merhabalar;
reg öncesi adet sancısı çekip hamile oldugunu öğrenen varmı
merhabalar;
reg öncesi adet sancısı çekip hamile oldugunu öğrenen varmı
Yaa çok sevindim canım. Bende senin gibi burdakileri okuyunca ümitleniyodum. Yeni üye oldum daha. Konu baya eski ama yazmak istedi. 1,5yıldır çocuk istiyorum3 yıllık evliyim. Klomen çatlatma iğnesi kullandım. şuan adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo ama adet günüm zaten bekliyorum gelicek diye. çatlatma iğnesinden sonra 14 gün geçti. İnşallah olmam artık yaMerhaba ben hamile kalmak istediğim günden beri forumları okumaya başladım sizin yazdıklarınız teselii oldu zaman zaman o yüzden üye oldum. ben de 7. ayımda hamile kaldım. doktora gittim hiç bir sorun olmadığını soyledi yumurtlama günlerine de dikkat etmemize ragmen olmuyordu çok şükür ki yine hastalanıyorum dediğim anda idrar testinde incecik silik çizgiyi gördüm. adetime 6 gün kala (adetim son 5 ayda 35 güne çıkmıştı). inanamadım çünkü adet sancısı cekiyordum ve hafif kahverengi bişey geldi ve dedim hastalanıyorum. 2 gün sonra testi tekrarladım daha belirgin 2. çizgiyi gördüm hemen kan testi yaptırdım 89,91 çıktı. bgn doktora gidiyorum bi aksilik yoksa hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Olmadı dediğiniz an oluyor bir sonraki ay için yumurtlama günlerime bakıyordum o kadar emindim olmadığından. Ümitsizliğe kapılmayın
Ayy inşallah canım yaa suan karnım acayip agrıuo adet sancsı gibi ama 2 gün var daha adet günüme. Çatlatma iğnesinin 14.günü bugun progestanda bugun bitioBen de her ay ağrı kesiciyle adetlerini geçiren biriyim hamile olduğumu öğrendiğim ay da aynı öncekiler gibi çok ağrım oldu hatta ağrı kesici alacaktım ama sonra ya bişey varsa diye almadım ama yanımda hep ped taşıyordum her an oldum olacam gibi bi türlü olmadı ve test yaptığımda pozitifti.Benim adet sancımla birebirdi yani inşallah sizler de güzel haberler alırsınız
normal yolla mı oldu peki canım nası anladın hamile oldugunuAyy inşallah canım yaa suan karnım acayip agrıuo adet sancsı gibi ama 2 gün var daha adet günüme. Çatlatma iğnesinin 14.günü bugun progestanda bugun bitio
Ayy inşallah canım yaa suan karnım acayip agrıuo adet sancsı gibi ama 2 gün var daha adet günüme. Çatlatma iğnesinin 14.günü bugun progestanda bugun bitio
Sen dedikce mutlu oluyorum agrı var diye üzülüyodum ama bakalım bugun yarın belli olur adet olup olmayacagım.İnşallah canım güzel haberler alırsın sen de dediğim gibi adet sancısının birebir aynısı her ay çektiğim ağrıyı bilmez miyim hiçbir farkı yoktu:)
Bende klomen ve ovitrelle kullandım benimde bat a 4 gün var ve acayip karnım agriyo kesin gelecekAyy inşallah canım yaa suan karnım acayip agrıuo adet sancsı gibi ama 2 gün var daha adet günüme. Çatlatma iğnesinin 14.günü bugun progestanda bugun bitio
Ben adet oldum dedim dün azıcık geldi pembe gibi sonra gelmedi giç karnım fena agıryo 3 gündür sanırım bugun kan testi yaptırcamBende klomen ve ovitrelle kullandım benimde bat a 4 gün var ve acayip karnım agriyo kesin gelecek
Progestan içmeyi bıraktım sinirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?