Hayir tabletle alakasi yoktur. Su almiyor olabilir mi? Su gelen hortuma ya da vanaya bakin.Kızlar bulaşık makinem arçelik ve hangi programa alirsam alayim başlattığım anda bir dakikası kalıyor ve bitti kısmına geliyor çalıştırmam da lazım çok acil ve aldığımız daha 1-2 hafta oldu lütfen yardım edin nolursunuz... Bundan önceki yikayisimda yanı dun tablet koymayı unutup calistirmistim acaba ondan olabilir mi lütfen çok acil
Teknik servis çağırmanız lazım. Burada çözüm bulabileceğinizi sanmıyorum.
Benim bulaşık makinem su almamaya başlamıştı. Çalışsın diye bekliyordum ama ışıkları yanık bekliyordu.
İkinci teknik servis su sayacı gibi küçük bir parçayı değiştirdi sadece.
Şunu da belirteyim uyanık olun; İlk gelen servis hiç bir şey yapmadan 30tl alıp gitti. Ben de şikayet bildirilen malum siteye yazdım tekrar gönderdiler ve ücret ödemedim.
Arçelik servisini arayın gelip baksınlar.Problemin ne olduğunu bilemeyiz ki buradan.Daha yeni almışsınız garantiside vardır zaten.
Anlamadim yani. Sadece 1 dakika calisip sonra bitti isigi mi yaniyor?
Servisi cagirin o zaman.
O kadar caresiz davranmayin, merak etmeyin yaparlar..
Tamn tesekkur ederim sağolsun...Hayir tabletle alakasi yoktur. Su almiyor olabilir mi? Su gelen hortuma ya da vanaya bakin.
Evet aynen oyle oluyor normalde atiyorum uç saatse yıkama suresi 03.00 dan geriye sayım yapiyordu ama şimdi 00.01 den başlıyor direkt
Evet aynen oyle oluyor normalde atiyorum uç saatse yıkama suresi 03.00 dan geriye sayım yapiyordu ama şimdi 00.01 den başlıyor direkt
Aa evet bugün elektrikler gitti ama öyle yağmur falan yoksa birkaç saate geldi öyle olabilir mi acaba neyse sanırım en iyisi yarın servis çağırmak olacak çok teşekkür ederim size de :))Kesin bisey söyleyemicem ama camasir makinem de bikere öyle olmstu calisiyodu iki dkka gecmeden duruyodu btti isigi yaniyodu bikac defa devam edince esime soyledim ayni yeniydi benmkide ozman makinayi cok arkaya itmisiz su almiyo o yuzden yikamiyoms öne cektik ve sorun düzeldi smdi gayet iyi .
Bikerede bulasik makinem calisiyodu ayni sekilde 2 dk snra duuryodu bulask makinem dijital degl ama duuryodu calsmiydu servis cagrdim bikac gn öncesi elektirikler gtmisti simsek cakmisti cok ozman yüksek voltajdan karti yanmis kart getrdi degstrdler sonra duzeldi :))
En iyisi servis cagirmak
peki bir şey daha sorucam herhangi bir ücret aldılar mı?Kesin bisey söyleyemicem ama camasir makinem de bikere öyle olmstu calisiyodu iki dkka gecmeden duruyodu btti isigi yaniyodu bikac defa devam edince esime soyledim ayni yeniydi benmkide ozman makinayi cok arkaya itmisiz su almiyo o yuzden yikamiyoms öne cektik ve sorun düzeldi smdi gayet iyi .
Bikerede bulasik makinem calisiyodu ayni sekilde 2 dk snra duuryodu bulask makinem dijital degl ama duuryodu calsmiydu servis cagrdim bikac gn öncesi elektirikler gtmisti simsek cakmisti cok ozman yüksek voltajdan karti yanmis kart getrdi degstrdler sonra duzeldi :))
En iyisi servis cagirmak
peki bir şey daha sorucam herhangi bir ücret aldılar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?