kizlar sinirimden agliyorum.

Şimdi bu cevap gerçekten o olduğunuz anlamına mı geliyor yoksa terslediğiniz anlamına mı

Zira terslediğiniz cevaba hayır onayladım diyorsunuz da

Ayrı rahatsızlığı aynı tarz kocası ve aynı aylarda bebeği olan üslubu da benzeyen iki üye her zaman denk gelmiyor da

ben buraya yeni uye oldum bahsettiginiz uye kim bilmiuorum

ben buraya yeni uye oldum bahsettiginiz uye kim bilmiuorum

Temmuz 14 te üye olup vajinal yaradan söz edip 16 temmuz da boşanma konusunu açmışsınız

Aynı tarz rahatsızlığı olan yine eşi ile sıkıntıları olan üye var ve şu an üyeliği kapalı

Burada devam konusunu farklı üyelikle açmak moda

Bize de onu çağrıştırdınız o değilseniz kibarca söylersiniz olur biter

Size göre çözebiliyor musunuz

Ona göre çözebiliyorsunuz da olayda çözülemediği açık
bak esime gore basbasa zaman gecirmek anlamsiz zaten surekli birlikteyiz.ha benim sevdigim hoalandigim aktiveteleri yapmasi icin ruhsal olarak butunlesmemiz gerekiyormus.benimle ruhsal olarak butunlesemiyormus.evin icindeki her olayi ablalarina anlatip dedikodumu yaparak nasil butunlesecekse.surekli caba gostermem gerek onun gonlune ulasabilmek icin anliyor musun o ise benik gonlume ulasmak icin caba gostermiyor

ya canim onun es olarak cok hatasi var hatali yalnİz ben değilim

Bakın hatalı olabilir o ayrı ama terapiyi eşim kendin çözersin dedi ve bıraktım diyorsunuz siz çözeceğinize inanıyor musunuz

İnanmıyorsanız terapiye devam

Bakın günde onlarca konu açılıyor

Konuyu kapalı yazdığınız halde herkes bebeğe karşı pimpirikli misin vs dedi demek ki bu sizi tanımayanlar tarafından dahi hissediliyor

Tedaviye devam edin huzursuz yaşam çok zordur hele de Bebekle

Size göre çözebiliyor musunuz

Ona göre çözebiliyorsunuz da olayda çözülemediği açık
ben cabaliyorum cabaliyorum bir yerde tikaninca da hah bosanacam senden yapamiyorum falan diyor iste.ben melek degilim ki 10 tane is yapsam 1 inde hatali olsam tamam iyi yaptigim seyelr gozunde sifirlaniyor hatali davranisima odaklaniyor.beni burda bebegimle yalniz birakip koye ablalarinin yanina defolmasi dogru mu

tamam ben tedavi oldum iyilestim diyelim.adamin hatali davranislari ne olacka

Bakın o aktivite nedir ben soruyorum

İlk sayfalarda yorumum var bikinilik kumaştan palto olmaz diye

Evlenirken de böyle olan Adamdan jön çıkmaz

Ama siz açıkça isteklerinizi de getirin

Yani neden bütünleşemiyorsunuz istekler çok mu farklı

tamam ben tedavi oldum iyilestim diyelim.adamin hatali davranislari ne olacka

Onu o Zaman değerlendireceksiniz

Onun için değil kendiniz ve bebeğiniz için tedavi olacaksınız

Belki de bu sıkıntılar son bulacak belki de eşinizin size uymadığını fark edeceksiniz

gezemk dolasmak istiyorum onun gezmekten kasti akraba ziyareti.beraber film izleyelim diyorum haftasonu gunduz bana psikopat haftasonu gunduz film izlenmez diyor.her yaptigim harwketi elestiriyor vs vs...

Siz istediginiz kadar program yapin, ince ince saat hesaplayin. Karsinizdaki okuzse ve programinizi sallamiyorsa hicbir anlami yok.

Konu sahibinin diğer konusu anasayfaya gelince hatırladım
Buradaki hanımlar konuyu basit eş anlaşamaması ve kayınvalide problemi zannediyor ama olay daha derin

Karıştırmıyorsam konu sahibinin kocası 2 kere evlenip boşanmış ciddi sorunlu bir insan konu sahibine ve bebeğine gram faydası yoktu bu yüzden bu meselenin bu kadar büyümesine şaşırmadım

Onu o Zaman değerlendireceksiniz

Onun için değil kendiniz ve bebeğiniz için tedavi olacaksınız

Belki de bu sıkıntılar son bulacak belki de eşinizin size uymadığını fark edeceksiniz
aynen oyle tedavi olup normale donebilsem ben onu istemicem eminim ama artik su saatten sonra da istemiyorum onu.terapiye beni o goturuyordu bebekle zor oluyor.goturmedi iste senin terapilik durumun yok onlar para tuzagi vs diyip duruyor.ben de yalniz olsam lnu sallamam ama bebegi nereye birakip da gideyim

Sabah namazından sonra ... Kahvaltıda yapacaklarınizi halledip kasinizi biyiginizi alsanız sonra pazar listesini hazırlayıp sabah 08 olunca eşinizi pazara yollasaniz .... O gelinceye kadar bebeği doyuruo kahvaltıya son dokunuşlar o gelince kahvaltı yap etrafı topla 09 30 desek ... Hazırlan çık 10.30 gibi köye yola ciksaniz mesela olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…