- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
- Konu Sahibi okyanus_es
-
aktarlarda sarımsaklı şampuan var o dökülmelere iyi geliyor al bir dene istersenMerhaba kizlar benim saçlarım cok dökülüyor bu aralara doktora gittim testler yapti bişeyin yok dedi ama ben saçlarımin neden bu gün dokuldugunu anlamıyorum kel kalmaktan korkuyorum artik
lütfen kullandiginiz ve etkisini gordugunuz şeyler varsa benimle paylaşın
pek stresli değilim aslında sadece sınavım var yirmi gün sonra ona çalışıyorum sorun ediyorum biraz onuStresli misin şu son dönemlerde canım?
pek kullanmam aslında yada doğal bırakırım yada fön çekiyorumDuzlestirici kullaniyor musun
valla bazen gün geliyor hiç su içmediğim oluyor ondanda olabilr mi acabakullandığınız şampuan, saç bakım ürünleri ve beslenmeniz de etkili. bir de az su içmek saçlarda cansızlık ve dökülme yapıyor diye duymuştum.
onu zeytinyağına karıştırmak için aldım aslında daha kullanmadımBöyle konularda hep ynı şeyi söylerim
Çam terebentin kullan şampuanına karıştır. Ben çok memnun kaldım
onu zeytinyağına karıştırmak için aldım aslında daha kullanmadımBöyle konularda hep ynı şeyi söylerim
Çam terebentin kullan şampuanına karıştır. Ben çok memnun kaldım
evet haklısın aslında en iyisi kafaya takmamak ama onuda yapmak zor oluyor her elimi attığımda döküldüğünü görünce daha çok üzülüyorumBöyle durumlarda en etkili yöntem kafaya takmamak. Saçlarım o kadar gürdü ki ayda 3 kere ara makas attırmadan rahat edemezdim. Her kuaföre gittiğimde millet şok olurdu bu ne bunlarla yastık doldurulur diye. Sonra 1 ay içerisinde 5-6 kere saçımı boyadım. O saçlarımdan eser kalmadı, uçları fare kuyruğu gibi oldu kurudu vs. Zaten her taradığımda iki avuç dolusu saç çıkıyor taraktan. Ama ne yapıyorum? Hiçbir şey. :) Umrumda bile değil. Dipten 1 karış güpgür saçlarım geri uzadı, yumuşacık... En fazla şampuandan sonra güzelce krem uygula. Farklı ürün denemelerinde kel kalan insanlar var maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?