Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kizlar saçlarım için yardım lütfen ; (

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

okyanus_es

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
880
438
123
35
Merhaba kizlar benim saçlarım cok dökülüyor bu aralara doktora gittim testler yapti bişeyin yok dedi ama ben saçlarımin neden bu gün dokuldugunu anlamıyorum kel kalmaktan korkuyorum artik
lütfen kullandiginiz ve etkisini gordugunuz şeyler varsa benimle paylaşın

kullandığınız şampuan, saç bakım ürünleri ve beslenmeniz de etkili. bir de az su içmek saçlarda cansızlık ve dökülme yapıyor diye duymuştum.

Saç dökülmesine iyi gelen bitkisel kürler var..İnternetten araştır onlardan uygula saçlarına..

ben bir dönem akşam yemeklerden 2 saat sonra lavanta çayı icmistim 2 günde bir. abartılı bir dökülme sorunum yoktu ama yine de dökülmeyi azalmıştı ve saçlarıma iyi gelmişti. içmek dışında yine çay yaptığım şekilde (kaynar suyu bir tutam lavantanın üstüne döküp 10 dk ustu kapali demleyerek) hazırladığım suyu sprey şeklinde saç diplerime sıkar birkaç saat bekletip yikardim. sonradan bunun dökülmeye çok iyi geldiğini de duydum zaten.

Böyle konularda hep ynı şeyi söylerim
Çam terebentin kullan şampuanına karıştır. Ben çok memnun kaldım

Böyle durumlarda en etkili yöntem kafaya takmamak. Saçlarım o kadar gürdü ki ayda 3 kere ara makas attırmadan rahat edemezdim. Her kuaföre gittiğimde millet şok olurdu bu ne bunlarla yastık doldurulur diye. Sonra 1 ay içerisinde 5-6 kere saçımı boyadım. O saçlarımdan eser kalmadı, uçları fare kuyruğu gibi oldu kurudu vs. Zaten her taradığımda iki avuç dolusu saç çıkıyor taraktan. Ama ne yapıyorum? Hiçbir şey. :) Umrumda bile değil. Dipten 1 karış güpgür saçlarım geri uzadı, yumuşacık... En fazla şampuandan sonra güzelce krem uygula. Farklı ürün denemelerinde kel kalan insanlar var maalesef.

Doğum kontrol hapı şşe yarıyormuş diye duydum. Şampuana karıştırıyorlarmış. Kalan haplarımı anneme verdim o deneyecek, bakalım işe yarıyormuymuş.

aktarlarda sarımsaklı şampuan var o dökülmelere iyi geliyor al bir dene istersen

evet haklısın aslında en iyisi kafaya takmamak ama onuda yapmak zor oluyor her elimi attığımda döküldüğünü görünce daha çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…