kızlar para kazanmak isteyen bana msj atsın konuşalım :)

tüm ev işlerinizi yapıp çocuğunuzla ilgilenip birde üstüne para kazanmak istiyorsanız bana msj atınız :)

Ya lütfen boyle sacmaliklar yapip insanlari kandirmayin. Isim verecegim iki harfli sirket bir harfi L diger harfi R gerisini bosverin. Insanlari kandirmayi birakin veyahut baska Holding turü sirketse bu sacmaliklara sakin bulasmayin. Kandirdiginiz kisi basi para kazandiginizdan dolayi buraya yaziyorsunuz.

Burasi kadinlar forumu. Hepimiz birbirimize guveniyoruz yardimci oluyoruz. Bu konuyu acarak buradaki güvenli ortami kullaniyorsunuz!!! Bu konuyu şikayet edecegim!!

Network marketingcilerden gina geldi. Avoncusu tuppercisi ersagcisi vesairesi heryerdeler ya. Surekli alakali-alakasiz cikip duruyorlar ya. Valla biktim. Isini hakkiyla saygi duyarak yapanlara degil sozum. Ama cogunlugu boyle bi bitin artik. Insanin alasi varsa da almiyor iticiliginizden.

Şikayet ettim. Arkadaşlar lütfen kimse kanmasin. Bunlar beyin yikiyor!!! Seminerlere gidip beyin yikamayi bide ögreniyorlar.

bi keresinde avona üye oldum satış yapayım dedim zaten çok çevrem de yoktur. bi arkadaşım aldı bi şeyler. sipariş ettik. sonra bana dedi ki ''benim hiç param yok sen öde ben sana sonra vereyim'' dedi. kızın ücretini ben cebimden ödedim avona. sonra bana paramı da geri vermedi ben de isteyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…