Kızlar dün gece üniversiteden bir hocam mail atmış.
Ara da atardı nasılsın vs diye bundan ibaretti konuşmalarımız.
Oda meezun olduğumdan beri 2 yada 3 kezdi.
Neyse dün gece attığı mailden de hiçbirşey anlamadım.
"Merhabalar Sevgi yeni yılda hayatın tum renk ve guzellıklerı senınle olsun. 2012 de seninle yolumuz ve yolculugumuzun devamı var..."
Bana aynen bunu yazmış mesajı kopyaladım.
Anlayamadım kızlar ne demek bu? Bir tuhaf oldum mesajı okuyunca kendisini bir hoca olarak severdim sayardım ilersini hiç düşünmedim.
Bana ilgisi var mıydı yok muydu onu da hatırlamıyorum.
Acaba farklı bir şey mi söylemek istedi.?
Cevap attım anlayamadım diye. O da gülümsemiş sadece...
Aklıma hocam geldi..Uni bitti daha evlenmeden önce açıldı sevgili hocacım bana :)) ben de ne cevap vereyim diye düşünürken o ara cep telefonuyla oda arkadaşımla konusuyordum bana dedi ki sana birşey diyeceğim çok şaşkınım ..Ben hayırdır deyince demesin mi ' xxxx hoca bana aşık olduğunu söyledi '' ben şooook !!! :))) tabii cevabına teklifim şu olmuştu..Hocam kusura bakmayın artık kaçıncı cariyeniz olmam için ettiğiniz teklife kesin ve net olarak hayır diyorum
Bana o günleri hatırlattın birden..Tabi konunla bir alakası yok sadece aklıma geldi yazmak istedim, eger hoşuna gidiyorsa ve olabilir diyorsun neden olmasın
Haklısınız. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Bunlar güzel şaşkınlıklar...
Hoca da oldukça özgüvenliymiş...Böyleleri kalp kırmayı da güzel becerir...Temkinli olmakta yarar var.
Sevdaların en güzeli sizin olsun, dilerim...
sevgiiiiiimmmmmmm kız vallahi bi köşede ben açayım die girdim senin paylaştığın yazıyı gördüm buna kırıldım ilk bizle paylaşman gerekmezmiydii sonuçda ben herşeyi paylaşıyorum sizinle neyse hadi geçelim bunu
hocanın yaptığı beni çok şaşırttı
bence sen adım atma bırak kendi adımını atsın eger gerçekden bişeler hissediyorsa geçikmez söyler zaten
belkide istanbula tayin istediği için yolumuz kesişir demek istemiştir
senin üzülmeni kırılmanı istemem ve eger o gerçekden bişeler hissediyorsa ve sana açılırsa
eger gerçekden doğru bir insansa ve dürüst sana uygun bir insansa ozaman sende 1 adım ata bilirsin ona
canım benim seni çok seviyorum arkadaşım sakın kimsenin seni üzmesine izin verme
sevgim bizim topikte görünce orayı meşgul etmemek için gelip buraya yazmak istedim.
öncelikle hocan kendini çok güzel ifade etmiş olsa da çok ucu açık bir ifade bu...
yani senin tepkini ölçmek amacıyla yazmış olabilir.
belki de başka türlü yaklaşamadı sana ve bu yolu denedi.
bence açıkça seni duruma hazırlamaya çalışmış şaşırmaman adına.
dedikleri gibi şimdi öyle bi şey olması durumunda ne cvp vereceğini hazırla.
kesin bi tavrın olmalı diye düşünüyorumm tatlımm..
üzülmeni hiç istemem biliyosun...
her şeyin hayırlısı olsun senin adına bitanem benim...
Canım benim
Bugün çok düşündüm ve istemediğimi anladım.
Tamam iyi biriydi ama o zaman bile düşünmediğim için farketmemişim bile.
yada bu mesajda anlatmak istediği bu muydu
Bilmiyorum belkide hiç devamı gelmez.
sanırım sende hocandan hoşlanıyosun
bir ilişkinin ön adımları diye düşünüyorum
ihtimaller ilişkiyi gösterse de belki de tamamen masumane bir maildir.. nerden bilebiliriz di mi ama...
bitanemmmmmmcnm Sevgiiiiimmmmmmm
biliyorsun ki senin üzülmeni hiç mi hiiiiiiiiiiiiiiiçççççç istemiyorum
seni ne kadar sevdiğimi de biliyorsun
bence olayı akışına bırak
mesaj falan yazma, bırak o yazarsa yazsın
belki seni deniyor, sınıyordur
eğer niyeti gerçekten seninle bir gelecekse, bunu zamanla belirtecektir
sonrasında gönderdiği gülücük de bence, senden hoşlanıyor ama sanki tam söylemekten çekiniyor izlenimi uyandırdı bende ilk mesajıyla birleştirince ki çaya davet ediyormuş odasında vs... bi de onla ders çalışmışsın ya senden etkilenmiş olabilir
bekle bakalım n'olcak, bu yönde hislerin nedir, sen de bunu düşün, hemen kestirip atmanı tavsiye etmem, belki yüz yüze de konuşursunuz ve bu şekilde kesin kararı daha net verirsin
şimdilik bişey yapma, olayı akışına bırak derim
seni çok ama çok seviyorum
ve Rabbim'den senin için ne hayırlıylıysa onu diliyorum tatlım
Maille olmaz bu işler ama..Yinede...
Kısmet :)
Hayat yolunda yaşamaya devam eden bütün insanlarla beraber yürümekten bahsetmiş hocan.
Ben de keşke buraya yorum yapan arkadaşlar kadar lirik lirik düşünebilen biri olsaydım:)))))
Mesaj atıp anlamadım deyince de epey gülmüştür eminim.
Erkek milleti işte.
mrb.lar hocanız bu ifadeyle size karşı ilgisinin olduğunu belli etmek istemiş bence de. hangi bölümden mezunsunuz bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?