- 7 Temmuz 2016
- 908
- 615
- 53
- 36
Canım tam nasıl oldu anlatsana adet agrısı gibi mi ben 3 gündür cekiyorum agrıyı dün pembe leke geldi bidaha da yok bugun kan testi yaptrcam sence acele mi ediyorumBende de olmustu bu durum.
Canım tam nasıl oldu anlatsana adet agrısı gibi mi ben 3 gündür cekiyorum agrıyı dün pembe leke geldi bidaha da yok bugun kan testi yaptrcam sence acele mi ediyorum
Benimde adet sancim oldu bide bende duzensizlikte vardi. On gun gecikti test yaptim iki kere ikinci cizgi Cok az görünüyodu.sonra doktora gittim bes haftalik daha cok kucuk dedi. Simdide minik melegim oldu.Canım tam nasıl oldu anlatsana adet agrısı gibi mi ben 3 gündür cekiyorum agrıyı dün pembe leke geldi bidaha da yok bugun kan testi yaptrcam sence acele mi ediyorum
Canım tam nasıl oldu anlatsana adet agrısı gibi mi ben 3 gündür cekiyorum agrıyı dün pembe leke geldi bidaha da yok bugun kan testi yaptrcam sence acele mi ediyorum
Paylaşırım canımmm ahh bi olsada :) dün idrar olumsuz cıkınca agladım baya bi ama yine aynı hüsranı yasarsam naparım bakalımCanım sen bi kan testi yaptır mutlaka için rahat etsin eğer pembe gibiyse leke yerleşme kanaması olabiliyor bu dönemlerde inşallah güzel haberleri alırsın burda paylaş mutlaka:)
Ama internetten bakınca iki üç kere geliyomu ara ara bende de olmadı sadece bir kere geldi pembe. Suan karnım yine agrıyo kesin hastaneye giderim adet olurum :) bide hiç gecikmezdi benim progestanın etkisi olabilir mi diye düşünüyorum kimileri kist filan yazmıs ayyy bilmiyorum yaa kafamda deli sorular dün güya bidaha foruma girip hiç bişey okumucaktımPaylaşırım canımmm ahh bi olsada :) dün idrar olumsuz cıkınca agladım baya bi ama yine aynı hüsranı yasarsam naparım bakalım
Ayyy öpüyorum minik meleğini allah bağışlasın ben cocuk aşığı bi insanım nerde görsem sarılır öperim kendimin olsa zaten öyle bişey oldugunda ilk duycagım anı düşünemiyorumBenimde adet sancim oldu bide bende duzensizlikte vardi. On gun gecikti test yaptim iki kere ikinci cizgi Cok az görünüyodu.sonra doktora gittim bes haftalik daha cok kucuk dedi. Simdide minik melegim oldu.Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.
eğer kanama pembe ya da kahverengi leke şeklindeyse yerleşme oluyomuş canım. yoğun ya da kırmızı ise değil diyolar. ama senin inşallah öyledir:)Meraba arkadaşlar bi sorum olcakti benim de.. adetim bittikten 2 hafta sonra yani şuanda hafif kanamam var bu sizce gebeliğin belirtisi olan yerlesme kanamasi olabilir mi bu durumu yaşayan varsa yardımcıolursanız çok sevinirim..
Sonucu hemen yaz bize de insallah vardırPek umutlu değilim ama yinede insan duramıyor en azından tedaviye devam ediyim değilsemde
Yazıcam merak etme öğlen gidiyorum 12 bucuk gibi sonuc hemen cıkıuo mu kanSonucu hemen yaz bize de insallah vardır
2 saati buluyo özel yerlerdeYazıcam merak etme öğlen gidiyorum 12 bucuk gibi sonuc hemen cıkıuo mu kan
Adet oldum zaten cnım gerek kalmadı hastaneye gitcektim kab testi için oldum2 saati buluyo özel yerlerde
Kendinin olunca kimselere dokundurtmuyosun bileAyyy öpüyorum minik meleğini allah bağışlasın ben cocuk aşığı bi insanım nerde görsem sarılır öperim kendimin olsa zaten öyle bişey oldugunda ilk duycagım anı düşünemiyorum
eğer kanama pembe ya da kahverengi leke şeklindeyse yerleşme oluyomuş canım. yoğun ya da kırmızı ise değil diyolar. ama senin inşallah öyledir:)
Hadi ya üzüldüm umarim cok bekletmeden gelir meleğinAdet oldum zaten cnım gerek kalmadı hastaneye gitcektim kab testi için oldum
İnşallah canım ama artık hiç bişey gelmiyo içimdenHadi ya üzüldüm umarim cok bekletmeden gelir meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?