- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
- Konu Sahibi okyanus_es
-
evet mesvim geçişlerinde çok dökülüyor yaatresan ısırgan ozlu sampuandan ben memnunum.
sac dökülmem durdu mu? hayır.
mevsim gecislerini gormezden gelirsek; daha az dökülüyor mu? evet.
evet onuda alıp deneyim teşekkürleraktarlarda sarımsaklı şampuan var o dökülmelere iyi geliyor al bir dene istersen
Merhaba kizlar benim saçlarım cok dökülüyor bu aralara doktora gittim testler yapti bişeyin yok dedi ama ben saçlarımin neden bu gün dokuldugunu anlamıyorum kel kalmaktan korkuyorum artik
lütfen kullandiginiz ve etkisini gordugunuz şeyler varsa benimle paylaşın
Denemelisin bende tereddütle beraber başladım o kadar memnunum ki anlatamamonu zeytinyağına karıştırmak için aldım aslında daha kullanmadım
denicem çok teşşekür ederimben zamanında bemix ampül+bepanten ampül+b vitamini ampülünü bir miktar zeytin yağı ve badem yağı ile karıştırarak saç maskesi yapıyor ve saç diplerime sürüyordum. çok faydasını gördüm. ampüller eczanelerde var (umarım hala vardır, ben bunu yapalı 10 sene oldu). her paketten 5 ampül çıkıyor. 5 gün arayla ampüller bitene kadar bu maskeyi yapıp saçta 1 saat tutmak lazım. ancak badem yağı ve zeytin yağını çok koymayın. diğer bileşenlerin oluşturduğu karışım çok az oluyor. yağlar sadece saç dibine sürmeyi kolaylaştırmak için.
inşallah faydasını görürümDenemelisin bende tereddütle beraber başladım o kadar memnunum ki anlatamam
denicem çok teşşekür ederim
aa evet hemde çok kapağı bir actım baya bir ağır koku geldi :)bu arada yanlış hatırlamıyorsam kötü kokuyordu bu karışım :)
evet aslında çok haklısın şampuanlar çok kötü döküyorGün icerisinde saclara toz vs birsürü seyler bulasir..sac derisine yapisir fark etmeyiz de hic.
Gözlede görülmez.O yüzden tarak cok önemli. Hem saci kirlerden temizliyor hem sacin kendi yagini (sebum) sac uclarina kadar
cekmis olup saclarin daha saglikli oluyor kurumuyor. Kafa derisindeki olusan yag pis degildir ayrica.
Saclari günde 100 defa taramak cok sagliklidir diye söylenir ya. Iste bu dogru. Ama sadece dogru tarakla iste.
Ve saclarina yapisan kirler tozlar dan arinmis olunca sac derilerin o kirlerle kapli olmayip nefes aliyor.
Sac dökülmüyor. Tabi bu konu ayri mesele.. Belki vitamin eksikligin vardir veya baska birsey sizde..
Ve sampuan da cok önemli..sampuanlarin icerikleri korkunc. Ve uzun süreligine kullaninca da sagliksiz.
Daha bitkisel icerikli sampuanlarda var.. arastirinca bulursun.
http://3.bp.kadinlarkulubu.com/-BvyBw7ZzOYo/VBXurt8ClXI/AAAAAAAAL9o/lbv25KaCVS8/s1600/Ebelin-Bu%CC%88rsten-Keratin-Pflegebu%CC%88rste-Review-6.JPG
ilk kez duydum ilginçmiş nerden alınıyor buBı ark tavsiye etmişti ama uygulamadım bi netten bak sığır iliği saç püskurtturuyomuş ama sadece saça değmesine dikkat et omzuna falan değerse omuzda kıllanma yapıyormuş
Aynen kizlar ben de faydam olsun diye her yerde yazmaya calisirim cam terebentin bana da cok iyi geldi kesinlikle tavsiye ediyorumBöyle konularda hep ynı şeyi söylerim
Çam terebentin kullan şampuanına karıştır. Ben çok memnun kaldım
Evet krem döküyor haklisin ama o olmadan da saçı taramak çok zorGenelde stresten oluyo birde saç kremi kullanma Çok döküyor uçlarına bile kullandığımda döküyor benim saçlarımı çözüm bende bulamıyorum banada yardım ince telli ve Yağlı saçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?