kızlar öyle bir çıkmazdayım ki yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşım bu devirde kimse dedigimiz gibi borçlanmadan ev sahibi falan olamaz artık harcamalarımızı kısacagız hem çocugunuz küçük o okula başlayıncaya kadar bir kısmını zaten ödersiniz marketten 5 liraya meyve alıyorsak 2 liraya pazardan alacagız haftada 2 gün dışarıda yemek yeniyorsa ayda 1 kere yenecek 50 liraya mont alınıyorsa 20 liralık olanı alacagız harcamalarımızdan kısmanız gerek yani eşin şark görevine gidecekmiş sanırım seni zorlamıyor istersen gitme çünkü gidersen işten çıkmak zorunda kalacaksın buda senin için iyi olmayabilir.

Benimde babası gittiğinde 3,5 yaşında olan, şimdi 5 yaşında bir kızım var. (Şarkımıızn bitmesine Allah nasip ederse 6 ayımız kaldı)

Kız çocukları babasına aşık olurlar, en azından bizde durum öyle, birde benim kızım büyük bilinçli, herşeyin farkında.

Zaman zaman zorluğunu yaşamıyor mu kızım, çooook yaşıyor, geçen gün okuldan çıkıp servise bindiğinde sessiz sessiz ağlamış, rehber öretmeni neden ağladığını sorduğunda "babamı çok özledim" demiş.

Ama bunlara rağmen inan zaman bir şekilde geçiyor.

Sende bence eğer gitmeyi düşünmüyorsan eşinle, benim gibi şanslısın ki yanında evladın var.

canım öncelikle eviniz hayırlı olsun.bence mutlu olmalıısın sen mutlu ol ki eşinde rahatlasın güç bulsun .950tl hiçte az bir rakam değil.istersen çok rahat geçinirsiniz.öncelikle bebek ve mutfak masrafları,faturalar derken kalan parayı bölüşürsünüz.ev almak kolay değil biraz kendinizi sıkmanız normal değilmi sence.geçici bir süreç nasıl olsa.eşin borçlardan önce 500lira masrafı olabilir ama şu anda oda masrafını düşürecektir merak etme.hem kredinizin birinin bitmesine 8ay kalmış ne güzel.biraz daha rahatlarsınız.anladığım kadarıyla biraz rahat harcama yapıosunuz o yüzden böyle düşünüor olabilirsiniz ama insan herşeye alışıyor.pozitif oluuunn.ilerde iiki almışız evi diceksiniz.

bana kalırsa eşimle doğu görevine gitme seninde işin var onunda maaşı artacak.dahada rahatlarsınız.hem oralarda sıkılırsın.

Sekız ay da dayan bazen ekmek bulamanyan ınsanları dusununce sende sukreteckesın ve bıdah bole ıslere gırmeyın yanı ya kredıyı uzatın ya evkuru bıtırın bı borcu bıtırın az pata olsun ama basınız rhata eder

kızlar sonunda tapuydu suydu buydu derken her sey bıttı eşim bana jest yapıp tapuyu üstüme yaptı bu arada kalan parayla gecınebılıcegım kanatıne vardım inşallah aralık ayında evıme yerlesmıs olucam

​Eviniz hayırlı olsun arkadaşım güle güle oturun inş ama krediyi eşin üzerine çekmedimi o halde tapu onun üzerine olur yani yok eger krediyi sen çektiysen senin üzerine olur zaten yani krediyi kim çekerse tapu onun üzerine yapılıyor

sagol canım kredi ikimizin üzerine eşime sormuslar oda benı soylemıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…