Meleknaz Herşeyin hayırlısı Kayıtlı Üye 2 Nisan 2012 7.893 4.823 248 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #61 Tüh yazık olmuş :) Ne kadar özenilmiş ve düşünülmüş bir mesajmış halbuki... Yazanın ince düşünceli olduğu çok belliymiş.
Tüh yazık olmuş :) Ne kadar özenilmiş ve düşünülmüş bir mesajmış halbuki... Yazanın ince düşünceli olduğu çok belliymiş.
qwer43 Guru Kayıtlı Üye 21 Nisan 2012 127 1 316 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #62 kişilikli bir kadınmışsın helal olsun
laylaylom20 Nirvana Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2008 581 401 648 İstanbul 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #63 ben de adam yılı yanlış yazmış ya 2013 demesi gerekiyodu kimse farketmemiş diyodum içimden. eski konuymuş meğerse:)
ben de adam yılı yanlış yazmış ya 2013 demesi gerekiyodu kimse farketmemiş diyodum içimden. eski konuymuş meğerse:)
consent eşime aşığım Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 355 0 26 Niğde 4 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #64 :):):) ben de aynısıni yazacaktim:)
abuela HayatPınarımın Annanisi.. Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 907 41 118 İzmir 5 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #65 sevgi_melegi .!.: Teşekkür ederim :) Ama konunun başında da belirtmiştim kendisine bana yardımları için minnet duygusundan başka bir şey hissetmedim hiç En azından kırılmasın, kendi yoluna baksın istedim.. Genişletmek için tıkla... sonuç beni hiç şaşırtmadı, sizin gibi erdemleri olan genç bayanlarımız, bizim geleceğe dair en güzel umutlarımız...
sevgi_melegi .!.: Teşekkür ederim :) Ama konunun başında da belirtmiştim kendisine bana yardımları için minnet duygusundan başka bir şey hissetmedim hiç En azından kırılmasın, kendi yoluna baksın istedim.. Genişletmek için tıkla... sonuç beni hiç şaşırtmadı, sizin gibi erdemleri olan genç bayanlarımız, bizim geleceğe dair en güzel umutlarımız...
DonukPudra asparagas! Kayıtlı Üye 8 Mart 2011 25.897 28.124 798 5 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Dionisa #66 G-string_Giyen_Su_Aygiri .!.: Konu tee geçen sene açılmış Merak ediyorum nasıl arayıp hortlatıyorsunuz şu eski çözüme kavuşmuş konuları Genişletmek için tıkla... bunu bende çok merak ediyorum . -- konu sahibi arkadaşım netliğini bozmadığın için seni de tebrik ederim. Son düzenleme: 5 Ocak 2013
G-string_Giyen_Su_Aygiri .!.: Konu tee geçen sene açılmış Merak ediyorum nasıl arayıp hortlatıyorsunuz şu eski çözüme kavuşmuş konuları Genişletmek için tıkla... bunu bende çok merak ediyorum . -- konu sahibi arkadaşım netliğini bozmadığın için seni de tebrik ederim.