN NOLUR

elden bişey gelmiyo tabi en azından bir tane evladın varmış bu kadar takma bence bende 6 aylık evliyim
bir kimyasal gebelik yaşadım geçen ay sadece 1 kere test yaptım bence adet gününün geçmesini bekle kendini daha fazla yorma

Kızlar gebelik testi atacağım aktif olan arkadaşlar rica etsem bakabilir misiniz???
ben sana kendimle ilgili bişey anlatayım ben aüustos ayında o kadar net hamilelik üzerine belirti yaşadım ki tamam hamileyim dedim ve o ay adet oldum bende artık uğraşmayacağım ne olursa olsun dedim hiç kafama takmadım hatta adet olursam o zamanlarda sunları yaparım böyle yaparım diye plan yaparken adetime 1 gün kala hormon testi için sağlık ocağında test yaptırmıştım.bir baktım değerim 11 çıktı ben kimyasal diye düşündüm ve 2 gün sonra 56 derken en son 599 çıktı.kese göründü .yani kafana hiç takmadığın anda oluveriyor birde ben Allahım bana salih kullarından bir evlat nasip et diye hep dua etmiştim.

Canım olmuyor İnan elde değil kızım da çok istiyor bir kardeşi olsun ilk defa 5.gün adet oldum lekelenme tarzında olduğu için çok umut etmiştim ama maalesef 5.gün sabahı adet oldum

Çok teşekkür ederim canım benim sağol hep öyle diyorum Allahım hayırlısı neyse onu nasip et diye ama işte çıkmıyor bir türlü hep aklımda pko var bende bu ay soğan kürü denedim daha ovulasyona var bakalım bu ay ne olacak???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…