Mumeccinmi doktorlar muhayene etmeden bilsin tabikide edicek, kadin olmak zor yapcak bisiy yok.Neden yaparki alttan muayene orda iste tuhaf oluyorum ya kotu biseyim varsa diye titreme geliyor
Mumeccinmi doktorlar muhayene etmeden bilsin tabikide edicek, kadin olmak zor yapcak bisiy yok.
Gecmis olsun demek ki zamanla olusuyor bazi seyler evlilikten sonra hele daha cok riskli 6ayda bi kontrol lazim aslinda tabi bilinclenmeli kadinlar bu konu da derleri olup doktora gitmeyip hastaligi buyuyen cok olmustur bnceBende yara varmis muhayene etmese anlamasi imkansizdi mesela
O aleti 2 kere gordugum ve ozamanlar dusuk gecirdigim icin aklima o gun gelecek kalcam oyle
Hmm bana da kurtaj dendi ilk dusuk olurken bn yanasmadim kndi dustu ve doktir gerek gormedi ve acik acik kaziycaz aciycak dedi demeseydi kuretaj olmustum belkideBenimde gitmem gerek hep erteliyorum yakilacakmis yara tirsiyorum biraz
Gecen ay acile gittim temiz kan tahlili cikti ama kadin doguma ugramami soylediGeçmiş olsun. Neler hissettiğini bilemem tabi ama düşünmemeye çalış. Sonucu alınca yazar mısın buraya. İnşallah temiz çıkar sonuçların. Benim de regli düzenim çok değişti hem erken oluyorum hem de az geliyor artık. Yaş ilerledikçe düzen değişir diyorlar.
Benimde gitmem gerek hep erteliyorum yakilacakmis yara tirsiyorum biraz
Uyusturarak mi yapiyorlar acaba hic arastrdinizmi belki hissetmezsinizGeçmiş olsun. Bu yarayı yakmadan tedavi edemiyorlar mı?
Uyusturarak mi yapiyorlar acaba hic arastrdinizmi belki hissetmezsiniz
Tesekkur ederim malesef ya yakilacak ya dondurulacak ikiside ayni sekilde urkutuyo beniGeçmiş olsun. Bu yarayı yakmadan tedavi edemiyorlar mı?
gecmıs olsun arkadasın dedıgını duydum da bılemedım sımdı gozu korkuyor ınsanın boyle seyler duyunca dogruTesekkur ederim malesef ya yakilacak ya dondurulacak ikiside ayni sekilde urkutuyo beni
Tesekkur ederim evet ben cok ihmal ettim kendimi yarada gecmek bilmeyen bir enfeksiyon var bundan kaynakli adetlerim baya uzun suruyo ah be teyzem ben kucukken yara yaktirma olayini keske anlatmasaydin be :)Gecmis olsun demek ki zamanla olusuyor bazi seyler evlilikten sonra hele daha cok riskli 6ayda bi kontrol lazim aslinda tabi bilinclenmeli kadinlar bu konu da derleri olup doktora gitmeyip hastaligi buyuyen cok olmustur bnce
Kac yildir var bu yara ay sen naptin arkadasim omur billah yaktiramam artik o yarayi benBen de yara yok. Birisi bu yakma işlemi yüzünden rahimini aldırmak zorunda kalmıştı. Allah korusun yarın bir gün başıma gelirse en son çare düşünürüm. O yüzden sordum başka tedavisi yok mu diye.
anlattıldıkca daha cok ınsan kaçıyorTesekkur ederim evet ben cok ihmal ettim kendimi yarada gecmek bilmeyen bir enfeksiyon var bundan kaynakli adetlerim baya uzun suruyo ah be teyzem ben kucukken yara yaktirma olayini keske anlatmasaydin be :)
3yillik evliligimde ilk kez yasiyorum bole bisey yemek pek yemiyorum havalar sicak yemek yiyince icim daraliyor meyve odakliyim
Bazi yerler uyusturuyomus bazi yerlerde uyusturmuyomus islem cok acili degilmis ama rahim ilk bi cihazla acilirken cok aciyomusUyusturarak mi yapiyorlar acaba hic arastrdinizmi belki hissetmezsiniz
Ayyyyyy yandim ben kesinlikle yaktiramam o yarayiBen de yara yok. Birisi bu yakma işlemi yüzünden rahimini aldırmak zorunda kalmıştı. Allah korusun yarın bir gün başıma gelirse en son çare düşünürüm. O yüzden sordum başka tedavisi yok mu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?