kizlar siz bilirsiniz neden oluyor?????

Bende yara varmis muhayene etmese anlamasi imkansizdi mesela
Gecmis olsun demek ki zamanla olusuyor bazi seyler evlilikten sonra hele daha cok riskli 6ayda bi kontrol lazim aslinda tabi bilinclenmeli kadinlar bu konu da derleri olup doktora gitmeyip hastaligi buyuyen cok olmustur bnce

O aleti 2 kere gordugum ve ozamanlar dusuk gecirdigim icin aklima o gun gelecek kalcam oyle

Geçmiş olsun. Neler hissettiğini bilemem tabi ama düşünmemeye çalış. Sonucu alınca yazar mısın buraya. İnşallah temiz çıkar sonuçların. Benim de regli düzenim çok değişti hem erken oluyorum hem de az geliyor artık. Yaş ilerledikçe düzen değişir diyorlar.

Gecen ay acile gittim temiz kan tahlili cikti ama kadin doguma ugramami soyledi

Uyusturarak mi yapiyorlar acaba hic arastrdinizmi belki hissetmezsiniz

Ben de yara yok. Birisi bu yakma işlemi yüzünden rahimini aldırmak zorunda kalmıştı. Allah korusun yarın bir gün başıma gelirse en son çare düşünürüm. O yüzden sordum başka tedavisi yok mu diye.

Gecmis olsun demek ki zamanla olusuyor bazi seyler evlilikten sonra hele daha cok riskli 6ayda bi kontrol lazim aslinda tabi bilinclenmeli kadinlar bu konu da derleri olup doktora gitmeyip hastaligi buyuyen cok olmustur bnce
Tesekkur ederim evet ben cok ihmal ettim kendimi yarada gecmek bilmeyen bir enfeksiyon var bundan kaynakli adetlerim baya uzun suruyo ah be teyzem ben kucukken yara yaktirma olayini keske anlatmasaydin be :)

Kac yildir var bu yara ay sen naptin arkadasim omur billah yaktiramam artik o yarayi ben

3yillik evliligimde ilk kez yasiyorum bole bisey yemek pek yemiyorum havalar sicak yemek yiyince icim daraliyor meyve odakliyim

Stres, sıkıntı ve dediğin gibi hava değişiminden olabiliyor böyle şeyler. Sen bence her ihtimale karşı aç git.

Geçmiş olsun

Ayyyyyy yandim ben kesinlikle yaktiramam o yarayi

Ya izmirde hangi hastaneye gitsem 1gunde neyim oldugu anlasilir cok ugrastirp oraya git suraya git demeyecek biryer birde haftaya gel demiycek sonuclar icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…