- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Asgarı ucret 740 tl bu parayla hem kıra verıp cocuk okutan ev gecındıren vatandaslar var
hepiniz haklısınızda evkurun bıtmesıne 8 ay falan var eşimin aylık masrafınında 500 tl olduğunu düşününce nerdeyse hıc kalmıyor
Bizde aynı durumda idik. Zamanla alısıyor insan bu duruma. Ucu ucuna yetiştirmeyi ogrenirsiniz yakında. Kalan parayı evinizin ihtiyaçları için kullanın oncelikle.
Ondan da arta kalanı eşiniz cep harclığı yapsın. Ki ayda 500 TL cep harçlığı yüksek,evin giderlerini içermiyorsa.
300 tl sigara 200 tl harçlık onun dısında özel bır harcaması yok
tabıkı var ona kesinlikle bir şey demıyorum anlamıyorumda nasıl yaptıklarını ama en kısa surede bende ogrenmelıyım bunun sırrını :26::26::26::26:
kızlar bu arada 9 aylık bebegım masraflarınıda düşünmeden edemıyccem yaaa suan acayıp panık durumundayım sebebını bılmıyorum
kızlar bu arada 9 aylık bebegım masraflarınıda düşünmeden edemıyccem yaaa suan acayıp panık durumundayım sebebını bılmıyorum
ewet suan verıyoruz 475 tl
tabıkı var ona kesinlikle bir şey demıyorum anlamıyorumda nasıl yaptıklarını ama en kısa surede bende ogrenmelıyım bunun sırrını :26::26::26::26:
kendı evınıze bıan once gecersenız 950 tl yeter bebegede sızede
hemen karamsar düşünme insan güzel birşey için borca girince ayağını ona göre uzatıyor bizde evlendik borçlardan dolayı elimize aylık 400 tl kalıyor düşün hiçbir özel zevkim yok ancak boğazımıza yetiyor çünkü. sonuçta kimseye muhtaç değilim sizde cebinizdeki paraya göre düzeninizi oturutursunuz merak etme
Anlatdigin seyin aynisini yasamis biri olarak ,biz bu kritik dönemi beraber ek bir isyerinde ise giderek atlatdik.kisa süre icinde toparlandik.insallah sende basaracaksin,Her sabah günes yeni süprizlerle doguyor canim,sabirli ve mücadeleli bir dönem....
Kredi yüzünden kafayı yemek üzereyim
270 kredi kartı 475 kredi 3 adet 127 tl 1 adette 205 tl :) heray al parayı krediye yatır :/ yüzünü görmüyorum maaşın bide kış geldi doğalgazda olucak ama napalım Allah sağlık versin çalışalım ödeyelim senin eşinin maaşı iyi benim eşim 1500 bilee almıyor 500 tl de kira var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?