- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.196
- 798
- Konu Sahibi canimyavrumm
-
he he oyumSiz kocam bornozun altından popomu elleyip sonra bebeği sevdi diye konu açan üye miydiniz???
he he oyum
evet bıraktım esim inanmiyor terapiye falan ona gore sorunu ben cozebilirmisimTekrar soruyorum, terapiyi bıraktınız mı? C canimyavrumm
evet bıraktım esim inanmiyor terapiye falan ona gore sorunu ben cozebilirmisim
ben buraya yeni uye oldum bahsettiginiz uye kim bilmiuorumŞimdi bu cevap gerçekten o olduğunuz anlamına mı geliyor yoksa terslediğiniz anlamına mı
Zira terslediğiniz cevaba hayır onayladım diyorsunuz da
Ayrı rahatsızlığı aynı tarz kocası ve aynı aylarda bebeği olan üslubu da benzeyen iki üye her zaman denk gelmiyor da
ya canim onun es olarak cok hatasi var hatali yalnİz ben değilimSize göre çözebiliyor musunuz
Ona göre çözebiliyorsunuz da olayda çözülemediği açık
ben buraya yeni uye oldum bahsettiginiz uye kim bilmiuorum
bak esime gore basbasa zaman gecirmek anlamsiz zaten surekli birlikteyiz.ha benim sevdigim hoalandigim aktiveteleri yapmasi icin ruhsal olarak butunlesmemiz gerekiyormus.benimle ruhsal olarak butunlesemiyormus.evin icindeki her olayi ablalarina anlatip dedikodumu yaparak nasil butunlesecekse.surekli caba gostermem gerek onun gonlune ulasabilmek icin anliyor musun o ise benik gonlume ulasmak icin caba gostermiyorSize göre çözebiliyor musunuz
ya canim onun es olarak cok hatasi var hatali yalnİz ben değilim
ben cabaliyorum cabaliyorum bir yerde tikaninca da hah bosanacam senden yapamiyorum falan diyor iste.ben melek degilim ki 10 tane is yapsam 1 inde hatali olsam tamam iyi yaptigim seyelr gozunde sifirlaniyor hatali davranisima odaklaniyor.beni burda bebegimle yalniz birakip koye ablalarinin yanina defolmasi dogru muSize göre çözebiliyor musunuz
tamam ben tedavi oldum iyilestim diyelim.adamin hatali davranislari ne olackaBakın hatalı olabilir o ayrı ama terapiyi eşim kendin çözersin dedi ve bıraktım diyorsunuz siz çözeceğinize inanıyor musunuz
İnanmıyorsanız terapiye devam
Bakın günde onlarca konu açılıyor
Konuyu kapalı yazdığınız halde herkes bebeğe karşı pimpirikli misin vs dedi demek ki bu sizi tanımayanlar tarafından dahi hissediliyor
Tedaviye devam edin huzursuz yaşam çok zordur hele de Bebekle
bak esime gore basbasa zaman gecirmek anlamsiz zaten surekli birlikteyiz.ha benim sevdigim hoalandigim aktiveteleri yapmasi icin ruhsal olarak butunlesmemiz gerekiyormus.benimle ruhsal olarak butunlesemiyormus.evin icindeki her olayi ablalarina anlatip dedikodumu yaparak nasil butunlesecekse.surekli caba gostermem gerek onun gonlune ulasabilmek icin anliyor musun o ise benik gonlume ulasmak icin caba gostermiyor
tamam ben tedavi oldum iyilestim diyelim.adamin hatali davranislari ne olacka
gezemk dolasmak istiyorum onun gezmekten kasti akraba ziyareti.beraber film izleyelim diyorum haftasonu gunduz bana psikopat haftasonu gunduz film izlenmez diyor.her yaptigim harwketi elestiriyor vs vs...Bakın o aktivite nedir ben soruyorum
İlk sayfalarda yorumum var bikinilik kumaştan palto olmaz diye
Evlenirken de böyle olan Adamdan jön çıkmaz
Ama siz açıkça isteklerinizi de getirin
Yani neden bütünleşemiyorsunuz istekler çok mu farklı
Siz istediginiz kadar program yapin, ince ince saat hesaplayin. Karsinizdaki okuzse ve programinizi sallamiyorsa hicbir anlami yok.Nispet yapar gibi olmasin ama burada okudugum pek cok konuda benzer seyler var ve ben cidden anlayamiyorum
Ne kendi evliligimde , ne anne babamin evliliginde boyle bir seye sahit olmadim
Bir yere gidilecekse plan program yapilir , saati belli olur , mesela 10 da kalkarim , 11 de kuafore giderim , 12 de pazara gideriz , 13 de köyr gitmek icin yola cikariz denir ve bu sekilde hareket edilir
Gercekten anlayamiyorum pek cok konuda bu gitme olaylari absurt bir kavga haline geliyor , yahu insanlar konusa konusa anlasir , hele ki evde bebek varsa zaten son sozu kadin soyler , onun planladigi saatte gidilir
Evde is varsa , progrqma uymak icin iki kisi yapar o isi , atiyorum siz kahvaltiyi hazirlardinin sonra bebegi giydirirken esiniz sofrayi toplar vs vs
Bu isin normali budur , zaten evden disari cikmak bile bu kadar buyuk mesele oluyorsa ortada evlilik falan yok iki dusman var demektir
aynen oyle tedavi olup normale donebilsem ben onu istemicem eminim ama artik su saatten sonra da istemiyorum onu.terapiye beni o goturuyordu bebekle zor oluyor.goturmedi iste senin terapilik durumun yok onlar para tuzagi vs diyip duruyor.ben de yalniz olsam lnu sallamam ama bebegi nereye birakip da gideyimOnu o Zaman değerlendireceksiniz
Onun için değil kendiniz ve bebeğiniz için tedavi olacaksınız
Belki de bu sıkıntılar son bulacak belki de eşinizin size uymadığını fark edeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?