kızlar para kazanmak isteyen bana msj atsın konuşalım :)

HuncalifeDamla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
8
0
1
34
tüm ev işlerinizi yapıp çocuğunuzla ilgilenip birde üstüne para kazanmak istiyorsanız bana msj atınız :)

çoktan kastınız nedir önce bunu konuşalım bence :) amacımız yükselebilmek tabiki .benim ilk kazandığım para 18 liraydı .azmettim üyelerim oldu.daha sonra üyelerimin üyerleri oldu ve büyümeye başladık sonra 43 liram oldu şuan 600-800 lira arası kazanıyorum.size az gelebilir.ama ben boş boş otururken bana kimse para vermiyor.kim emeksiz yemek yemiş peki?tabiki çaba göstereceğiz.tek ben değil benimle birlikte çalışan tüm arkadaşlarım kazanıyor kazanacakta.

Senin yardıma ihtiyacın var belli.Bırak milleti işini bitirip evinde huzurla otursun.

1300 yol yemek ssk veriyor herkes en az

Bastan cikarma muhendisligi galiba
merhaba daha fazla kazanmak için huncalife a geçmeye ne dersiniz :) 57 islam ülkesnden helal belgeli %24 e kdr yukselebiliyorsunuz ve bu gitgide yükseliyor.turquality yüksek kalite belgesini alan tek doğrudan satış firması.marketlerde gördüğünüz she jagler caldion viva cappio gibi parfümlerin üreticisi.%40 kar oranı.ve 3 ay boyunca hoşgeldin hediyeleri var.her ay her 100-175-250 puana ücretsiz hediyeler%80 bitkisel ağırlıklı temizlik ve kozmetik ürünleri atkestanesi aynısefa kremleri cay ağaçlı kremler jojoba kremleri sarımsaklı sampuanlar ve daha niceleri.ekibime katılmak isterseniz bana yazın daha detaylı konuşalım :)

1300 yol yemek ssk veriyor herkes en az
merhaba daha fazla kazanmak için huncalife a geçmeye ne dersiniz :) 57 islam ülkesnden helal belgeli %24 e kdr yukselebiliyorsunuz ve bu gitgide yükseliyor.turquality yüksek kalite belgesini alan tek doğrudan satış firması.marketlerde gördüğünüz she jagler caldion viva cappio gibi parfümlerin üreticisi.%40 kar oranı.ve 3 ay boyunca hoşgeldin hediyeleri var.her ay her 100-175-250 puana ücretsiz hediyeler%80 bitkisel ağırlıklı temizlik ve kozmetik ürünleri atkestanesi aynısefa kremleri cay ağaçlı kremler jojoba kremleri sarımsaklı sampuanlar ve daha niceleri.ekibime katılmak isterseniz bana yazın daha detaylı konuşalım :)

Yok canim ben almiyayim satacak kimsem yok elime katalog gecince hepsini ben satin aliyorum:)) bir ara avon denemistim omurluk krem makyaj malzemesi stogum var savas ciksa fondoten kaynatip hayatta kaliriz o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…