- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
konu sahibi arkadaş bizim acil böyle bişe ihtiyacımiz var sen nerde yaşiyorsun inşallah bursadır ben bursadayım şimdi telden sana yazdım lütfen cevap yazarsan akşam evden cevap yazarım sana lütfen bursalı ol
adamın yapısıdır..bişeyleri unuyodur belki..
kasıtlı olmayablir hani..
tam anlatmamışssn ama çıkartmak üzücü olsa gerek
Bizim apartman görevlisi çok iyi biri, arada sırada sabah servisine geç kalıyor, bazen uyuya kalıyor sanırım, 30 dk gecikmeler oluyor arada, ama kimsenin bir şey dediğini sanmıyorum. Sadece ekmek / gazete ve çöp değil, isteyenlere büyük alışveriş yapmaya çevredeki büyük marketlere de gidiyor, faturaları ödemeye gidiyor. Evde bir sorun olduğunda ilgileniyor, bir eşya bozulduğunda direk onu çağırıyoruz o bizi yönlendiriyor, o tamirat için çalışanları bulup o getiriyor ediyor.
site değil bizimki, 9 katlı bir apartman.
apartman görevlisi bir çok şeye koştuğu için bizim apartmanda, çevremizdekilere göre çok daha fazla apartman aidatı veriyoruz tabi.. yani maaşı yüksek.
SGK'lı kadrolu mu bina görevliniz?
zaten en zorum giden ne biliyormusun aidat toplamaya çıktığımda çoğu kişinin bu parayı boşa veriyoruz demesi
Bunu bende diyorum bazen:)
Aidatı sizmi topluyorsunuz?bu apt görevlisinin görevi değilmi?
canım adam yerine koyup para vermiyorlarki. eski yönetici alıştırmış aksatanların üzerine düşmiye düşmiye 5 ay aidatı biriken var.
canım adam yerine koyup para vermiyorlarki. eski yönetici alıştırmış aksatanların üzerine düşmiye düşmiye 5 ay aidatı biriken var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?