kızlar regl öncesi adet sancısı çekip hamile kalan varmı

Canım tam nasıl oldu anlatsana adet agrısı gibi mi ben 3 gündür cekiyorum agrıyı dün pembe leke geldi bidaha da yok bugun kan testi yaptrcam sence acele mi ediyorum
Benimde adet sancim oldu bide bende duzensizlikte vardi. On gun gecikti test yaptim iki kere ikinci cizgi Cok az görünüyodu.sonra doktora gittim bes haftalik daha cok kucuk dedi. Simdide minik melegim oldu. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.

Canım tam nasıl oldu anlatsana adet agrısı gibi mi ben 3 gündür cekiyorum agrıyı dün pembe leke geldi bidaha da yok bugun kan testi yaptrcam sence acele mi ediyorum

Canım sen bi kan testi yaptır mutlaka için rahat etsin eğer pembe gibiyse leke yerleşme kanaması olabiliyor bu dönemlerde inşallah güzel haberleri alırsın burda paylaş mutlaka:)

Canım sen bi kan testi yaptır mutlaka için rahat etsin eğer pembe gibiyse leke yerleşme kanaması olabiliyor bu dönemlerde inşallah güzel haberleri alırsın burda paylaş mutlaka:)
Paylaşırım canımmm ahh bi olsada :) dün idrar olumsuz cıkınca agladım baya bi ama yine aynı hüsranı yasarsam naparım bakalım

Paylaşırım canımmm ahh bi olsada :) dün idrar olumsuz cıkınca agladım baya bi ama yine aynı hüsranı yasarsam naparım bakalım
Ama internetten bakınca iki üç kere geliyomu ara ara bende de olmadı sadece bir kere geldi pembe. Suan karnım yine agrıyo kesin hastaneye giderim adet olurum :) bide hiç gecikmezdi benim progestanın etkisi olabilir mi diye düşünüyorum kimileri kist filan yazmıs ayyy bilmiyorum yaa kafamda deli sorular dün güya bidaha foruma girip hiç bişey okumucaktım

Ayyy öpüyorum minik meleğini allah bağışlasın ben cocuk aşığı bi insanım nerde görsem sarılır öperim kendimin olsa zaten öyle bişey oldugunda ilk duycagım anı düşünemiyorum

Meraba arkadaşlar bi sorum olcakti benim de.. adetim bittikten 2 hafta sonra yani şuanda hafif kanamam var bu sizce gebeliğin belirtisi olan yerlesme kanamasi olabilir mi bu durumu yaşayan varsa yardımcıolursanız çok sevinirim..

eğer kanama pembe ya da kahverengi leke şeklindeyse yerleşme oluyomuş canım. yoğun ya da kırmızı ise değil diyolar. ama senin inşallah öyledir:)

eğer kanama pembe ya da kahverengi leke şeklindeyse yerleşme oluyomuş canım. yoğun ya da kırmızı ise değil diyolar. ama senin inşallah öyledir:)

İnşallah cnm yaaa bizde artık istiyoruz bi bebis Rabbim herkesin gönlüne göre versin tez vakitte.. normalde hiç böyle olmazdı bende ilk defa böyle ara kanama yaşıyorum bilemedim ne yapsam ama damla şeklinde değil benimki kahverengimsi normal adetten farklı miktarı ve rengi inşallah bi mucize olur

Kızlar korkunun ecele fydası yok test yapın rahatlayın iki yıl boyunca korkmadan yaptım sonunda rabbim cift cizgiyi gösterdi cok sükür korkmayin cokta kafaniza takmayin

İnsan umut ediyor işte. Benim de BAT yarın, bildiğin adet sancısı çekiyorum. Hala buralarda dolaşıyorum, belki bir umut işte. Halbuki biliyorum ki hamile falan değilim :) Bir dahaki aya nasip olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…