Bazı kizlar varki gerçekten anlamıyor daha öncede konu acmistim çok tepki oldu ve kapatmak zorunda kaldım herkes mükemmel degilki herkes onyargiliBiz anlayamazsak neden bizden akıl almak icin konu açtın
Kizlar özel hayatımı anlatmicam ama sözü sürekli değişen bir erkek var diyelim ve kızı sürekli istekleri için bulunduruyor seven kizin Ahi tutar mı böyle birşey yasadiniz mi
Hala birlikte değilim tabiki psikolojim bozuldu ciddi anlamdaKız bunları bile bile hala onunlaysa hiçbişeyi tutmaz onun..
Nasıl tuttu merak ettim.evet benim ahım tutmustur eski sevgilime ve değişti
İlahi adalete inanan insan kin ve intikam duygusundan uzak olan insandır.
Gencin ve cok yorgunum gerçekten yorumun için çok teşekkür ederim tek olumlu yorum yapansinDurum ayrılık yeni mi bilmiyorum yeniyse butür sorgulamalar oluyor. Psikoljide buna inkar sorgulama pazarlık kabullenme ve öfke denir sırayla...Kısa sürede toparlarsın umarım..Ah konusu...Bazıları bazılarını üzebiliyor ve kul hakkı diye birşey var..Allaha havale etmen çok normal...Senin hatan sonradan da olsa onun kullanmasına izin vermiş olman..İlk anda olsa belki buna izin vermeyecektin.Ama içine yer edince bir kişi sonrasında işler tersine döndüğünde geri dönüşsüz bir yola girmiş olabiliyor kişi..Vermiş oldupun değeri geri alabilmek..Allah bunu nasib etsin sana..Yaşın gençtir ne güzel...Bir dahaki sefere en baştan tedbirli ol...Ozaman geri dönüşü çok zor olmaz..Bu farklı deyip masum yüzlerine aldanma...Cinsellik yaşama.O an güzel gelse de pişman olursun..Bak gençsin seçeneklerin çok...Belki de bu ilk aldanışın yorgun değilsin...Umarım aileden sevgiye aç bir tip değilsindir.Bunlar hep onun vukuatı oluyor genelde..Ve kimse kimsenin geçtiği yolları ortamı bilemez.Dışardan katı konuşmak kolay gelir insanlara.Böylesi sözler yüzünden kendini daha kötü hissetme..Onun sana kötülüklerini düşün...Daha iyi biri olabilecek gençsen eğer.Arkasında dur yaşadığın cinselliğin.Bu şekilde evlenenler yok değil.Tövben Allaha olsun.Kuluna başom eğilmesin.
Çok haklısın gerçekten ama sevince insan kör oluyor ama gerçekten çok haklısınHer şeyin özeti bu..
Şiştim dünden beri bu tarz konulardan.
Elin 5 para etmez heriflerine kendinizi harcatıyorsunuz, peşlerinden sürünüyorsunuz, sonra ahım tutar mı..
Birlikte değilsen bırak. Adam yüzünden bebeğinden oldun sen. Cezasını bir şekilde bulacak. Kötü durumda olmasını bekleme. Onu affetme hiçbir zaman ama kin de duyma. Bırak allahından bulsun. Ama sürekli cezasını buluşumu diye düşünme çünkü elbet bulacakHayır birlikte değilim tabiki
Kız ilişkiyle ilgili bişey bilmiyor ki. Çocuk kendini tutamamış. Kız hamile kalıyor bebeği istiyor çocuk istememiş o yüzden kürtaj olmuş kız istemeyerekte olsa.Kürtajmıben onu kaçırmışım! Benim ahım tutarmı diye değilde, aldırdıgımız Bebeğin ahı ikimizede tutarmı diye düşün
Ben bir kere şahit olmustum aslinda
Konu böyle evet yeminki arkamda dursa dogururdum onu geçtim nüfus kağıdı çıkarmam gerekicekti bebeğim için onu bile istemedi ben hepsini düşündüm o adamı geçtim babasız da doguramazdim bebegime büyüyünce bir şekilde aciklamam gerekecekti ben öyle bebek olabiliyor gerçekten yeminki bilmiyodum reglim gecikti hep internette okudumKız ilişkiyle ilgili bişey bilmiyor ki. Çocuk kendini tutamamış. Kız hamile kalıyor bebeği istiyor çocuk istememiş o yüzden kürtaj olmuş kız istemeyerekte olsa.
bıraktım zaten evet o an kafama dank etmemisti ama bebeğim den oldum en acı tecrübe yi yaşadımBirlikte değilsen bırak. Adam yüzünden bebeğinden oldun sen. Cezasını bir şekilde bulacak. Kötü durumda olmasını bekleme. Onu affetme hiçbir zaman ama kin de duyma. Bırak allahından bulsun. Ama sürekli cezasını buluşumu diye düşünme çünkü elbet bulacak
Çok haklısın gerçekten ama sevince insan kör oluyor ama gerçekten çok haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?