- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
durumun kötü değil kredi kartının kullanımını azaltmaya başlayın eşiin mümkünse sigarasını da idareli içsin 200 de çokmuş harçlık 100lira yeter bence bu zamanda dikkat lazımya şuan iş yerındeyım ve kalbimin üstünde kocaman bır taş var sankı
ev almayı düşünüyoduk nıtekım de aldık ama işler planladıgımız gıbı gıtmedı
banka istediğimiz konut kredisini vermedi eşimde evin kaporasını bır kere vermiş bulunduk vazgecmek olmaz dıyıp kaporamız yanmasın dıye üzerine ihtiyac kredisi cekti ikimizde calısıyoruz eşim 2,400 ben 1200 maaş alıyoruz
konut kredisi 1400
ihtiyaç kredsi 750
evkur borcu 200
baska kredi 300
yanı işin kısacası ayranım yok içmeye koşa koşa gidiyorum ...... durumundayım yaa napıcam ben hıc bılmıyorum
500 çok fazla çok hem de kıssın mümkünsehepiniz haklısınızda evkurun bıtmesıne 8 ay falan var eşimin aylık masrafınında 500 tl olduğunu düşününce nerdeyse hıc kalmıyor
emlakcı 110 tl falan alırsınız dedi banka 98000 verdi halıyle planlar burda degıstı ve uzerını tamamlamamız gerektı
bende evkurum toplam 2,000 tl borcu var once onu kapatmaı dusunuyorum onumuzdeki ay gün param gelıcek 2400 tl
durumun kötü değil kredi kartının kullanımını azaltmaya başlayın eşiin mümkünse sigarasını da idareli içsin 200 de çokmuş harçlık 100lira yeter bence bu zamanda dikkat lazım
500 çok fazla çok hem de kıssın mümkünse
ooo bişey yokmuş arkadaşım benim yerimde olsan kafayı yerdin demek gelir gideri karşılamıyor açık büyük bugünüme de şükür evim var öderim allahın izniyle diyourm
400 tl gecinebiliyo musunuz gercekten yaaa ben bunları duydukca gercekten rahatlıyorum
Eve göre konut kredisi veriliyor zaten
Siz nasıl evi aldıktan sonra kredi aldınız anlamadım
Banka eksper gönderip eve baktırıyor ona göre bedel belirleyip %75 i kadarına kredi veriyor.. Öyle konut kredisi istiyorum deyince hemen vermiyor yani..
Neyse olan olmuş nasıl olmuşsa ama..
Arkadaşların dediği gibi 950 çok küçük bi rakam değil, yurdumuzda asgari ücretler 3 çocuklu evlerin geçindiğini de bilince...
Hem 8 aylık gibi kısa bir süre bu..
Eşiniz 500 harcıyor eee 450 yi de siz harcayında gökten zembille eve rızık yağsın bari.. töbe ya..
Eşinizin sorumluluklarının farkına varmamasının dışında bi probleminiz yok bence..
canım bız evı bulduk kredı ıcın bankaya basvurduk 110.000 istedik sonra buna ön onay verıldı daha sonra banka eve eksper gonderdı evın degerı 128,000 bunun % 75 98,000 verdı yarında tapu işlemlerinden sonra parayı evı satan adam adına hesap acıp tapuyu ustumuze aldıktan sonra bankadan adamın adına acılan hesaba yatırıcaklar bızde ustunu elden verıcez benım kredı ıslemım bu şekılde oldu
kızlar kendıme şöyle bır stratejı gelıstırdım bılmıyorum ne kadar tutar annemde 5.000 tl borc ıstedım
bunla evkuru kredı kartlarını kapatıcam onlara hıc borcum kalmıycak
2400+ 1200 = 3600
konut kredisi : 1400
ihtiyac kredisi : 760
ihtiyaç kredsi : 300
kalan para : 1,140 tl
eşimin hazıran ayında şarka gitme durumu var giderse bebegı ve benı göturmıycegını söyluyor şarka gittiğinde onun maaşı 3200 tl olucak şark muhtemelen ıkı sene eger şarka giderse sizce bende onla gıtmelımıyım bu para bıze yetermı orda 3200 hem orda yasamamıza hemde taksıtlerımıze
Kartları ve evkur taksidi kapatmak işine cok yarayacak. Kalan parayla gayet güzel geçinirsiniz.
Bana kalırsa gitme. 2 yıl dişinizi sıkarsanız borçlarınızı kolaylarlarsınız herşey sizin için daha güzel olur. Hem evini hem işini bırakıp dağın başına bebeğinle gitme.
çok güzel bır evlılıgım var gıtmezsem bozulucak gıbı gelıyor bır taraftanda eşimin bana bu derece guvenmesı gururmu acayıp okşuyor kafam cok karısık bu aralar
Neden bozulsun? Geçici bir süreç olarak bak. Tek başına olsan neyse de bir de bebeğin var. İşini de bırakacaksın, bütün bunlar seni daha çok yıpratabilir.
Bizimde çok güzel bir evliliğimiz vardı, hala da var. :)
Arkadaşımızın da dediği gibi bozulmuyor, aksine daha güzel oluyor.
Özlemek, özlenmek çok güzel duygular.
Evliliğe gerçekten heyecan ve renk geliyor.
Mesela eşin izine gelmeden 15-20 gün öncesinde evde bayram havası yaşamak, heyecanla beklemek kadar güzel bişey varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?