• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİZLAR NOLUR YARDİM EDİN COK ACİL

Tatlis123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
38
6
16
Kızlar bulaşık makinem arçelik ve hangi programa alirsam alayim başlattığım anda bir dakikası kalıyor ve bitti kısmına geliyor çalıştırmam da lazım çok acil ve aldığımız daha 1-2 hafta oldu lütfen yardım edin nolursunuz... Bundan önceki yikayisimda yanı dun tablet koymayı unutup calistirmistim acaba ondan olabilir mi lütfen çok acil

Anlamadim yani. Sadece 1 dakika calisip sonra bitti isigi mi yaniyor?
Servisi cagirin o zaman.
O kadar caresiz davranmayin, merak etmeyin yaparlar..

Arçelik servisini arayın gelip baksınlar.Problemin ne olduğunu bilemeyiz ki buradan.Daha yeni almışsınız garantiside vardır zaten.

Kızlar bulaşık makinem arçelik ve hangi programa alirsam alayim başlattığım anda bir dakikası kalıyor ve bitti kısmına geliyor çalıştırmam da lazım çok acil ve aldığımız daha 1-2 hafta oldu lütfen yardım edin nolursunuz... Bundan önceki yikayisimda yanı dun tablet koymayı unutup calistirmistim acaba ondan olabilir mi lütfen çok acil
Hayir tabletle alakasi yoktur. Su almiyor olabilir mi? Su gelen hortuma ya da vanaya bakin.

Teknik servis çağırmanız lazım. Burada çözüm bulabileceğinizi sanmıyorum.

Benim bulaşık makinem su almamaya başlamıştı. Çalışsın diye bekliyordum ama ışıkları yanık bekliyordu.
İkinci teknik servis su sayacı gibi küçük bir parçayı değiştirdi sadece.

Şunu da belirteyim uyanık olun; İlk gelen servis hiç bir şey yapmadan 30tl alıp gitti. Ben de şikayet bildirilen malum siteye yazdım tekrar gönderdiler ve ücret ödemedim.

Teknik servis çağırmanız lazım. Burada çözüm bulabileceğinizi sanmıyorum.

Benim bulaşık makinem su almamaya başlamıştı. Çalışsın diye bekliyordum ama ışıkları yanık bekliyordu.
İkinci teknik servis su sayacı gibi küçük bir parçayı değiştirdi sadece.

Şunu da belirteyim uyanık olun; İlk gelen servis hiç bir şey yapmadan 30tl alıp gitti. Ben de şikayet bildirilen malum siteye yazdım tekrar gönderdiler ve ücret ödemedim.

Peki çok teşekkürler

Çamaşır makinesinde aynısı başıma gelmişti, su alan boruda arıza varmış değiştirdik düzeldi sizinki de öyle olmasın bağlantılarını tekrardan kontrol edin

Anlamadim yani. Sadece 1 dakika calisip sonra bitti isigi mi yaniyor?
Servisi cagirin o zaman.
O kadar caresiz davranmayin, merak etmeyin yaparlar..

Evet aynen oyle oluyor normalde atiyorum uç saatse yıkama suresi 03.00 dan geriye sayım yapiyordu ama şimdi 00.01 den başlıyor direkt

Evet aynen oyle oluyor normalde atiyorum uç saatse yıkama suresi 03.00 dan geriye sayım yapiyordu ama şimdi 00.01 den başlıyor direkt

Kesin bisey söyleyemicem ama camasir makinem de bikere öyle olmstu calisiyodu iki dkka gecmeden duruyodu btti isigi yaniyodu bikac defa devam edince esime soyledim ayni yeniydi benmkide ozman makinayi cok arkaya itmisiz su almiyo o yuzden yikamiyoms öne cektik ve sorun düzeldi smdi gayet iyi .
Bikerede bulasik makinem calisiyodu ayni sekilde 2 dk snra duuryodu bulask makinem dijital degl ama duuryodu calsmiydu servis cagrdim bikac gn öncesi elektirikler gtmisti simsek cakmisti cok ozman yüksek voltajdan karti yanmis kart getrdi degstrdler sonra duzeldi :))
En iyisi servis cagirmak

Kesin bisey söyleyemicem ama camasir makinem de bikere öyle olmstu calisiyodu iki dkka gecmeden duruyodu btti isigi yaniyodu bikac defa devam edince esime soyledim ayni yeniydi benmkide ozman makinayi cok arkaya itmisiz su almiyo o yuzden yikamiyoms öne cektik ve sorun düzeldi smdi gayet iyi .
Bikerede bulasik makinem calisiyodu ayni sekilde 2 dk snra duuryodu bulask makinem dijital degl ama duuryodu calsmiydu servis cagrdim bikac gn öncesi elektirikler gtmisti simsek cakmisti cok ozman yüksek voltajdan karti yanmis kart getrdi degstrdler sonra duzeldi :))
En iyisi servis cagirmak
Aa evet bugün elektrikler gitti ama öyle yağmur falan yoksa birkaç saate geldi öyle olabilir mi acaba neyse sanırım en iyisi yarın servis çağırmak olacak çok teşekkür ederim size de :))

En iyisi servis cagirmak
peki bir şey daha sorucam herhangi bir ücret aldılar mı?

Arçelik 444 lu musteri hizmetleri numarasi ni ararsanız 24 saat telefonla sorunu cozmenizde yardimci oluyor lar en kisa bu şekilde yardım alabilirsin..

peki bir şey daha sorucam herhangi bir ücret aldılar mı?

Garantili oldugu icin almadilar ilk bakmaya gelen adam bunu garanti karsilamaz vs dedi ücret ckar dedi elimzde yok zaten prca dedi sipars vericm hafta ici gelrz tekrr dedi hafta ici baska bi adam geldi garanti karsliyo ddi degstrdi zaten kavga etcekdim karsilamiyo dese bazen elektrk gdip gelnce voltajdan sorun cikiyo.
Gecen günde yatak odasnda tv bozldu bizim durduk yerde calismamaya basldi garantyi aradim altnda bi sartel dugmesi olcak ddi yok ddm.bda bakin oyle ddi baktm ertsi gn yine aradm yk oyle.bsey ddm vardr siz grmuyonzdr dedi saf bana nyse geldiler kendileri bakti yokmua gercktn ddiler telefnda bana kulanci hatasi olblr garanti karslmaz vs laf yapti nyse aldi götrduler cumartesi günü sali günü yapmislar geri getrdiler hcde ucret iestmediler 3 yl garantili soncta istese zaten kiyamet koparirim bosami garantili diye aliyorz bizz

Back
X