Kızlar nolur yardım edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailen de biliyor madem artık, bu yaptıkları için savcılığa şikayet etsene.
hakaret ve şayet tehditleri de varsa şikayet et. bir daha da tehditlerine boyun eğip barışma şakın.
Böyle bir yaratık için bir dakika üzüldüğüne değmez, kurtulduğun için sadaka ver bir fakiri sevindir.

su yazdiklarini bir oku tekrar tekrar..daha neyi sorguluyorsun? adam hasta diyorsun zaten kendin.nesi vazgecilmez bu adamın?
vazgecilmez olan karşıdaki degil sizin verdiğiniz değer fazla anlam yüklediğiniz hisleriniz..
bitmis gitmiş bırak ne hali varsa görsün.sende yoluna bak..

Evet herşeyin farkındayım sadece kendimi kontrol edemiyorum vazgecemiyorm hala içimde onunla olma isteği var.. içimde hiçbirşeyi bitiremiyorum

Ikı ay sonra unutacaksın dua et ki değer vermediğini anladın ya evlendıkten sonra sana kötü davranıp değer vermeseydi. Gök cok şanlısın cnm cok

Ikı ay sonra unutacaksın dua et ki değer vermediğini anladın ya evlendıkten sonra sana kötü davranıp değer vermeseydi. Gök cok şanlısın cnm cok
Haklisin.. zaten yanında olduğum zamanlar benim basımda durmayacaksin ben bilgisayarda calisirken git başka yerde otur falan derdi izin vermezdi Oysaki işini iyi bilirim işine mani olacak bi durum yapmazdm yanında oturudugumda insan rahatsiz olur mu hiç bilgisayarda bisey karıştırmayan birinin yanında olmasından sohbet etmesinden yada sadece oturmasndan rahatsız olur mu Allah aşkına

6 yılın sonunda ayrildigimda yaşamıştım benzer şeyler.. sabah uyaninca 2 saniye kadar mutluydum sonra aklıma gelmesi ile aglamaya başlamam 5. Saniyede kalp sikismasina donuyordu.. gün içinde agladigimi bile farketmiyordum yaşlar dökülup dururdu.. hep uyuyordum uyanikken bilgisayar oyunu oynuyordum arada ruh gibi okula gidiyordum.. iğrenç aylar yaşadım.. şimdi aklıma gelince tövbe Estağfurullah diyorum.. ne saçma ne gereksiz zaman kaybı imiş.. ama oluyor işte.. en güzeli evde durmayın yalnız kalmayın.. gezin dolaşın ve kendinize değer verin..

Haklisiniz.. tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…