- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Bunu içeri girip ev halkına anlatıp tekrar tekrar eğlenmezler umarım
Bişey olmaz,eğlenmişlerdir.Eğlenmemişlerse de sen eğleniyordun.
Olan oldu zatenne güzel işte gülümseten bir an bırakmışsın hafızalarda
koyver gitsin
Dizginleyemediğim bi enerji var zaten şuanHahahahaa bu itirafı okurken bende aynen sen gibi hem dans hem okuma hemde işyerindeyim güvenlik kameraları izler insanla gecer ama boşverr takma bencee eğlenmene bak
Bizi bu güzel havalar mahfettiiDizginleyemediğim bi enerji var zaten şuan
Ne güzel. Çok eğlenceli bence. Sayende onlar da eğlendiHalime gülsem mi yoksa rezilliğimle köşeme mi çekilsem bilemedim şuan
Şarkı açmıştım.. Gayet güzel bi gündü, güneş vurmuştu pencereme, etkisi şarkıyla birleşince bi yandan konulara göz gezdirirken bi yandan saçma salak hareketlerle şarkıya eşlik etmeye başladım...
Ama nasıl eğleniyorum, konularıda bıraktım kopuyordum burda kendi kendime, öyle kıvama gelmiştim ki saçma dans figürlerimde sınır tanımıyordum...
Bu sırada şöyle bi kafamı çevirdim ki bi camda bi teyze diğer camda bi çocuk beni izliyor.....
Çocuk dediğimde öğrenci evi orası benim yaşlarımda falan, küçük olsa amaann deyip çekicem perdeyi gitsin
ALLAM YAREPPİM ÇOK UTANIYORUM ANLATAMAM SİZE.
Hep gördüğüm insanlar, şimdi beni gördüklerinde bu günü anımsayacaklar...
Alıp bohçamı gitsem mi ki
Amin. Hiç birimize vermesin.Boşver takılma csnım.sen mutluymuşsun gerisi boş.allah üzüntü gözyaşı vermesin
N ile başlayan mı bende aynı şekilBizi bu güzel havalar mahfettiiBende de aynı ünlü bir radyonun hitlerini açtım tam disko kop koptayım bende
Ohhh kahkahalar eşliğinde hemde
Sende durumlar daha eğlenceli bi hal almış, tatil, deniz kum güneş, düğün dernektabi ya çılgınlar gibi ben ofiste dans edeceğim neredeyse
40 yıl düşünsem aklıma dans etmek gelmez
İçinizden gelmiş oynamışsınız
Aman ne olacak
Bende iştesin birazdan müdür basacak seni o halde diye bekliyordum sonunuhayal gücüm nasılsa artık
Sende durumlar daha eğlenceli bi hal almış, tatil, deniz kum güneş, düğün dernek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?