- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Aidatı niye elden topluyorsun ki? Sitenin bir banka hesabı olsa ve para orada toplansa? Hem daha resmi olur ve ilerde başın ağrımaz. Öyle insanlar var ki, gün gelir üstüne kalacak oyunlar yaparlar.
Siteniz kaç blok, tek bina ve tek bina görevliniz mi var?
Amma ahiret soruları sordum di mi?
Oturduğum sitenin denetçiliğini yaptım da o yüzden konu ilgimi çekti. 30 küsur blokluk dev siteİşin hukuk kısmı dahil baya bir şeylerle uğraşmışlığım var.
Bizim sitede işini yapmayan görevli olunca yönetimden yazılı uyarı alırdı. Sonra ben her iki tarafa bir kağıtlar imzalatırdım. Sonra SGK ve diğer kurallar çerçevesinde oluruna olmazına bakardık. Sana en büyük tavsiyem, her şeyi ince eleyip sık dokuyup yazılı kuralıyla yapman ve mutlaka her şeyi kağıt üstünde ve imzalı tutman. Sonra gereksiz tazminat ödemeyin.
Kac daire yani görevini yapmıyorsa cıkarın o zaman.Bız ayın 1 ıne kadar aidat vermeyelim anında panoda ısım yazıyorlar:)Ve apt görevlisi aidatı hatırlatıyor.Hatta zamanında ödemeyene faiz ıslıyecek diyor..Gecen gun apt görevlısı geldı aidat dedı ben 25 inde veriyorum:)evet bılıyorum ama dedi,bende neyse simdi verebılırım dedim.Çok iyi olur ayın 21 ınde ödememız varda dedı önemlı değil dedım.Yanı dusun gununden önce bıle topluyorlar,dısıplın sart...Aidat ödemeyenlere dava acabılırsınınız yönetımınde yasası var..
canım şuan aidatta sıkıntımız yok topluyorum aksama da yok şükür şuan sıkıntı bina görevlisi.
kızlar sizce bu adamın düzeliceği varmıdır ben pek inanmıyorum düzeliceğine akşam ihtarını vericem yada yardımcım verme diyor direk çıkaralım cumartesi konuşalım diyor napıcamı şaşırdım ben
canım bunun bir arkadaşı var oda bina görevlisi iş konusunda onun yolunda gidiyor sürekli onu örnek alıyor adam çalışmayan akşama kadar gezen birisiymiş tanıyanlar öle diyor.hatta kamera sistemi kurdurdum binaya daha devreye geçmedi.bende dedimki bütçe kısıtlaması yapıyoruz bu zamana kadar elektrik suyunu bina karşıladı artık kendin karşıla dedim ben bi eşimle konuşayım dedi.ertesi gün geldi ben bu ayı ödemem bundan sonrakini öderim arka lambaları yakmam falan filan resmen benimle pazarlığa girişti.
Kapı görevlilerine yeni haklar verildi bu yüzden belki haklarını istiyordur.
Neden sabah kapıda beklemesini istiyorsunuz ? Böyle bir istek hiçbir yöneticiden duymadım.
canım lutfen super annelere gelır mısın sana bı sorum var yazdım son sayfada .benım ıcın cok önemlı ve yarın çatlatma iğnesi olucam acıl cevaba ıhtıyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?