- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Hayır vermedim ya kuruma gibi duruyor kan vermeye gitmek istemiyorum o yüzden
Bekliyorum da bakalım ya adetlerim çok düzensiz mesela geçen ay 2 sinde oldum bu ay olmadım takvimime göre de daha 7 gün var gösteriyor demek ki 40 günde bir oluyorumbir kaç gün daha bekle inşallah vardır
Büyük hayal kırıklığı oluyor ben artik test yapmamaya karar verdim adet geçer geçmez direk kan testi nokta. Ne yapalimBende sizinle aynni durumdayım dun iki kere test yaptim aninda silik cizgi cikti buna guvenerek kan verdim sonuc 1.20
O kadar saçma ki 5 dkka da çıkarsa kesin gebelik deniyor benim daha önce 5 dkka da çıktığı da oldu gebelik yoktuBüyük hayal kırıklığı oluyor ben artik test yapmamaya karar verdim adet geçer geçmez direk kan testi nokta. Ne yapalim
Benim degil 5 dakka 5 saniye de çıktı dün. Hatta t çizgisi c cizgisinden once çıktı. Bunlarda son halleri iki kere yikadim hatta ovaladim gitmedi bile. Ama kanda <1.20 diyorO kadar saçma ki 5 dkka da çıkarsa kesin gebelik deniyor benim daha önce 5 dkka da çıktığı da oldu gebelik yoktu
İnanmıyorum senin de nasıl net gecikince mi yaptın bu testleri senBenim degil 5 dakka 5 saniye de çıktı dün. Hatta t çizgisi c cizgisinden once çıktı. Bunlarda son halleri iki kere yikadim hatta ovaladim gitmedi bile. Ama kanda <1.20 diyor
İnanmıyorum senin de nasıl net gecikince mi yaptın bu testleri senBenim degil 5 dakka 5 saniye de çıktı dün. Hatta t çizgisi c cizgisinden once çıktı. Bunlarda son halleri iki kere yikadim hatta ovaladim gitmedi bile. Ama kanda <1.20 diyor
Adet günümde yaptım. Yumurtlamadan 13-14 gün sonra çatlamadan 11 gün sonra. Bu ay ovulasyonla takip etmiştim. Bende inanamadim ama malesefİnanmıyorum senin de nasıl net gecikince mi yaptın bu testleri sen
Gerçekten çok şaşırdım Adet oldunuz mu şimdiAdet günümde yaptım. Yumurtlamadan 13-14 gün sonra çatlamadan 11 gün sonra. Bu ay ovulasyonla takip etmiştim. Bende inanamadim ama malesef
Hayır hic birşey yok hic olacak gibi de degilimGerçekten çok şaşırdım Adet oldunuz mu şimdi
Benim tüp bebek transferin 12. Günü test vermem gerekirken 6. Günü yaptım çıktıKuzum sen bunu gecikmenin 6. Günü mü yaptın
Bence birdaha kan testine gitmelisn o zamanHayır hic birşey yok hic olacak gibi de degilim
Bi hafta icinde olmazsam doktora gidicem direkBence birdaha kan testine gitmelisn o zaman
Ben geçen ay 72 gün olmadım gittim pco çıktı bendeBi hafta icinde olmazsam doktora gidicem direk
Belirtin var miBenim bugün tam adet günüm aslında daha mı koyu çıkması gerekirdi acaba adet olmadım ama normalde de geciktiğim olur
Belirtilerin var mı bende bu ay klomen kullandım hâlâ belirtim yokVar zaten gelecek hata keseyle bebeği görmeye gidicez inşallah
Ben kuruma çizgisi bile görmedim iki yıldırBenim degil 5 dakka 5 saniye de çıktı dün. Hatta t çizgisi c cizgisinden once çıktı. Bunlarda son halleri iki kere yikadim hatta ovaladim gitmedi bile. Ama kanda <1.20 diyor
Canım göğüslerim aşırı şiş özellikle sol çok ağrıyor batıyor sızlıyor uçları kızardı hatta birde kasık ve vajinal ağrım var akıntım da bir şeffaf bir beyaz belli olmuyorBelirtin var mi
Ben de bu ay klomen kullandım.sanirim artık herkes biliyor her postun altına yazıyorumCanım göğüslerim aşırı şiş özellikle sol çok ağrıyor batıyor sızlıyor uçları kızardı hatta birde kasık ve vajinal ağrım var akıntım da bir şeffaf bir beyaz belli olmuyor
Eee çok güzel gebelik belirtilerine çok benziyor ne zaman bat gününüzBen de bu ay klomen kullandım.sanirim artık herkes biliyor her postun altına yazıyorumsekizinde adet tarihim ama belirtim yok sadece birkaç gündür kasıklarımda hafif ağrı akıntım var göğüslerim ara ara ağrıyor ama neredeyse hissedilmeyck derecede ilk kez. Bir de dünden beri benimde aniden vajinama ağrı atiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?