Eee çok güzel gebelik belirtilerine çok benziyor ne zaman bat gününüzBen de bu ay klomen kullandım.sanirim artık herkes biliyor her postun altına yazıyorumsekizinde adet tarihim ama belirtim yok sadece birkaç gündür kasıklarımda hafif ağrı akıntım var göğüslerim ara ara ağrıyor ama neredeyse hissedilmeyck derecede ilk kez. Bir de dünden beri benimde aniden vajinama ağrı atiyor
Bende de o var illetten o yüzden tüp bebek yaptırdım Allah yardım etsinBen geçen ay 72 gün olmadım gittim pco çıktı bende
Kaç sene sonra tüp bebek yaptırdın canım yumurtlamanda mı sıkıntı vardıBende de o var illetten o yüzden tüp bebek yaptırdım Allah yardım etsin
Ben çok beklemedim 3 senem doldu nisanda mayısta da transfer oldum yumurtam çok oluyodu kiste dönüşüyoduKaç sene sonra tüp bebek yaptırdın canım yumurtlamanda mı sıkıntı vardı
Bende henüz kist olmadı 1 senedir ama bilmiyorum belki olur kistte olmadı çünkü gebelik 1 senedirBen çok beklemedim 3 senem doldu nisanda mayısta da transfer oldum yumurtam çok oluyodu kiste dönüşüyodu
Sekiz Haziran iki buçuk yıldır bekliyorum umarım bu ay gebe olurum çok istiyorumEee çok güzel gebelik belirtilerine çok benziyor ne zaman bat gününüz
Umarım canım vallahi o kadar yorucu bir dönem ki seni çok iyi anlıyorum, ilaç kullandın mı hiç vitamin falanSekiz Haziran iki buçuk yıldır bekliyorum umarım bu ay gebe olurum çok istiyorum
Folik asit kullanıyorum sadece vitamin değerlerim normalUmarım canım vallahi o kadar yorucu bir dönem ki seni çok iyi anlıyorum, ilaç kullandın mı hiç vitamin falan
Yok tüp bebekten önce diyorum ilaçlı bir tedavi geçirdin mi klomen falan meselaFolik asit kullanıyorum sadece vitamin değerlerim normal
Bu ay klomen kullandım zatenYok tüp bebekten önce diyorum ilaçlı bir tedavi geçirdin mi klomen falan mesela
Bana vermedi iste doktor, geçen ay gittim 64 kiloyum zayıfla diye şeker ilacı verdi birde gynopol diye bir takviye edici gıda onlardan da umudum yokBu ay klomen kullandım zaten
Çok kilolu degilsinkiBana vermedi iste doktor, geçen ay gittim 64 kiloyum zayıfla diye şeker ilacı verdi birde gynopol diye bir takviye edici gıda onlardan da umudum yok
Onu bende anlamadım bana da sana dediğini dedi iste yumurtlaman çok ama çatlayacak boyuta gelmiyor dedi bana da ee madem insan baska birssy verir bu takviye edici onun içinmiş ama burda okudum şok da ise yarayan yokÇok kilolu degilsinki
İnşallah olmaz benim başka bi problemim yoktu yani birden fazla yumurtladığım için kist oluyodu o kadarBende henüz kist olmadı 1 senedir ama bilmiyorum belki olur kistte olmadı çünkü gebelik 1 senedir
Bana da yumurtlaman fazla dedi prolaktin yüksekti birde yumurtlaman fazla olduğu için büyümüyor dedi ama baktığında alttan muayne ile çatlamış yumurtam vardı geçen ay değerlendirmemisim malesfİnşallah olmaz benim başka bi problemim yoktu yani birden fazla yumurtladığım için kist oluyodu o kadar
Yani catlatm iğnesi daha mantıklı uğraştırıyor lar isteOnu bende anlamadım bana da sana dediğini dedi iste yumurtlaman çok ama çatlayacak boyuta gelmiyor dedi bana da ee madem insan baska birssy verir bu takviye edici onun içinmiş ama burda okudum şok da ise yarayan yok
Bencede kesinlikle özele de gittim aslında direk ücretiyle yapsaydı madem sabır zaman dalan diye gönderdi beniYani catlatm iğnesi daha mantıklı uğraştırıyor lar iste
Taş olsa catlardi valla sabır sabır sabırBencede kesinlikle özele de gittim aslında direk ücretiyle yapsaydı madem sabır zaman dalan diye gönderdi beni
Evleneli 9 ay olmuş benim 1 sene dedim ama doktora tedavi başlasın diye yalana bile başvurdumTaş olsa catlardi valla sabır sabır sabır
2 buçuk sene dir her ay negatif görüyorum benEvleneli 9 ay olmuş benim 1 sene dedim ama doktora tedavi başlasın diye yalana bile başvurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?