Kızlar rezil oldum rezil

40 yıl düşünsem aklıma dans etmek gelmez
İçinizden gelmiş oynamışsınız
Aman ne olacak
Bende iştesin birazdan müdür basacak seni o halde diye bekliyordum sonunu hayal gücüm nasılsa artık
Sanırım sen çalışıyorsun, oradan öyle bi çıkarımda bulundun o yüzden
Senin için çalışma hayatına başlayınca mutlaka dans edip müdüre yakalanıcam söz

Amannnn bos ver aksine sen dogal davranmishsin goruncede ayni neseylenselam ver gec kafana takdigin seye bak bacim

ben okurken gülmekten öldüm onlar düşünemiyorum

amannn ne güzel eğlenmişsiniz. Keyfinize bakın. Bende küçükken evde mezdeke oynardım yüksek girişti evimiz yaşıtlarımda bir çocuk balkon camından izleyip bütün mahalleye nasıl kıvırttığımı anlatıyordu.
Dilediğiniz gibi içinizden geçeni yapabilmek çok güzel.
1 ay önce akşam büyük bir parkta arkadaşımla avazım çıktığı kadar bağırarak şarkı söylemiştim çok eğlenceliydi.

Seninkinde bişey yok. Ben lisede okurken yaşlı ve şeker bi İngilizce öğretmenimiz vardı öğrenciler kendi aramızda anneanne derdik ona. Bir gün derste dannsla ilgili konuşuyoruz. Konumuz tvist bizde yeni nesiliz ya işte nasıl yapılır felan diye muhabbet ederken bizim anneanne sınıfta başladı tvist yapmaya işte şöyle yapılır böyle yapılır derken hoppaaa birden müdür yardımcısı laap diye bir girdi sınıfa baya gülmüştük daha unutmam

Utanacak biri varsa onlar utansınlar; elalemin penceresini dikizledikleri için. Ayıp bir şey yapmamışsınız. Dans etmek, eğlenmek ayıp mı? Ama kız kısmısı ağır başlı olur baskısıyla yetiştirildiğimizden insan böyle hissedebiliyor anlıyorum. Zincirleri kırmak iyi ve gereklidir.

Ama en çok tatlısın ki
Allahim Yarebbim
KK bigün patlıcak. Bu kadar tatliligi kaldıramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…