Tabiki değil ama sevmeyip niye birlikte oluyor 2 yıl niye geçiriyor her zaman niye dibinde istiyoNasıl düşünmem gerekiyordu hala aynı şeyi söylüyorum siz seviyorsunuz diye karşıdaki insanda sizi sevmeye mecburmu
Yine dediğime geliyorsun işte, yazımda ne demişim ? kimseye güvenmeyin, seviyorum deyip kandırılırsınız ve böyle şeyler yaşarsınız diyorum anlatabildim mi ? önce seviyorum der sonra sevgisi biter sen yaşadıklarınla kalırsın , bu zamana kadar bende sevdim sevildim sandım ama sırf seviyorum diye olmadık şeyler yapmadım karşı tarafa hep kuşkuyla baktım ve bir zarar görmedim , kızların başına ne geliyorsa kendi saflıklarından enayiliklerinden geliyor emin ol, aşktan gözleri kör oluyor elin oğluna anası babasına guvenmediği kadar güveniyor , yok yapmaz etmez beni seviyor şu bu , sonrada ahım tutar mı vs. evde salya sümük , bu tür şeyleri düşünüyor , adamlarda hayatlarına devam ediyo mutlu mesut yaşıyor yuva kuruyor keşke anlayabilseniz...Bak canım kızın aklı nerdeymis derken erkek çok iyi davranıyor ilgileniyor vs vs....ama olmadık şeyler yaşatıyor ben sadece sevdim niye bunları yaşadım merak ettim yaşatan yasayacak mi diye bir sürü kız var karşı taraf Seviyo zannedip yüzüstü kalan bu herkesin başına gelebilir
Haklısın sende haklısın ne deyimYine dediğime geliyorsun işte, yazımda ne demişim ? kimseye güvenmeyin, seviyorum deyip kandırılırsınız ve böyle şeyler yaşarsınız diyorum anlatabildim mi ? önce seviyorum der sonra sevgisi biter sen yaşadıklarınla kalırsın , bu zamana kadar bende sevdim sevildim sandım ama sırf seviyorum diye olmadık şeyler yapmadım karşı tarafa hep kuşkuyla baktım ve bir zarar görmedim , kızların başına ne geliyorsa kendi saflıklarından enayiliklerinden geliyor emin ol, aşktan gözleri kör oluyor elin oğluna anası babasına guvenmediği kadar güveniyor , yok yapmaz etmez beni seviyor şu bu , sonrada ahım tutar mı vs. evde salya sümük , bu tür şeyleri düşünüyor , adamlarda hayatlarına devam ediyo mutlu mesut yaşıyor yuva kuruyor keşke anlayabilseniz...
Bak anlamadiniz başta yani 1 yılda bana dediki evlenicez vs bu tarz konusurduk hepsonra değişti sonra ev tutucaktik bana gelecekten bahsediyirdu daha geçen yaz benim için ağlayıp zirladigini biliyorum bende her seferinde umutlandim cinsel istek için değil misal sınavları vardı ve evde tekti bende saf gibi ne yer ne içer hep bunu düşündüm yemek yaptım hep yanında bulundum hastalandı dibindeydim ama ailesinin yanına memlekete gitti sınav sonucunu bekliyorduk sürekli bana msj attı okulu ara lütfen öğren lütfen okula git benim için öğren sonra bana birden konuşmak istemiyor um dedi çok tutarsız davrandı bunun karşısında nasıl düzgün dusunebilirdim kiAnlamadım sadece cinsel ilişki için kızı el altında mı tutuyor..alan razı satan razı çıkar çatışmasına girince ah tutar mı diye bir olgu yok valla kardeş.
Suan birlikte değilimAllah her kuluna akıl vermiş fikir vermiş, kullanmak kendi tekelimizde. Sen karsındaki hödüğün her lafına kötü körüne inan, kendini kullandır, sonrada beddua et. Ayrıl arkadasım, ahının tutması içinmi hala birliktesin, gözlerinle görebilmek icin yani? Ne tür bi fantezileriniz var arkadas ya! Ah tutar tabi tutmasına ama sen onun ne mal oldugunu biliyorsun, ayrılmadan kendi kullandırmaya devam edersen ah mah tutmaz kusura bakma
Allah her kuluna akıl vermiş fikir vermiş, kullanmak kendi tekelimizde. Sen karsındaki hödüğün her lafına kötü körüne inan, kendini kullandır, sonrada beddua et. Ayrıl arkadasım, ahının tutması içinmi hala birliktesin, gözlerinle görebilmek icin yani? Ne tür bi fantezileriniz var arkadas ya! Ah tutar tabi tutmasına ama sen onun ne mal oldugunu biliyorsun, ayrılmadan kendi kullandırmaya devam edersen ah mah tutmaz kusura bakma
Bak anlamadiniz başta yani 1 yılda bana dediki evlenicez vs bu tarz konusurduk hepsonra değişti sonra ev tutucaktik bana gelecekten bahsediyirdu daha geçen yaz benim için ağlayıp zirladigini biliyorum bende her seferinde umutlandim cinsel istek için değil misal sınavları vardı ve evde tekti bende saf gibi ne yer ne içer hep bunu düşündüm yemek yaptım hep yanında bulundum hastalandı dibindeydim ama ailesinin yanına memlekete gitti sınav sonucunu bekliyorduk sürekli bana msj attı okulu ara lütfen öğren lütfen okula git benim için öğren sonra bana birden konuşmak istemiyor um dedi çok tutarsız davrandı bunun karşısında nasıl düzgündusunebilirdim kiAllah her kuluna akıl vermiş fikir vermiş, kullanmak kendi tekelimizde. Sen karsındaki hödüğün her lafına kötü körüne inan, kendini kullandır, sonrada beddua et. Ayrıl arkadasım, ahının tutması içinmi hala birliktesin, gözlerinle görebilmek icin yani? Ne tür bi fantezileriniz var arkadas ya! Ah tutar tabi tutmasına ama sen onun ne mal oldugunu biliyorsun, ayrılmadan kendi kullandırmaya devam edersen ah mah tutmaz kusura bakma
Bak anlamadiniz başta yani 1 yılda bana dediki evlenicez vs bu tarz konusurduk hepsonra değişti sonra ev tutucaktik bana gelecekten bahsediyirdu daha geçen yaz benim için ağlayıp zirladigini biliyorum bende her seferinde umutlandim cinsel istek için değil misal sınavları vardı ve evde tekti bende saf gibi ne yer ne içer hep bunu düşündüm yemek yaptım hep yanında bulundum hastalandı dibindeydim ama ailesinin yanına memlekete gitti sınav sonucunu bekliyorduk sürekli bana msj attı okulu ara lütfen öğren lütfen okula git benim için öğren sonra bana birden konuşmak istemiyor um dedi çok tutarsız davrandı bunun karşısında nasıl düzgündusunebilirdim kiSeven kız da akıllı olsun kendini daha çok sevsin. Böyle heriflerin elinde oyuncak olmasın.. Ah etmekten daha iyi yapabildiği şeyler olsun yani..
Sen senin kürtaj yapmana sebep olan adamla birliktemisin hala? PES.Bak anlamadiniz başta yani 1 yılda bana dediki evlenicez vs bu tarz konusurduk hepsonra değişti sonra ev tutucaktik bana gelecekten bahsediyirdu daha geçen yaz benim için ağlayıp zirladigini biliyorum bende her seferinde umutlandim cinsel istek için değil misal sınavları vardı ve evde tekti bende saf gibi ne yer ne içer hep bunu düşündüm yemek yaptım hep yanında bulundum hastalandı dibindeydim ama ailesinin yanına memlekete gitti sınav sonucunu bekliyorduk sürekli bana msj attı okulu ara lütfen öğren lütfen okula git benim için öğren sonra bana birden konuşmak istemiyor um dedi çok tutarsız davrandı bunun karşısında nasıl düzgün dusunebilirdim ki
O zaman Hakkı'na girmiş, ahını almış durup dururken böyle davranmaya basladıysa. Ama sana tavsiyem ahım tutarmı diye bekleyip durma, Allah'a havale et. O alır sen merak etme. Düşündükçe daha cok yıpranırsın, nedenini anlamaya calısma neden böyle davrandığının, dengesizin biriymiş işte iyiki evlenmemişinSuan birlikte değilim
Bak anlamadiniz başta yani 1 yılda bana dediki evlenicez vs bu tarz konusurduk hepsonra değişti sonra ev tutucaktik bana gelecekten bahsediyirdu daha geçen yaz benim için ağlayıp zirladigini biliyorum bende her seferinde umutlandim cinsel istek için değil misal sınavları vardı ve evde tekti bende saf gibi ne yer ne içer hep bunu düşündüm yemek yaptım hep yanında bulundum hastalandı dibindeydim ama ailesinin yanına memlekete gitti sınav sonucunu bekliyorduk sürekli bana msj attı okulu ara lütfen öğren lütfen okula git benim için öğren sonra bana birden konuşmak istemiyor um dedi çok tutarsız davrandı bunun karşısında nasıl düzgündusunebilirdim ki
KürtajmıSen senin kürtaj yapmana sebep olan adamla birliktemisin hala? PES.
Hayır birlikte değilim tabikiSen senin kürtaj yapmana sebep olan adamla birliktemisin hala? PES.
Konular karistirilmasin lütfen benim konum çok derin ne ben anlatayim ne siz anlayabilirsinizKürtajmıben onu kaçırmışım! Benim ahım tutarmı diye değilde, aldırdıgımız Bebeğin ahı ikimizede tutarmı diye düşün
Biz anlayamazsak neden bizden akıl almak icin konu açtınKonular karistirilmasin lütfen benim konum çok derin ne ben anlatayim ne siz anlayabilirsiniz
Kızı kullanıyor işte Apaçık ortada, çok var böyle ilişki etrafta, Allah Erkeğe de kadına da akıl fikir vermiş vicdan vermiş kendini kullandırmayacak kadın da, evli olsa bile maddi manevi kullandırmayacak kendini , bile bile lades diyenin ahı tutmaz Allah akıl verdim kulum onu kullan derTabiki değil ama sevmeyip niye birlikte oluyor 2 yıl niye geçiriyor her zaman niye dibinde istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?