Kizlar seven kişinin Ahi tutar mı böyle bir şeye şahit oldunuz mu?

tcetveli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2015
2.188
302
123
Kizlar özel hayatımı anlatmicam ama sözü sürekli değişen bir erkek var diyelim ve kızı sürekli istekleri için bulunduruyor seven kizin Ahi tutar mı böyle birşey yasadiniz mi

Kizlar özel hayatımı anlatmicam ama sözü sürekli değişen bir erkek var diyelim ve kızı sürekli istekleri için bulunduruyor seven kizin Ahi tutar mı böyle birşey yasadiniz mi
Kız seviyorum diye bile bile kendini kullandırıyorsa kendi edip kendi buluyor demektir.

tutacak bir ah göremedim.

Böyle şeylere inanmıyorum, ahı mahı boş ver de seni üzen insanları çıkarmaya bak hayatından. Hepi topu bir tane ömrümüz var.

Siz seviyosunuz diye karşıdaki de sizi sevmek zorunda değilki niye ahı tutsun

Kızın aklı neredeymiş ? Hiç kimseyi hayatınızın merkezinde görmeyin gidecekmiş gibi alıştırın, sonra böyle saçmalıyorsunuz , her sevenin de ahı tutsaydı dünyada insan kalmazdı , yetimin mazlumun ahını yerde bırakmaz allah ama böyle gönül işlerini bilmiyorum görmedim ahı tutan falan.

evet benim ahım tutmustur eski sevgilime ve değişti

Bak canım kızın aklı nerdeymis derken erkek çok iyi davranıyor ilgileniyor vs vs....ama olmadık şeyler yaşatıyor ben sadece sevdim niye bunları yaşadım merak ettim yaşatan yasayacak mi diye bir sürü kız var karşı taraf Seviyo zannedip yüzüstü kalan bu herkesin başına gelebilir

ben bu yasima kadar 1 ni gordm amma o adam kizi aldadib adina olan eve el koydu kendi adina gecirdi evi sonra kizdan ayrildi 8 yil sonra adamin bir arkadasina sordm nasildir bankalarda boyuk bir borc batagdindadir dedi her seyini satms o anda aglima o kiz geldi cunki yillarla goz yaslari durmadi tek gunahi sevmek idi

ben birebir şahidim beddua etmedi belki üzülen kişi bilmiyorum ama üzen kişi baya bir çekti Allahın takdiri.

İlahî adalet diye bir şey var
Yarına kalsa da yanına kalmaz
Acı döner gelir karması var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…