kizlar siz bilirsiniz neden oluyor?????

sweety92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
474
142
48
32
Benim 2 aydir regli donemim 1. Gunu kasik agrisiyla basliyor diger gunler kanamam diger aylara gore az ve koyu degil normal kan gibi geliyor yarin doktora kontrole gidicem kan ve idrar tahlili disindabi sey yaptirir mi ac tok gitmem farkeder mi ilk muayenede nelere bakiyor doktor merak ediyorum soylerseniz 2 soruyla ilgili yasayan varsa yazsin neden boyle bir duzene gecis yapti bunyem afalladim cevaplarinizi bekliyorum

evlenince değişir diyolardı benimde düzenim şaştı cidden. evliysen ondan olabilir. yada yeme düzenin mi değişti uyku düzeni vs ?
aç gitmen gerekebilir genelde kanları aç karnına alırlar.

evlenince değişir diyolardı benimde düzenim şaştı cidden. evliysen ondan olabilir. yada yeme düzenin mi değişti uyku düzeni vs ?
aç gitmen gerekebilir genelde kanları aç karnına alırlar.
3yillik evliligimde ilk kez yasiyorum bole bisey yemek pek yemiyorum havalar sicak yemek yiyince icim daraliyor meyve odakliyim

mevsimlerdenmi acaba inşallah sağlık sorunu değildir de.. en iyisi doktora gitmek ağrı filan endişe verici durumlar

Yarin doktora gidicekmissiniz zaten bu acele niyeki?en dogruyu o size soyler panik yapmayin gecmis olsun.

Yarin doktora gidicekmissiniz zaten bu acele niyeki?en dogruyu o size soyler panik yapmayin gecmis olsun.
Tok mu gidiyim ac mi ne yaptircak bana tahlilden baska muayene falan yapcakmi ona gore gidiyim sonnra elim ayagim titriyor muayene olurken iyimisin diyor doktorla iyiyim diyorumda stres mi yapiyorum ne

Tok mu gidiyim ac mi ne yaptircak bana tahlilden baska muayene falan yapcakmi ona gore gidiyim sonnra elim ayagim titriyor muayene olurken iyimisin diyor doktorla iyiyim diyorumda stres mi yapiyorum ne

Aç git. Alttan muayene yapabilir hazırlıklı ol.

Valla orasini bilemicem sen herseye hazirlikli ol sonucta jinekologa gidiyosun temiz olmalisin altan muhayene edebilir

27yasemin
Temizlikten ziyade regl donemindeyim o da var ki dusuk gecirirken baktiklari gibi bunda da bakarlar bni yanlis bilgilendirdi diye birine kizmam gerekiyormu cnku reglinin 3. Gunu gidersen daha makbul dendi

Erkene alsaydin randevu 13:30gec degilmi o saatte kan tahlili isterlermiki bilemedim simdi ozaman tok git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…