Kızlar rezil oldum !

Aynen o tarz konular bana da iğrenç gelmez..(( tek başımaysam yada yanımda yakınım varsa eşim annem çok yakın arkadaşım gibi ))
ama bu durum yabancı insanların yanında oldu yaa
Hapşırınca balgam nasıl gelir
Ben işin o kısmında kaldım
Burundan gelen şeye balgam denmiyo karıştırıyo olmasın

bildiğim kadarıyla burundan gelen sümük boğazdan gelen balgam
benim boğazdan geldi

Bende yeni evlendigimde misafir uğurlamaya dışarı çıktık eşimle onları bindirdikten sonra benim bir sikistirdi gazim napıyım napayım eşime

Dedim koşarak gidelim anlamaz
Koşarken Dirt Dirt Dirt eşim duydu tabii
O da bunu bekliyorMuş o gün bugündür salar kafasına göre

patronla arabada uyumak ilginç

ayağımla kapatıp üstünü ayağımı ileri geri yapmayı düşündüm ama o daha kötü olucaktı

beterin beteri var diyosunuz

hahahahahahah

dimi ya insanlık hali hepimizde oluyo ama bu durumu yadırgayanlar var şu forumda nasıl çıkar diye
çıkıyo işte anacım ben ister miyim rezil olayım

Bende bi keresinde fena rezil olmustum komsuya. Komsumuzun adi menşure... Annem asure yaptigin da bi kase de menşure teyzene götür dedi.. Tamam dedim.. Caldim kapilarini kadin kapiyi acar acmaz kaseyi uzattim ve aşure teyze menşure getirdim dedim :) kadin gulmeye basladi ben toparlayim derken iyice batirdim " kusura bakma menşure teyze.. Ben seninle aşureyi karıştırdım.. Ama dikkat edersen sonda ki iki hece ayni kelime olarak cok benziyolar bla bla bla :)

o da iyiyimiş

Evet, böyle olaylar sadece bizim başımıza geliyormuş gibi gelir ama herkesin mutlaka benzer hatta daha kötü deneyimleri de olmuştur. Olaya kişisel değil genel anlamda bakarsanız rahatlarsınız :)
teşekkür ederim
mesela müdürlerden biri de sürekli konuşurken ağzından tükürükleri fırlıyo nası ben
görmemiş gibi yapıyosam salyalarını onlar da öyle yapar dimi yaaa

teşekkür ederim
mesela müdürlerden biri de sürekli konuşurken ağzından tükürükleri fırlıyo nası ben
görmemiş gibi yapıyosam salyalarını onlar da öyle yapar dimi yaaa
Kesinlikle Üstelik onun tükürükleri hep fırlıyormuş, sizinki bir kerelik bir şeydi. Onun skoru daha yüksek

Ayhh guldumm lisedeyken arka siramda bir cocuk oturuyordu hapsirmisti sonra ben arkami dondum konusmak icin dikkatimi cekti koluyla bisi saklamaya ugrasiyodu bir baktim koskoca sümük sırada cok fena

aaayyy benim önümde olsa iğrenmekle gülmek arasında gidip gelirdim sanırım
insanlık hali diyelim de için rahat etsin

bunlara çok güldüm ama Allah koru yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…