Kızlar silik testtt bir bakın

O kadar saçma ki 5 dkka da çıkarsa kesin gebelik deniyor benim daha önce 5 dkka da çıktığı da oldu gebelik yoktu
Benim degil 5 dakka 5 saniye de çıktı dün. Hatta t çizgisi c cizgisinden once çıktı. Bunlarda son halleri iki kere yikadim hatta ovaladim gitmedi bile. Ama kanda <1.20 diyor

Eklentiler

• IMG_20220603_093751.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20220603_174158.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 89
Benim degil 5 dakka 5 saniye de çıktı dün. Hatta t çizgisi c cizgisinden once çıktı. Bunlarda son halleri iki kere yikadim hatta ovaladim gitmedi bile. Ama kanda <1.20 diyor
İnanmıyorum senin de nasıl net gecikince mi yaptın bu testleri sen

İnanmıyorum senin de nasıl net gecikince mi yaptın bu testleri sen

Canım göğüslerim aşırı şiş özellikle sol çok ağrıyor batıyor sızlıyor uçları kızardı hatta birde kasık ve vajinal ağrım var akıntım da bir şeffaf bir beyaz belli olmuyor
Ben de bu ay klomen kullandım.sanirim artık herkes biliyor her postun altına yazıyorum sekizinde adet tarihim ama belirtim yok sadece birkaç gündür kasıklarımda hafif ağrı akıntım var göğüslerim ara ara ağrıyor ama neredeyse hissedilmeyck derecede ilk kez. Bir de dünden beri benimde aniden vajinama ağrı atiyor

Eee çok güzel gebelik belirtilerine çok benziyor ne zaman bat gününüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…