kızlar öyle bir çıkmazdayım ki yardımınıza ihtiyacım var

hepiniz haklısınızda evkurun bıtmesıne 8 ay falan var eşimin aylık masrafınında 500 tl olduğunu düşününce nerdeyse hıc kalmıyor

İşte önemli olan o kalmayan hiçle geçinebilmek.

Eşinizin aylık masrafı niye 500 anlamadım ama gerekli birşeyse yapacak birşey yok.
Ben de bu aralar iyice bunalımdayım borçlar yüzünden.
Türkiye'nin en doğusundaki bir ilin en doğusundaki bir kasabasından geçici olarak(6 senedir hala benimle)
alınan yatak odama bakıp,niye bunu bunca zamandır değiştirmedim acaba diye soruyorum kendime.
Bazen ona hiç bakmamaya çalışıyorum.
Bu günlerde epey taktım ben bu takıma.
Tek tesellim onu almak yerine oğluma yatak odası almış olmak ve yine tek tesellim eşyaya para vermektense
oğlumu iyi bir okula göndermiş olmak.

bencede cok kötü durumda degilsiniz. biraz disinizi sIkIp sabredeceksiniz. 450 TL yeter bence... tabi hasp kitab yaparak... aldiklarina dikkat edeceksin.

yaaaa alışılırda sanırım ben ılk anın şokundayım kızlar suan yaa gercekten maruz görün

tabıkı var ona kesinlikle bir şey demıyorum anlamıyorumda nasıl yaptıklarını ama en kısa surede bende ogrenmelıyım bunun sırrını :26::26::26::26:

Bu bir sır değilki aksine hayatın gerçeği... ordan kısıyorlar burdan kısıyorlar... şöyle örnek vereyim mesela gideriz bi ayakkabı bakarız 100 lira güzeldir içimizde gitmiştir ama gider 50 lıralık olanı alırız gibi.. Aslında zor birşey değil.

kızlar bu arada 9 aylık bebegım masraflarınıda düşünmeden edemıyccem yaaa suan acayıp panık durumundayım sebebını bılmıyorum

esin sadece sigara icin harcasin madem birakamiyorsa sigarayi. kendine harcamasin ilk önce bebegin ihtiyaclarini, mutfak ihtiyaclarini alin. geriye para kalirsa o zaman paylasirsiniz ve herkes istedigini alir...

kızlar bu arada 9 aylık bebegım masraflarınıda düşünmeden edemıyccem yaaa suan acayıp panık durumundayım sebebını bılmıyorum

Canım boşuna stres yapma, biz ayda 4.000 küsür borç ödüyoruz gelirimizse bunun altında kalıyor. Ama bir şekilde Allah yardım ediyor, düğün takılarıyla açığı kapatıyoruz

ewet suan verıyoruz 475 tl

tabıkı var ona kesinlikle bir şey demıyorum anlamıyorumda nasıl yaptıklarını ama en kısa surede bende ogrenmelıyım bunun sırrını :26::26::26::26:

Evınıze ne zmn gececeksınız ,
bence hıc sıkıntı etme bıraz tutumlu olursanız cok rahat gecınırsın bu parayla ,
esınız de oyle hergun paket paket sıgara ıcmesın hem saglıga zararlı

Kredi yüzünden kafayı yemek üzereyim
270 kredi kartı 475 kredi 3 adet 127 tl 1 adette 205 tl :) heray al parayı krediye yatır :/ yüzünü görmüyorum maaşın bide kış geldi doğalgazda olucak ama napalım Allah sağlık versin çalışalım ödeyelim senin eşinin maaşı iyi benim eşim 1500 bilee almıyor 500 tl de kira var :/

Anlatdigin seyin aynisini yasamis biri olarak ,biz bu kritik dönemi beraber ek bir isyerinde ise giderek atlatdik.kisa süre icinde toparlandik.insallah sende basaracaksin,Her sabah günes yeni süprizlerle doguyor canim,sabirli ve mücadeleli bir dönem....

hemen karamsar düşünme insan güzel birşey için borca girince ayağını ona göre uzatıyor bizde evlendik borçlardan dolayı elimize aylık 400 tl kalıyor düşün hiçbir özel zevkim yok ancak boğazımıza yetiyor çünkü. sonuçta kimseye muhtaç değilim sizde cebinizdeki paraya göre düzeninizi oturutursunuz merak etme

400 tl gecinebiliyo musunuz gercekten yaaa ben bunları duydukca gercekten rahatlıyorum

canım ya valla bılemıyorum ek iş suan cok zor 9 aylık bebegım var ılgılenmem gereken ek işede gidersem hıc vaktım kalmaz ona

canım benım kredimin yanında bunlar neki ben batmışım galıba biraz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…