kizlar sinirimden agliyorum.

sinirimden yanlis yaziyorum hep.bebegin kemik suyu var dolapta gunluk kemik suyu icirmem lazim adamin umrunda degil.ablalariyla ediyordur dedikodu simdi.en nefret ettigim hareketi de bu ablalariyla dedikodu etmesi
niye boyle bi adamdan sans istediniz?
adamn umrunda degilsinz. barisma talebide sizden gelmis. nasil sogumuyosunuz?

Bencil insanlardan nefret ediyorum. Birakin koyuyle ailesiyle mutlu mesut takilsin. Bebeginizle disari cikp gezin siz de.ne hali varsa gorsun

Sizin bu 2.nick mi yıldızlıgeceler gibi nickiniz var mıydı eski konunuza baktım da birbirinize benziyor yaşadıkşarınız

Davayı sizmi açtınız?Neden denemek istediniz?Yazdıklarınızdan aslında boşanmak isteği ile açılan bir dava değilde,pişman olsun isteği ile açılan bir dava gibi geldi.Seviyorsunuz yada belki boşanmak sizi korkutuyor.Hem alışkanlıklar,çevre,aileyi üzmek,çocuk hepsini birden düşününce hiç kolay bir süreç değil..Birde görmezden gelinmek,bir kadın olarak kaybedilmekten korkulmayan biri olmak üzücü,can yakıcı..
Ama o adam değişmez çünkü ona göre sorun yokki.Hani bazen öyle tipler oluyor ona anlattığını duvara anlatsan o bile yosun tutar bir şey olur tepki verir.Ama öylesi tiplerde olmuyor.Tabi seçim sizin kolay bir şey değil elbet diyememki boşanın..Ah o dört duvarlar kimlerin nelerini saklıyorda yıkıp çıkmak kolay olmuyor..Allah yardımcınız olsun..

sadece bu konuya bakarak ben biraz abartı tepkiler görüyorum. evet yorulmuş olabilirsiniz ama adam okuduğum kadarıyla hadi hadi çabuk gibi şeyler demiş. yardım istediniz mi? şunu halletmem gerekiyor bunu halletmeden gidemem dediniz mi. bence iletişim sorunundan kaynaklı karşılıklı tahammülsüzlük var sizde. birbirinize tahammül edemiyorsanız da evet ayrılın bence de.

davayi o acti.ben yalvardim yakardim.davayi cekmem dedi.4 eylule kadar deneyelim dedik iste.ama yok ben kafamda bitirdim artik.evdeki her seyi ablalarina anlatiyor.dedikodumu yapiyor sonra gelip ne var bunda herkes herkesin hakkinda arkasindan konusur diyor.gecende bebek dustu kendisi dusurdu ben de cildirdim cunku defalarca uyarmistim kanepenin ustune birakip yalniz koyma coxugu diye.kanepeye koy sen cocugu sonra da git baska odaya delirdim.buna kizdim bagirdim. .......gibi g.....z....k....li hemen gitmis yegenine anlatmis bebek dustu diye delirdi bana kizdi bilmem ne .yegeni de bana diyor yenge gecmis olsun bayagi panik olmussun bebek dusunce diye

Ben sizin mesajlarınızı okurken yoruldum .sürekli benzer şeyleri tekrar edip duruyorsunuz .ayrıca hergun kemik suyu içmesi gerek vs de biraz abartılı geldi .organik pazarda satılanların gerçekten organik olduğuna inanıyor olmanız da ayrı bir durum .
Eşinizin dedikodu vs yapması çok çirkin ama siz de çok masum gelmediniz bana

Bebek konusunda biraz obsesif olduğunuzu biz de fark etmiştik.
Şimdi yeğeninin de söylediğini yazdınız.

Bize kızmak, ters cevap vermek yerine aynada kendinize bir bakın. Bu forumdaki kadınlar benim düşmanım değil, ben çaresizliğimi yazdım, onlar da bana yardımcı olmak istiyorlar deyin.

Eşinize tertemiz, suçsuz günahsız demiyoruz.
Ama ikiniz de ateşe körükle gidiyorsunuz.
İkiniz de inatlaşıyorsunuz.
Böyle hiç bir yere varamazsınız.

Kabul edin. Zor bir kadınsınız.
Hepimiz anne olduk. Ama sizin kadar obsesif olmanın hem bebeğimize hem kendimize hem evliliğimize zarar vereceğini görebiliyoruz.
Yapmayın. Etmeyin.

Aman Allahim.
ben adami onlarca kez uyariyorum bebek donmeye basladi cok tehlikeli diyorum yalniz birakma kanepede ya da yere yatir diyorum adam sallamiyor kaneoeye yatirip basindan ayriliyor bebegin ben de kiziyorum ve obsesif oluyorum.evet tebrik ederim.sizinki de über bir tespit oldu.

Siz kocam bornozun altından popomu elleyip sonra bebeği sevdi diye konu açan üye miydiniz???

Sayfalar geçti

Bebek kaç aylık öğrenemedik 4-5 aylık vs galiba

Ben ikinizin de Bebekli hayata uyum sağlayamadığınızı düşünüyorum

Siz bebeğe odaklısınız eşiniz de bundan şikayetçi

Bir de iletişim sorununuz var karşılıklı

Burada dahi köye gitme yerine olan alternatifinizi yazmadınız ailecek başka şey yapalım demiyorsunuz adama

Eşinizin dün köye gidelim demesine karşı çıkmayıp şunu bunu yaparız demeyip bugün kuaför diyorsunuz mesela

Erkek anlayamıyor sizin değerlendirmelerinizi

Daha açık konuşmalısınız

Hazirandaki konusunda bebek 4 aylıkmış

Şimdi eski konuya da baktım

Yani orada bebeğe takıntılı olduğunuzu kendiniz yazmışsınız

Mesela Bebek ve köy sizi neden tedirgin ediyor bu kadar

Yani Bebek emeklese ya da yürüse anlarım kirli vs dersiniz de kucak bebeğine ne olur köyde

Bunu eşinizden bağımsız düşünün

Mesela eşim sebze almaktan anlamaz dediniz koca Adam neden anlamaz acaba o anlasa da siz memnun mu kalmazsınız

Ya da Bebek ile köy olur mu sorunuzun dayanağı ne orada neden kalmak istemiyorsunuz pis mi oda mı yok Kv yi mi sevmiyorsunuz

Bir de şimdiye kadar günübirlik gittiniz madem bu sefer hem kalmayı kabul edip hem niye gerildiniz neden gidip gelelim kalmayalım demediniz

Biz buradan geçiştirmeye çalıştığınızı kendinizce öteleme davranışı sergilediğinizi hissettik eşiniz de muhtemelen böyle düşünüp kızdı

Mesela bebeğin kemik suyu neden dert

Koy kavanoza git

İlerleyen süreçte hiç evden çıkamazsın böyle giderse, daha rahat olmalısın

Eşinle iletişimde sıkıntınız olduğu kesin

Madem barışacağız dediniz karşılıklı konuşmayı öğrenmelisiniz

Geçen konusuna yazdığı:

arkadaslar dogum sonrasi donem kabusum oldu.uzun yazip sizleri yormak istemiyorum.eski konularimda da bahsettim.berbat giden bir evliligim var.18 yasimdan beri anksiyete depresyon obsesyon tedavisi goruyorun ilaclar fayda etmiyor.birakinca ayniyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…