kızlar regl öncesi adet sancısı çekip hamile kalan varmı

Merhaba,
Ayın 26snda regli olmam gerek cumartesi yani 22sinde test yaptım negatif cok istiyorum regli olacakmışm gibi ağrılarım var test yapmayada korkuyorumm yardım lütfen napmalıyım

Merhaba,
Ayın 26snda regli olmam gerek cumartesi yani 22sinde test yaptım negatif cok istiyorum regli olacakmışm gibi ağrılarım var test yapmayada korkuyorumm yardım lütfen napmalıyım

Canım biraz daha sabret beklenen adet gününde yap testi ozaman daha net sonuç alırsın çok erken yapmışsın negatif çıkması çok normal benim adetten 4 gün sonra çıkmıştı o da silikti inşallah güzel haberler alırsın

bütün adet belirtilerimi yaşadım yüzümde sivilce çıktı karnım ağrıdı bacaklarım uyuştu. hamileliğe dair bir belirti yaşamadım diyebilrim. fakat hamile olduğumu öğrendim dün ama hcg şuan için çok düşük umarım yükselir.

İnşallah yükselir canım daha çok yenidir büyük ihtimalle artacaktır.Zaten adet belirtileriyle hamilelik birebir aynı benim de karnım her adet öncesi çok ağrır hamileyken de çok ağrıdı sivilcelerim çıktı benim de :)

Ben de onu soracaktım 2 gündür karnım ağrıyor peceteue önce pembe sonra da kırmızı kan bulaşti çarşamba regl olmm lazım ama hamile olabilir miyim

Geçen ay da erken oldum baya düzenliyordu normalde yine böyle olmuştu regl oldum bir yıldır bebek istiyoruz da bu ay da hasta olacakmış diye endişe deniyorum kırmızı olması ümidimi kırıyor

Benim geçen ay adetim 19unda oldu. Her ay genellikle 2-3 gün geri gelirdi. Şuan hala adet olmadım yani benim düzenime göre 17sinde olmalıydım. Adet ağrısına benzer yumurtalıklarımda arada sızlama oluyo. Adet olucam sanıp ağrı kesici bile içtim 1 gün önce ama hala bir şey yok. Umarım hamileyimdir..

Reactions: FS5
İnşallah bence tahlil yapın ben olsam şimdiye kadar yaptırmıştım baya sabirliyiz maşallah ben regl oldum ya bu sabah

Merhaba bende yeni oldum 11.günü benim adet günüm dündü ara ara batma oluyo okadar bıgün de devam ediyo sen ne durumdasın asıdan sonra deyişiklik oldumu bide göğüslerim sert acıyo ama asıdan sonra hep vardı heveslenmiyorum

form çek eski ama dertler hiç eskimiyor kızlar.
adete 1 hafta kala karın ağrısı sancısı sikayeti çekip gebe olan oldumu

Kızlar benim adetim 5 gün gecikti bugün idrar testi yaptım ilk yaptığımda pozitif çıktı sonra kayboldu bir daha yaptım negatif çıktı kasıklarım adet tarihimden bir gün önceağrımaya başladı olucam zannettim gelen giden yoktu adet günümde de öyleydi yine gelen giden yok arada akıntım oluyor bazen su gibi bazen beyaz kıvamlı göğüslerimhassaslaştı onun dışında hiçbir belirtim yok sizce beklemeli miyim geç döllenme mi olmuştur

ay inşallah canım ya.haberder et.benimde 1 haftadır karnım ağrıyor yaklaşık adetime 8 gün kala başladı bu ağrı inşallah olmam.

Arkadaşlar merhaba.adetim 4 gün gecıkti ve gunlerdir felaket sancı cektıgım halde adetim gelmedi.normalde bu kadr sancıdam sonra mutlaka gelirdi.biraz once dayanamayıp idrar testı yaptım 5 tl olanlardan ama cıkmadı.neyın nesi bu sancı anlamadım bu arada ilişkim adetin bittigi gün oldu

Arkadaslar ayın 14 inde catlatma ignesı vuruldum. Adetim 5 gun gecikti test yaptım negatif bugun 13. Gun adet belirtilerim var ama olmuyorum atesim de 36.6 surekli bana bisey deyin lutfen sizce hamilemiyimdir

Kızlar biz de yeni denemeye başladık eşimle çocuk sahibi olmayı. Bu kadar hızlı olur mu bilmiyorum ama vaziyet şu: Adetine 4 gün kala çok açık pembe lekelenme oldu peçetede. Erken gebelik testim negatif çıktı epey bir ağladım ona. Ancaaaak 2 gün geciktim, şu an regl olacakmış gibi ağrıyor karnım ( bu da canımı sıkıyor ya olursam diye ) ve göğüslerim biraz ağrıyor (normalde adet öncesi göğüs ağrısı yasamiyorum). bahar alerjisine bagladigim bas dönmelerim var ama bilemem tabi. Heyecanlanmak için çok mu erken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…