Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engellemek aklına gelmedi mi cidden? Yoksa merak mı ettin?
deneyin en azındanEngellerden başka hesap açıp msj atar diyekorkuyorum
Merak ettim
O zaman mesaj atıp sor kimsiniz diye. Ama dikkatli ol. Bu tarz şeylerin sonu yasak aşka gidebiliyor
Engelle mesaj atarsa esine gosterirsin niye geriliyorsun ki anlayamadm gnde hepimizin basina geliyor acipta bakmiyorm kim eklemis diye ekleyen kisiden zaten haberim olur gerilmenizin var mi bi sebebi
Ne diye yok sayıp duruyorsunuz? Engelleyin gitsin.Slm kızlar instadan biri sürekli isek atıp duruyor. Yok sayıyorum o İnatla atıyo bazen gün içinde 5 6 kere yok saydık a atıyo. Yaklaşık 2 haftadır.erkek profili ortak arkadaş yok çok merak ettim. Eşim le paylaşmalımıyım sizce. Teşekkürler. Çokta. Korkarım böle şeylerden
Tanimadignz insansa bakmassinz bile es gecersinz su anda hc resim.olmamasina ragmen gezinmek icin actim sosyal medya kullanmiyorum 400 tane ekleme talebi var neredeyse bakmiyorum.bile bnce dikkat edin kendinize de durust olun oyle yok yere merak etmeseniz daha iyiSebeb yok ama bu kadar ısrar neden dedirtti
Tanimadignz insansa bakmassinz bile es gecersinz su anda hc resim.olmamasina ragmen gezinmek icin actim sosyal medya kullanmiyorum 400 tane ekleme talebi var neredeyse bakmiyorum.bile bnce dikkat edin kendinize de durust olun oyle yok yere merak etmeseniz daha iyi