Kızlar rezil oldum !

Ay çok güldüm ilahi bence güzel anılar bunlar neler yaşadığını çok iyi anlıyorum üni deyken derste birden şiddetli hapşırdım balgam koluma yapıştı ben balgama bakiyorum o bana birde yanimdakileri ve arkamdakileri gözlüyorum sonra caktirmadan peçeteyle silisim ile o heyecan sonlaniyor ve ben utanç içinde çünkü kesin görmüşlerdir birde silerken görmeseler bile anlıyorlar

Hayalimdeki ben çok tatlısın ya yorumlarina gül gül bir hal oldum

Ya ksr bakma icini rahatlatamicam, bi insanin basina gelebilecek en mahcup edici durum..ben olsam senelik izne ayrilirdim :))))

ya bi de sarı olaydı
umarım unutulur
işi bırakmayı bile düşündüm yeminle
Aman o kadar da abartma
İnsanız yahu
Görülmese daha iyiydi de herkes wc ye gidiyo yani herkes insan büyütme kafanda
Ayyy neden içimizi kaldırdın bile demedim ben çünkü ha diyince içim kalkmaz yalnız ben hapşırınca burnumdan bişey gelir ona da balgam demiyoruz senin boğazdanmış ilginç..

aaayyy benim önümde olsa iğrenmekle gülmek arasında gidip gelirdim sanırım
insanlık hali diyelim de için rahat etsin

bunlara çok güldüm ama Allah koru yarabbim

hıhı bende çok güldüm ama aynı adamın yanında 2. defa yapınca gülmemem gerektiğini anladım

Kızlar ne komiksiniz
O zaman bir itiraf da benden gelsin üniversitedeyken 5 li kız grubu olarak odada oturuyoruz burnumda bir tıkanıklık arada hmf hmf yapıyorum açıcam hesapta
bi yandan sohbet ilerliyor falan burnumdaki tıkanıklık iyice rahatsız etmeye başladı ben kahkahaların sesinden faydalanıp sümkür.

Çıkan yaratık aynen karşımdaki arkadaşın koluna yapıştı sonrası derin bir sessizlik ve özürlerim eşliğinde kızın kolunu silmeye çalışırken iyice yaymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…