İnşallah canım ama artık hiç bişey gelmiyo içimden
Merhaba,
Ayın 26snda regli olmam gerek cumartesi yani 22sinde test yaptım negatif cok istiyorum regli olacakmışm gibi ağrılarım var test yapmayada korkuyorumm yardım lütfen napmalıyım
bütün adet belirtilerimi yaşadım yüzümde sivilce çıktı karnım ağrıdı bacaklarım uyuştu. hamileliğe dair bir belirti yaşamadım diyebilrim. fakat hamile olduğumu öğrendim dün ama hcg şuan için çok düşük umarım yükselir.
Ben bahsettiğin şekilde hamile olduğumu öğrendim sancı çektm ve 2 3 gün lekelenmelerm olmuştu
Yaa çok sevindim canım. Bende senin gibi burdakileri okuyunca ümitleniyodum. Yeni üye oldum daha. Konu baya eski ama yazmak istedi. 1,5yıldır çocuk istiyorum3 yıllık evliyim. Klomen çatlatma iğnesi kullandım. şuan adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo ama adet günüm zaten bekliyorum gelicek diye. çatlatma iğnesinden sonra 14 gün geçti. İnşallah olmam artık ya(
evet hala var o ağrılarform çek eski ama dertler hiç eskimiyor kızlar.
adete 1 hafta kala karın ağrısı sancısı sikayeti çekip gebe olan oldumu
ay inşallah canım ya.haberder et.benimde 1 haftadır karnım ağrıyor yaklaşık adetime 8 gün kala başladı bu ağrı inşallah olmam.Kızlar benim adetim 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım ilk yaptığımda pozitif çıktı sonra kayboldu bir daha yaptım negatif çıktı kasıklarım adet tarihimden bir gün önceağrımaya başladı olucam zannettim gelen giden yoktu adet günümde de öyleydi yine gelen giden yok arada akıntım oluyor bazen su gibi bazen beyaz kıvamlı göğüslerimhassaslaştı onun dışında hiçbir belirtim yok sizce beklemeli miyim geç döllenme mi olmuştur
Bugün 8. Günüm hala olmadım yine test yaptım hassas test çıkmadı bir şey negatifay inşallah canım ya.haberder et.benimde 1 haftadır karnım ağrıyor yaklaşık adetime 8 gün kala başladı bu ağrı inşallah olmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?