Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kizlar saçlarım için yardım lütfen ; (

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
çamterebentin aldım zeytin yağına karıştırıp süryüm bakalım işe yarayacak mı

ben zamanında bemix ampül+bepanten ampül+b vitamini ampülünü bir miktar zeytin yağı ve badem yağı ile karıştırarak saç maskesi yapıyor ve saç diplerime sürüyordum. çok faydasını gördüm. ampüller eczanelerde var (umarım hala vardır, ben bunu yapalı 10 sene oldu). her paketten 5 ampül çıkıyor. 5 gün arayla ampüller bitene kadar bu maskeyi yapıp saçta 1 saat tutmak lazım. ancak badem yağı ve zeytin yağını çok koymayın. diğer bileşenlerin oluşturduğu karışım çok az oluyor. yağlar sadece saç dibine sürmeyi kolaylaştırmak için.

denicem çok teşşekür ederim

Gün icerisinde saclara toz vs birsürü seyler bulasir..sac derisine yapisir fark etmeyiz de hic.
Gözlede görülmez.O yüzden tarak cok önemli. Hem saci kirlerden temizliyor hem sacin kendi yagini (sebum) sac uclarina kadar
cekmis olup saclarin daha saglikli oluyor kurumuyor. Kafa derisindeki olusan yag pis degildir ayrica.
Saclari günde 100 defa taramak cok sagliklidir diye söylenir ya. Iste bu dogru. Ama sadece dogru tarakla iste.
Ve saclarina yapisan kirler tozlar dan arinmis olunca sac derilerin o kirlerle kapli olmayip nefes aliyor.
Sac dökülmüyor. Tabi bu konu ayri mesele.. Belki vitamin eksikligin vardir veya baska birsey sizde..
Ve sampuan da cok önemli..sampuanlarin icerikleri korkunc. Ve uzun süreligine kullaninca da sagliksiz.
Daha bitkisel icerikli sampuanlarda var.. arastirinca bulursun.

http://i.hizliresim.com/LYgELb.jpg

Son düzenleme:
evet aslında çok haklısın şampuanlar çok kötü döküyor

Bı ark tavsiye etmişti ama uygulamadım bi netten bak sığır iliği saç püskurtturuyomuş ama sadece saça değmesine dikkat et omzuna falan değerse omuzda kıllanma yapıyormuş

Bı ark tavsiye etmişti ama uygulamadım bi netten bak sığır iliği saç püskurtturuyomuş ama sadece saça değmesine dikkat et omzuna falan değerse omuzda kıllanma yapıyormuş
ilk kez duydum ilginçmiş nerden alınıyor bu

Genelde stresten oluyo birde saç kremi kullanma Çok döküyor uçlarına bile kullandığımda döküyor benim saçlarımı çözüm bende bulamıyorum banada yardım ince telli ve Yağlı saçlarım

Genelde stresten oluyo birde saç kremi kullanma Çok döküyor uçlarına bile kullandığımda döküyor benim saçlarımı çözüm bende bulamıyorum banada yardım ince telli ve Yağlı saçlarım
Evet krem döküyor haklisin ama o olmadan da saçı taramak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…