Bende bu cevabı arıyorumArkadaşlar forum coook eski ama benim gibi merak edip bakanlar olur diye yazıyorum çünkü daha 1 hafta öncesine kadar bütün yazıları okudum bat 13 nisandı yani dün adetime 1 hafta kala hafif sancılar girerdi ve öyle de oldu sonra sonra arttı tamam kesin gelecek dedim ve ümidi kesmiştim veee bat tarihim dündü adet gelmeyince şaşırdım çünkü düzenliydi adetim vee bu sabah testle öğrendim hamile olduğumu inanamadım gerçekten o kadar ağrımıştı ki geleceğine kendimi hazırlamıştım allahtan ümit kesilmemeli yani olabiliyor
Şu an 5 gün geçti ama hala olmadım 2. Gün kan verdim negatif çıktıSevgili neyane inş hamilesindir evet hamile olduğumu öğrendikten sonra bile ara ara adet sancıları girdi cıktı ama bundan farklı olarak devamlı kasik batması yaşıyorum başka bi değişiklik yok henüz
Adet günü mü geldi kan?Ben adet oldum dedim dün azıcık geldi pembe gibi sonra gelmedi giç karnım fena agıryo 3 gündür sanırım bugun kan testi yaptırcam
Göğüsler de hassasiyet ve sivilcelenme falan fa yaşamış miydinizSevgili neyane inş hamilesindir evet hamile olduğumu öğrendikten sonra bile ara ara adet sancıları girdi cıktı ama bundan farklı olarak devamlı kasik batması yaşıyorum başka bi değişiklik yok henüz
Merhabalar canim ben de en son 13 aralikta regl oldum. Bu ay 14 ocakta test yaptırdım negatifti doktor adet söktürücü verdi 2 kutu bugun son hapimi icicem ama hala adet olamadım bende . Şuan 2. Reglim geldi neredeyse adet olacakmisim gibi şiddetli olmasada sızlamalar var pazartesi gününe kadar olmazsam tekrar doktora gidicem bence sen de git ultrasonda bakıyorlar en azindan.ilac bugun bitiyor bi kac gun daha gelmezse doktor görür heralde gebelik falan varsa artik ben de de beklemek cok zor. Bu arada ben de 28 yaşındayım ilk kez bu kadar çok adetim gecikti.
Adetinin geçmesini bekle sonra test yapsan daha sağlıklı olurMerhaba ben yeni üye oldum :) konu çok eski ama belki gören olur diye yazmak istiyorum Bende 5 aydır uğraşıyorum çocuk için ama nasip olmadı henüz adetime 1 hafta kala bir damla kan gelmiş ama sadece bir damla ve kendimi bildim bileli hiç ara kanamam veya böyle bişe yaşamadım Ve adetime 10 gün kala göğüslerimde çok şişlik var ve kasık ağrım var adetime 3 gün kaldı test yapsam çıkar mı ve 2 gündür adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor
1 damla yerleşme kanaması olur mu peki 1 damla görünce pek zannetmiyorum olduğunuAdetinin geçmesini bekle sonra test yapsan daha sağlıklı olur
Olur1 damla yerleşme kanaması olur mu peki 1 damla görünce pek zannetmiyorum olduğunu
Olabiliyor1 damla yerleşme kanaması olur mu peki 1 damla görünce pek zannetmiyorum olduğunu
Hamile misinizBenim de iki gün var şüphem vardı ama adet ağrısı çekiyorum iki gündür test yaptım negatif çıktı hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?