evlenince değişir diyolardı benimde düzenim şaştı cidden. evliysen ondan olabilir. yada yeme düzenin mi değişti uyku düzeni vs ?Benim 2 aydir regli donemim 1. Gunu kasik agrisiyla basliyor diger gunler kanamam diger aylara gore az ve koyu degil normal kan gibi geliyor yarin doktora kontrole gidicem kan ve idrar tahlili disindabi sey yaptirir mi ac tok gitmem farkeder mi ilk muayenede nelere bakiyor doktor merak ediyorum soylerseniz 2 soruyla ilgili yasayan varsa yazsin neden boyle bir duzene gecis yapti bunyem afalladim cevaplarinizi bekliyorum
3yillik evliligimde ilk kez yasiyorum bole bisey yemek pek yemiyorum havalar sicak yemek yiyince icim daraliyor meyve odakliyimevlenince değişir diyolardı benimde düzenim şaştı cidden. evliysen ondan olabilir. yada yeme düzenin mi değişti uyku düzeni vs ?
aç gitmen gerekebilir genelde kanları aç karnına alırlar.
Yarin gidicem insallah hayirli haber alirimmevsimlerdenmi acaba inşallah sağlık sorunu değildir de.. en iyisi doktora gitmek ağrı filan endişe verici durumlar
Tok mu gidiyim ac mi ne yaptircak bana tahlilden baska muayene falan yapcakmi ona gore gidiyim sonnra elim ayagim titriyor muayene olurken iyimisin diyor doktorla iyiyim diyorumda stres mi yapiyorum neYarin doktora gidicekmissiniz zaten bu acele niyeki?en dogruyu o size soyler panik yapmayin gecmis olsun.
Tok mu gidiyim ac mi ne yaptircak bana tahlilden baska muayene falan yapcakmi ona gore gidiyim sonnra elim ayagim titriyor muayene olurken iyimisin diyor doktorla iyiyim diyorumda stres mi yapiyorum ne
Neden yaparki alttan muayene orda iste tuhaf oluyorum ya kotu biseyim varsa diye titreme geliyorAç git. Alttan muayene yapabilir hazırlıklı ol.
Ac git kesin kan tahlili isterTok mu gidiyim ac mi ne yaptircak bana tahlilden baska muayene falan yapcakmi ona gore gidiyim sonnra elim ayagim titriyor muayene olurken iyimisin diyor doktorla iyiyim diyorumda stres mi yapiyorum ne
Valla orasini bilemicem sen herseye hazirlikli ol sonucta jinekologa gidiyosun temiz olmalisin altan muhayene edebilirTok mu gidiyim ac mi ne yaptircak bana tahlilden baska muayene falan yapcakmi ona gore gidiyim sonnra elim ayagim titriyor muayene olurken iyimisin diyor doktorla iyiyim diyorumda stres mi yapiyorum ne
13:30 a kadar aclik eveet bn kalkinca hep sekerli bisey yerim kucuk bile olsa onu yarin yapamiycam butun gun tatsiz dilimle gezerim artik ühümm ühümAc git kesin kan tahlili ister
Neden yaparki alttan muayene orda iste tuhaf oluyorum ya kotu biseyim varsa diye titreme geliyor
İstiyor erkene bulamadimErkene alsaydin randevu 13:30gec degilmi o saatte kan tahlili isterlermiki bilemedim simdi ozaman tok git
Kim soyledi onu reglin bitince gitmelisin bence27yasemin
Temizlikten ziyade regl donemindeyim o da var ki dusuk gecirirken baktiklari gibi bunda da bakarlar bni yanlis bilgilendirdi diye birine kizmam gerekiyormu cnku reglinin 3. Gunu gidersen daha makbul dendi
O aleti 2 kere gordugum ve ozamanlar dusuk gecirdigim icin aklima o gun gelecek kalcam oyleBir alet var ismini unuttum onu sokuyor. Korkulacak bir şey yok. Bende de kasık ağrısı vardı. İltihap varmış.
Yine forumdan biri soyledi ama kontrolden ziyade reglim niye boyle diye gidicem kontrole esimde alcak gerekli yerden randevu birlikte gitcezKim soyledi onu gidicembitince gitmelisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?